Vztahy

Horoskop – duben 2016

Jaro je v plném proudu, a tak i měsíc duben bude plný akce. Čtvrtý měsíc v roce bude ve znamení změn, a to až do úrovně zmatků. Nečekejte tedy, že ho budete moci prožít s rukama v klíně. Hvězdy přejí odvaze, ambicím a průkopnickým snahám, pustit se tedy můžete do dobrodružství, které jste již dlouho odkládali, ať už se týká koníčků, práce nebo vztahů.

Beran
Pod vlivem Venuše bude váš milostný život, manželství a vztahy plné radosti a naplnění. Cítíte se sexy, přitahujete pozornost, pohledy opačného pohlaví a štěstí v lásce. Můžete najít partnera svých snů nebo zažít krásný románek. Pokud už ve vztahu jste, přinese tento měsíc jeho rozkvět, a to zejména díky porozumění a smyslnosti, jež z vás vyzařuje. Venuše také, skrz vztahy a diplomacii, podporuje vaši kariéru. Možná vám připadá, že váš kariérní postup není tak rychlý, jak by mohl, ale s pomocí trpělivosti a disciplíny to zvládnete. Zejména v první polovině měsíce přijdete k penězům celkem snadno, dejte však pozor na přílišné utrácení. Budete se těšit dobrému zdraví, příliv energie vám dodá veselý a optimistický přístup k životu.

Býk
Duben příliš nepřeje vašemu milostnému životu, ale nezoufejte, býci mají přirozeně zdravou porci štěstí v lásce, takže je to jen dočasné. Odvést vaši pozornost od milostného života může soustředění se na práci a kariéru. Postavení planet přeje hlavně intelektuální práci a cestování. Peníze se stanou velkým tématem, tak buďte opatrní a všechna finanční rozhodnutí pečlivě zvažte. Pokud jde o zdraví, cítíte se mladší a plni energie, ale nepřehánějte to s aktivitou, myslete také na odpočinek.
horoskop_duben_2016_04
Blíženci
V dubnu je láska i nadále delikátním tématem. Kombinace Saturnu a Marsu přináší napětí a odcizení ve vztazích, snažte se toto období překonat s diplomacií a klidem. Negativita ve vztazích se tento měsíc přenáší i do obchodních a pracovních vztahů, větších úspěchů tedy dosáhnete hlavně v samostatných projektech. I přes problémy ve vztazích jsou planety nakloněny skupinovým aktivitám a díky své popularitě můžete najít štěstí v práci pro charitu nebo nějaké sdružení. Čeká vás měsíc plný napětí a stresu, zaměřte se tedy hlavně na aktivity, které vám přinášejí klid, zkuste meditaci.

Rak
V oblasti lásky je měsíc duben podmíněn mnoha okolnostmi, snažte se situace přijímat, tak jak přijdou a toto poněkud hektické období přečkat, nesnažte se je změnit. Osobní vztahy jsou tento měsíc silně provázány s prací, což může naznačovat i aférku na pracovišti. Vaší kariéře tento měsíc přeje, ale nebude to zadarmo, čekají vás týdny tvrdé práce, složitých úkolů a také přesčasů. Zdraví by pro vás mělo být na prvním místě. Nehledě na to, jak nedůležitě váš zdravotní problém vypadá, věnujte mu náležitou pozornost.

Lev
Sexualita, starost o děti a možné těhotenství jsou hlavními tématy vašeho milostného života v dubnu. Štěstí v lásce ale není moc pravděpodobné. Duben přeje hlavně intelektuálním snahám, je tedy dobrý měsíc začít uvažovat o dalším vzdělání, kurzech či workshopech. Peníze budou hlavním centrem vašeho zájmu, máte velkou šanci získat je skrz vaši profesi, dejte však pozor na spekulace a pochybné investice.

Panna
Láska, manželství a větší potřeba něžností budou vládnout měsíci dubnu. Je to také dobrý měsíc na hlubší analýzu vašeho vztahu a partnera. V práci chcete uplatnit svoji kreativitu, která vám může přinést materiální výhody. Velmi pravděpodobná je investice do nemovitosti, vybavení bytu nebo jiných dlouhodobých předmětů. Především v prvních dvou týdnech budete pociťovat hodně stresu a napětí, ale většina vašich obav bude neopodstatněná, takže se uvolněte a relaxujte.
horoskop_duben_2016_02
Váhy
Duben bude velmi významný a dynamický měsíc co se lásky a vztahů týká. Venuše vám přináší naději, příležitost, lásku a harmonii. Vše se zdá ideální, jste plni optimismu. Na významu získají také – týmová práce, spolupráce, noví i stávající klienti a potenciální smlouvy. Nastanou významné situace, bude třeba důležitých rozhodnutí, týkajících se vaší kariéry, není vyloučeno ani výrazné zlepšení finanční situace. Velkou roli budou hrát vaše vyjednávací schopnosti. Vzhledem k velkému pracovnímu vypětí vám hrozí únava a vyčerpání, věnujte tedy zvýšenou pozornost svému zdraví.

Štír
Štíři většinou „netrpí” nekomplikovanými vztahy a duben z tohoto pohledu nebude jiný. Bude potřeba hodně komunikace a trpělivosti, protože ve vztazích může dojít k přetřásání starých záležitostí a domácí debaty se dotknou i citlivých témat. Práce pro vás bude tento měsíc příjemná, věci vám zkrátka půjdou od ruky, úkoly se vám budou zdát snadné a nenarazíte ani na odpor ze strany kolegů. Protože budete mít hodně energie, budete mít chuť i aktivně řešit svoji finanční situaci, buďte však ve svých rozhodnutích opatrní. Zaměřte se na své stravovací návyky a celkový životní styl – nešlo by něco zlepšit?

Střelec
Duben bude ve znamení fungování vztahů, dělení se o domácí práce a úvah, nakolik vám pracovní povinnosti komplikují komunikaci s partnerem. U nezadaných má duben na druhou stranu velmi emocionální a erotický potenciál, může přinést nový, vášnivý a vzrušující vztah. Pracovně bude duben plný protikladů, máte chuť dělat rozhodnutí a aktivně věci řešit, bude ale potřeba notná dávka disciplíny, tvrdé práce a zodpovědnosti. Možná je čas na analýzu vašeho snažení – přináší vám váš dosavadní přístup k práci kýžené výsledky? Věnujte pozornost svému zdraví, dejte pozor zejména na jarní chřipky a nemoci dýchacího ústrojí.
horoskop_duben_2016_03
Kozoroh
Teplo domova a rodiny je pro vás jedna z nejdůležitějších věcí a v dubnu tomu nebude jinak. Budete mít větší potřebu cítit bezpečí a intimitu svých blízkých. Na druhou stranu planeta Merkur přináší chuť flirtovat a experimentovat, takže se snažte obě tyto potřeby sladit. V dubnu vás nečekají žádné nové projekty, ale spíš pokračování v těch již započatých. Využijte svou kreativitu a nápaditost, které jim dodají novou energii. Finance spravujte tento měsíc raději opatrně. Zanedbávané zdravotní problémy se mohou zhoršovat, je tedy čas to napravit a začít jim věnovat patřičnou pozornost.

Vodnář
Váš milostný život bude plný napětí, ale také nových příležitostí a romantických cest. Sdílené intelektuální cíle mohou dopomoci k posílení již existujících vztahů. Přehánění a nedostatek disciplíny vám může komplikovat váš pracovní život a kariérní růst. I když jste na správné cestě, duben může přinést nečekané překážky. Vaše nápady, iniciativa a skvělá komunikace vám je ale pomůže překonat. Celý duben vás tak bude provázet optimismus, energie a dobré zdraví.

Ryby
Pokud jde o lásku, hvězdy vám přejí. Máte v sobě hodně lásky, a příležitostí ji dávat, nebude málo. Věnujte ale více pozornosti komunikaci ve vztahu. Vás pracovní život bude přesným opakem toho milostného. Můžete očekávat zpoždění, konflikty a překážky. Buďte trpěliví, vaše výdrž a strategie by mohla vaši kariéru nasměrovat správným směrem. I přes problémy uvažujte o odvážnějších krocích. Budete pod velkým tlakem, snažte se o optimistický přístup, nenechte svou psychiku negativně ovlivňovat vaše zdraví.

text: redakce / foto: bigstock, archiv

Doporučené

Přidat komentář