Bydlení

Kultovní termosky Stelton v novém barevném provedení

Konvice Emma značky Stelton jsou velice úspěšné. Za design ve skandinávském stylu byly dokonce oceněny. Jsou tradiční a inovativní zároveň. To je podstata celého konceptu. Elegantní tělo konvice je vyrobené z nerezové oceli a je vysoce lesklé. Ucho z dubového dřeva design příjemně zjemňuje. Konvice na čaj a kávu Emma jsou současně i termosky. Pořídit si je můžete v šedomodré, šedé nebo černé barvě. Do konvice na kávu se vejde 1,20 litru kávy, do konvice na čaj 1 litr nápoje. Nádoba se ovládá pouze otáčením víčkem, kterým se dá zastavit i louhování čaje.

Do kolekce Emma patří i rychlovarná konvice na vodu. Ta má objem 1,2 litru, k dostání je v šedomodré a tmavě šedé barvě. Elektrická konvice je snadno ovladatelná, bezdrátová, je dodávána s odnímatelným odvápňovacím filtrem a suchým bezpečnostním spínačem varu. Konvice má dvojitou izolační stěnu, takže je zvenčí méně horká než jiné rychlovarné konvice. To oceníte hlavně, pokud se v kuchyni pohybujete spolu s dětmi, kdy opatrnosti není nikdy dost.
stelton_termosky_02
Další novinkou značky Stelton jsou tři nové barvy kolekce To Go Click. To jsou cestovní termosky, které jsou vyrobené z nerezové oceli a plastu. Obsluhovat se dají pohodlně jednou rukou, takže se perfektně hodí třeba na cesty autem. Hrnek je praktický pro horké i studené nápoje, a tak s sebou stylové pohárky To Go můžete nosit, ať už usrkáváte horkou kávu nebo ledový čaj.

Další nové barvy dala firma Stelton i klasické termosce EM 77. Ta má objem 1 litr. Termoska si získala své oblíbence kromě designu i tím, že teplotu nápoje udrží až 24 hodin.

Zastavte se v obchodním domě Kotva v Praze, kde sídlí prodejna Villeroy & Boch a prohlédněte si všechny novinky značky Shelton.

zdroj: Villeroy & Boch / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář