Vztahy

Horoskop – květen 2016

I když květen přináší svoji vlastní sadu problémů, bude všeobecně mnohem víc odpouštějící a štědřejší než měsíce předchozí. Postavení planet sebou přináší entuziazmus a optimismus, a i když se na vaší cestě životem objeví překážky, podaří se vám je překonat s klidem.

Beran
Vzhledem k tomu, že jsou vaše city v květnu hodně provázané s prací, dá se předpokládat, že nejen vy, ale i váš partner se posunete kupředu. Konfigurace hvězd naznačuje velký finanční a kariérní potenciál a umožní vám uskutečnit některé důležité cíle. Nezadaným se rýsuje romantické setkání spjaté s prací. Tou nejsilnější stránkou nebude v květnu zdraví, dávejte na sebe tedy pozor.

Býk
Květen přeje novým vztahům a flirtování, máte v sobě hodně lásky a stejným způsobem lásku přitahujete. Pokud partnera máte, je pravděpodobné, že váš vztah bude vzkvétat, nebo k sobě znovu najdete cestu. Slunce v býku vám dává hodně energie, budete sršet šarmem, což vám pomůže při rozvíjení potenciálních obchodních vztahů. Dokážete svou finanční situaci vidět takovou jaká je a na základě toho dělat moudrá rozhodnutí. Vaše energie se projeví i na vašem zdraví, budete se cítit silní a plni optimismu.

Blíženci
Pokud jde o lásku, květen bude plný komplikací, ať už z vnějších důvodů, které nemůžete ovlivnit nebo ze strany vašeho partnera. Věci ale nejsou tak pesimistické jak vypadají a nakonec se všechno urovná. Po pracovní stránce to vypadá, že se věci zatím usazují a vznik nových příležitostí bude spíš nenápadný, ale není všem dnům konec, velké věci se teprve chystají. Komplikace se mohou projevit i na vašem zdraví – pozor na drobné nepříjemnosti a nehody.
horoskop_kveten_2016_03
Rak
V oblasti lásky bude květen dynamický a vzrušující měsíc plný příležitostí, spojených především se společenskými aktivitami, jako jsou konference, školní setkání nebo skupinové projekty. Pracovně se věci trochu zpomalí, což při vašem tempu nebude na škodu, možná je také čas požádat kolegy, aby vám pomohli s některými projekty. S osobními věcmi očekávejte pomoc od přátel. Zvýšenou pozornost byste měli věnovat zdraví, nebude od věci zajít na pravidelnou prohlídku nebo vyšetření, které už dlouho odkládáte.

Lev
Květen bude měsícem, kdy pro vás nebude problém svádět, dobývat a přitahovat pozornost. Dbejte však zvýšené opatrnosti – váš milostný život může být v přímé kolizi s vaší kariérou nebo společenskými ambicemi, připravte se na komplikace a frustraci. Na druhou stranu je květen ideálním měsícem pro pokroky z hlediska kariéry a financí, ne že by se vše, na co sáhnete, proměnilo v zlato, ale projekty se dobře vyvíjejí a s nimi přijdou i peníze a úspěch. Nenechte se tím ale ukolébat, nepouštějte se do spekulací a riskantních investic. Zdraví vám bude přát, jen dávejte pozor při sportovních aktivitách.

Panna
Pannám bude v květnu přát štěstí hlavně v lásce. Čeká vás všeobecně příjemný měsíc, pokud jsou nějaké mráčky na obzoru, tak ve formě problémů s rodiči nebo vaší nemovitostí. Vaše kariéra je na vzestupu, v květnu dojde k překonání mnoha překážek, které vám brání dosáhnout plného potenciálu. Některé překážky vám mohou pomoci přehodnotit přístup k některým prioritám a hodnotám ve vašem životě. Duševně a fyzicky se cítíte lépe, dosahování vysněných cílů vám tak půjde snadněji.
horoskop_kveten_2016_04
Váhy
Milostný život bude pro Váhy plný překvapení. Ať už půjde o věci nepříjemné a frustrující nebo jen překvapivé, bude jich tento měsíc opravdu hodně. Ve vašem životě se může znovu objevit stará láska, nebo problém, který jste měli za vyřešený, znovu vypluje na povrch. Z hlediska peněz vás čeká aktivní měsíc, nejde ani tak o nové příležitosti jako spíš o majetek, který vlastníte, možné investice, ale také o sponzory nebo dary, rozhodně to tedy nevypadá negativně. Starejte se dobře o své tělo i duši, bude to náročný měsíc, tak nic nezanedbejte.

Štír
Hlavně v první půli měsíce planety přejí lásce. Čeká vás rušný společenský život, který může přinést nejen nový vztah, ale také pracovní příležitosti. Komunikace by měla být centrem vašeho zájmu. Vytváření nových obchodních vztahů a také kariérních plánů vás bude provázet celý měsíc. Bude toho na vás hodně, ale noví zákazníci přicházejí, smlouvy budou podepsány, tak si ten úspěch užívejte. Se zdravím jste na tom dobře, není ale úplně nutné testovat, co ještě vaše tělo vydrží.

Střelec
Pro Střelce bude v květnu láska hodně provázaná s prací. Ať už to znamená práci na společném projektu s vaším partnerem nebo to, že potkáte někoho nového na jednání či pracovní cestě, práci a lásku jen těžko oddělíte. Čeká vás hodně práce, ale s velkým nasazením přijde také zadostiučinění. Nehledě na překážky vám květen přinese vítězství a přínos pro vaši peněženku. Pracovní vytížení sebou mnohdy přináší zdravotní problémy, možná je čas zaměřit se na svoji životosprávu a něco s tím udělat.
horoskop_kveten_2016_02
Kozoroh
Čeká vás měsíc plný smyslnosti, ať už ve formě nového vášnivého vztahu nebo objevení nových dimenzí ve vztahu stávajícím. Procházíte velmi kreativním obdobím, které povede k velkým úspěchům. Ať už budete prezentovat sebe nebo svůj projekt, velkou roli bude hrát vaše schopnost vyjadřování. Štěstí je zkrátka na vaší straně. Pokud jde o investice, buďte raději opatrní, nepouštějte se do zbytečného riskování. S jarní únavou přichází i snížená imunita, dopřejte si dostatek vitamínů a zdravého pohybu.

Vodnář
Květnu bude vládnout láska a harmonie, což vám přinese štěstí ve vztazích a rodinnou pohodu. Práce bude od vás na druhou stranu vyžadovat větší úsilí, provázené stresem a možnými konflikty. Budete se muset spolehnout sami na sebe, podporu od druhých příliš nečekejte. Ani toto náročné období by však nemělo nabourat vaše dobré zdraví, zvlášť když si najdete čas na relax s partnerem nebo rodinou.

Ryby
Květen vám slibuje příležitosti a štěstí, ale to se týká pouze vašeho milostného života. Pokud jde o kariéru, čekají vás obtíže a překážky, ale nenechte se odradit, na obzoru je neočekávaná pomoc, nebudete na to tedy sami. Celý měsíc přeje spíš spolupráci a týmové práci než vašim individuálním projektům. Přes to všechno se budete těšit dobrému zdraví. Humor a optimismus vám pomůže tento měsíc a problémy s ním spojené hravě překonat.

text: redakce / foto: bigstock, archiv

Doporučené

Přidat komentář