Tipy na dárky

Tipy na dárky – duben 2016

Dubnové Tipy na dárky zahájíme v romantickém stylu. Trendy v líčení se velmi často střídají, ale jedna stálice zůstává – nádherný neutrální oční make-up je stále „in“. Je přírodní, hodí se pro každou příležitost a byl velmi aktuálním trendem i na letošním newyorském fashion weeku. Nyní si jej můžete velmi snadno vytvořit s novou Blushed NUDE paletkou od Maybelline New York.

Blushed NUDE paletka od Maybelline New York
Paletka obsahuje celkem 12 nádherných „must-have“ odstínů, od jemné růžové až po hedvábně tmavošedou, narezlou bronzovou a sytě fialovou. S touto kombinací snadno vytvoříte denní líčení, které bude sotva znatelné, avšak vaše oči přesto nádherně vyniknou, nebo naopak velmi výrazné kouřové líčení. Jak pro denní, tak i pro večerní líčení, můžete vybírat ze světlounkých až po plné tmavé odstíny, z matných i lesklejších variant.
Paletku 12 očních stínů Blushed NUDE od Maybelline New York koupíte za doporučenou maloobchodní cenu 349,90 Kč.
tipy_na_darky_duben_02
Knižní novinky
Knihy v naší nabídce tipů samozřejmě nemůžou chybět. Opět vyšla spousta novinek a vybrat si pro sebe nebo své blízké tu nejlepší není vůbec snadné. Dnes bychom rádi upozornili na 2 historické romány nakladatelství Brána – na titul Vlk a lev – Válka tří Jindřichů (Lepée Denis), ve kterém se přenesete do Francie 2. poloviny 16. století, kdy se na pozadí bartolomějské noci dál odehrávají kruté boje mezi protestanty a katolíky.

Travičství, vraždy, intriky, zrady a záludné činy jsou běžné. Mladý šlechtic Gabriel de Lespéron se čirou náhodou ocitne v samém středu událostí, když se stane ochráncem a průvodcem dvou mladých lidí, bratra a sestry, aniž tuší, z jak vznešeného rodu jsou. Vzplane láskou k půvabné Marii, ochraňuje ji i jejího bratra a riskuje pro ni často život. S přesvědčením a zásadovostí sobě vlastní bojuje za věc vévody de Guise. Kromě toho se však výměnou za užitečné informace dozvídá o minulosti své rodiny. Jak dopadne válka a intrikaření tří Jindřichů? Zmíněným lvem je v románu Jindřich, obojetný král, který vystupuje smířlivě vůči katolíkům a protestantům, jeho opakem je vlk, vévoda de Guise. Čestný a přímočarý muž neuhýbá ze svých postojů, a to také předznamená jeho neblahý osud…

Druhým historickým románem, na který bychom chtěli všechny milovnice tohoto žánru upozornit je titul Hříšná Alžběta – Rodina D´Arsaců (Fernaye, Eleonore).
Okouzlující Alžběta d´Arsac odmítá všechny nápadníky, protože si chce za každou cenu zachovat nezávislost a svobodu. Na maškarním plese se však náhle setkává s mužem, který zcela omámí všechny její smysly. Američan Henry Wolton rozhodně není k jejím půvabům lhostejný, a když oba podlehnou vášni, rozhodne se jako čestný muž požádat o dívčinu ruku. Přestože není urozený, Alžbětin otec k překvapení všech se sňatkem souhlasí. Dokážou tyto dvě rozdílné bytosti vytvořit harmonický pár?

Obě knihy koupíte za cenu 299 Kč/kus u všech dobrých knihkupců nebo za zvýhodněnou cenu na stránkách nakladatelství Brána.
tipy_na_darky_duben_03
Další knižní novinkou, tentokrát nakladatelství Albatros, je barvitý román ze současnosti Muž ve střídavé péči (Alena Müllerová), který vypráví příběhy dvou žen, které se dělí o jednoho muže. Cyril je známý novinář, který má milující manželku Emu a dvě dcery. Přesto si pořídí syna se svou milenkou Růženkou. Snaží se dělit svůj čas mezi obě rodiny a s určitou nadsázkou se dá říci, že ho jeho ženy mají ve střídavé péči. I když, jak už to v životě bývá, manželka je ta poslední, která se to dozví. Cyril je ponořený do své práce a život ve střídavé péči milenky a manželky mu vlastně vyhovuje. Jeho nemanželský syn je geniální dítě. Ve čtyřech letech zkoumá matematiku, fyziku, zajímá se o politiku a sepisuje vlastní knihu. Jednoho dne ho však na ulici porazí auto a on skončí v bezvědomí v nemocnici. Cyrilův pohodlný život končí. Situace jsou popisovány z ženského i mužského úhlu pohledu, z hlediska manželky i milenky a také očima geniálního dítěte v rodině. To vše vnáší do dramatického příběhu humorné prvky, i přestože součástí děje je vážná nehoda dítěte a jeho boj o život, kvůli které se nakonec spletenec vztahů vyjasní a rozuzlí.

Knihu můžete koupit ve všech dobrých knihkupectvích za cenu 229 Kč nebo za zvýhodněnou cenu na stránkách Albatros Media.
tipy_na_darky_duben_04
Rituals nabízí – šálek dobrého čaje
Milovníkům čaje můžete připravit překvapení v podobě dárkového balíčku z produktů Rituals. Čaj Hammam Mint je zelený čaj se svěží mátou, bohatý na oxidanty. Máta je vhodná především na zklidnění žaludku. Stejně jako ostatní čaje Rituals, je vysoce kvalitní a 100% přírodní. Čaje Rituals jsou zabalené v sáčcích z organzy. Vypadají jako malé pyramidky, díky kterým se v šálku plně rozvine chuť čaje. Na čaj nabízí Rituals nejen originální ručně vyráběný čínský šálek, ale také speciální dózu s krásným motivem. Šálek koupíte za cenu 175 Kč, dózu za 95 Kč a samotný čaj za cenu 160 Kč. Takže: pokud máte ve svém okolí nějakého milovníka čajů, tip na dárek už máte.
tipy_na_darky_duben_05
Dárek od Vichy – Dercos Aminexil Pro
Trápí Vás nebo někoho blízkého problém s vypadáváním vlasů? Pomoci může Intenzivní kúra proti vypadávání vlasů Dercos Aminexil Pro. Padání a řídnutí vlasů může těm, kteří se s tímto problémem potýkají, pořádně otrávit život. Příčin může být nespočet – sezonní nebo hormonální výkyvy, stres nebo také špatná životospráva. Patentovaná molekula Aminexil dokáže předcházet tvrdnutí kolagenových pouzder obklopujících vlasové kořínky, což je jeden z doprovodných příznaků vypadávání vlasů. Arginin napomáhá stimulovat mikrocirkulaci krve a růst vlasů. Hypoalergenní složení bohaté na SP94 působí na zlepšení kvality vlasů a vitaminy PP a B6 dopomáhají ke krásným vlasům. Ergonomický aplikátor zajišťuje pohodlné použití. Optimální doba používání: 3 měsíční kúra. Kúra v podobě ampulí byla vyvinuta zvlášť pro ženy a zvlášť pro muže. Doporučená spotřebitelská cena je 1 195 Kč za 12 ampulí.

foto: partneři, dreamstime / text: partneři, redakce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář