Testujeme pro vás

Testujeme pro vás – novinky jaro 2016

S příchodem jara se na našem trhu objevilo opět velké množství novinek lákajících k nákupu. Jak si však vybrat takovou, aby splňovala naše požadavky? Málokterá z nás si může dovolit koupit vše a následně se pro jeden produkt rozhodnout. V našem prvním jarním testování jsme tak vyzkoušeli „od všeho“ něco a zde jsou naše pocity z nabízených novinek.

Lush – Twinkle Toes – pudr na nohy
Všichni, kteří pravidelně pečují o své nohy, jistě ocení lehký pudr, který se jednoduše jenom tváří. Tento pomocník pro zdravé, svěže vonící nohy totiž obsahuje 18 ingrediencí, smíchaných v dokonalém poměru tak, aby svému majiteli zaručil maximální péči. Kaolin se postará o odstranění odumřelých buněk pokožky i nečistot z povrchu kůže, olej z pelargonie posiluje tkáně, mírní bolest, hojí rány a vypíná pokožku, práškovaná plavuň vidlačka (Lycopodium Clavatum Powder) absorbuje přebytečnou vlhkost a neutralizuje pach, bergamotová silice má osvěžující a relaxační vlastnosti, antibakteriální bobkový list a benzoová pryskyřice dodají svěží vůni a postarají o celkové zdraví vašich nohou… Aplikace je velmi jednoduchá – prostě vetřete dostatečné množství prášku do pokožky vašich nohou a začněte si užívat ten krásný a svěží pocit. Pro ještě intenzivnější účinek můžete trochu prášku nasypat i do bot – absorbuje v nich přebytečnou vlhkost. Koupíte v kamenné prodejně Lush v Palladiu nebo v e-shopu Lush za cenu 265 Kč.

Lush – Softy – krém na nohy
Dopřejte si okamžitou úlevu od únavy a bolesti nohou – pořiďte si Softyho. Tento velmi lehký, osvěžující krém na nohy oceníte zejména po náročném dni, kdy byly vaše nohy neustále v pohybu a celý dlouhý den uzavřené v těsné obuvi. Zklidňující heřmánek, obnovující francouzská levandule, bio kakaové máslo a mandlový olej vaše nožky v okamžiku promění k nepoznání. Krém se téměř okamžitě vpíjí do pokožky, zanechá ji jemnou, hebkou a vláčnou a jako bonus krásně provoněnou. Koupíte v kamenné prodejně Lush v Palladiu nebo v e-shopu Lush za cenu 575 Kč.
testujeme_pro_vas_jaro_lush
Lush – Golden Handshake – Rozpustná maska na ruce
S takovou maskou na ruce, jakou je horká maska Golden Handshake jsme se ještě nesetkaly. Přemýšlíte-li, že si uděláte radost nebo o dárku pro maminku či nejlepší kamarádku – neváhejte a kupte tuto zlatou ručičku. Darujete nejen luxusní péči o ruce, ale také krásný smyslový zážitek. A jak to celé funguje? Do dostatečně velké misky nebo umyvadla napusťte teplou vodu a míchejte ručičkou tak dlouho, dokud se nevytvoří bohatá krémová pěna (produkt vám vydrží zhruba na 4 použití, po vytažení z vody uložte do chladničky a podle chuti použijte znovu), nebo ručičku rozdělte na 4 stejné díly, jeden z nich vložte do misky či umyvadla a míchejte rukou… Do teplé, rozmazlující krémové pěny s arganovým a avokádovým olejem, olejem z růžového dřeva a murumuru máslem pak ponořte ruce zhruba na 10 až 15 minut. Ruce, které vyndáte z lázně, budou úplně jiné než ty, které jste do ní nořila – čisté, hladké, hebké a voňavé. Pokud chcete, ještě je chvilku masírujte, abyste do kůže dostala co nejvíce z živin, následně lehce opláchněte vlažnou vodou a osušte. Bomba – jinak Golden Handshake nemůžeme nazvat. Koupíte v kamenné prodejně Lush v Palladiu nebo v e-shopu Lush za cenu 145 Kč.

Lush – Love and Light – krém na ruce
Pokud jste právě použila Golden Handshake (masku na ruce), nebudete už žádný krém potřebovat. Pokud ale masku ještě nemáte a na její nákup se teprve chystáte, nebo o své ruce pečujete pravidelně i během dne, potom je Love and Light skvělým řešením jak dopřát unaveným rukám pořádnou dávku výživy a energie. Lehoučký a přitom vysoce účinný krém s neroli, fair trade kakaovým máslem, bio jojobovým olejem, silicí z divokého pomerančovníku čínského a dalších 14-ti přírodních ingrediencí vám padne jako sametové rukavičky. Vpusťte trochu lásky a světla do svého života a můžete se začít těšit z dokonale hydratovaných, voňavých a božsky měkkých rukou. Bonus – po tří týdenním používání testující zaznamenala i výrazné zpevnění a zlepšení stavu nehtů. Koupíte v kamenné prodejně Lush v Palladiu nebo v e-shopu Lush za cenu 375 Kč.
testujeme_pro_vas_jaro_maybelline
Maybelline – Pěnový make-up Dream Matte Mouse
Nemáte-li nějaké výrazné problémy pleti, které byste make-upem potřebovala skrýt, bude pro Vás nový pěnový make-up od Maybelline ideální volbou. Make-up je lehoučký, velmi snadno se roztírá a poskytuje lehké krytí a sjednocení barvy pleti, které Vám vydrží po celý den. Obsahuje speciální, přebytečný maz absorbující ultra-matující částice, které pleti dodávají vzdušný a lehký pocit, umožňuje velice přirozené nalíčení s jemným pudrovým efektem. Jedinečné zvláčňující složky make-upu pak podporují jemnost a hebkost pleti. Díky UV faktoru SPF 15 chrání pleť před slunečním zářením. Pominout nelze ani bonus v podobě toho, že Vám make-up opravdu dlouho vydrží (stačí použít jen malé množství a jemně rozetřít po pokožce obličeje) a mnoho nestojí. Koupíte ho v několika odstínech za doporučenou MOC 279,9 Kč.

Maybelline – Řasenka Push Up Drama
Další novinkou na trhu je řasenka pro extrémní objem řas Push Up Drama, kterou Maybelline New York posunula líčení zase o úroveň výš. Díky unikátnímu patentovanému kartáčku, jehož štětinky mají tvar písmene U, a který obalí, nadzdvihne a natočí každou jednotlivou řasu, získají Vaše řasy až dramatický „push up efekt“ a maximální objem, který je právě pro Váš typ řas možný. Kartáček je poměrně úzký, takže ani majitelkám krátkých řas nezpůsobuje problémy s obtiskáváním barvy na již nalíčenou pleť v okolí očí. O tom, že má tato řasenka rozhodně co nabídnout svědčí i to, že byla použita světovými make-up artisty při líčení během newyorského fashion weeku v únoru 2016. Pořiďte si i Vy pohled, který upoutá! Koupíte za doporučenou MOC 229,9 Kč.

Garnier – Dvoufázová micelární voda 3v1
Jak všechny dobře víme, času není nikdy nazbyt, ale každovečerní důkladné odlíčení a následnou noční péči zkrátka vynechat nemůžeme. A tak stále hledáme něco, co by nám to usnadnilo. Takovým přípravkem se pro vás nyní může stát dvoufázová micelární voda od Garnier, který vás několika málo tahy (bez zbytečného drhnutí a podráždění) zbaví make-upu (včetně voděodolné řasenky) a ještě se postará o následnou výživu vaší pleti. Tajemství Micelární vody s olejem se skrývá ve speciálním složení obohaceném o micely, odličovací oleje a „zázračný“ arganový olej, jenž společně dokážou efektivně zachytit veškeré nečistoty a odstranit i zbytky odolného make-upu. V mžiku tak vyčistí a osvěží vaši pleť. Složení této micelární vody je uzpůsobeno tak, aby vyhovovalo i majitelkám citlivé pleti – díky výtažku z Maringy pleť nedráždí, naopak se postará o její zklidnění. Výsledkem této expresní péče je na první pohled čistá a hebká pleť bez mastného filmu a pocitu pnutí. Dvoufázovou micelární vodu 3v1 koupíte za cenu 199 Kč (400 ml) a vydrží vám zhruba na 200 použití. Jednoznačně se tedy vyplatí.
testujeme_pro_vas_jaro_maybelline_garnier_loreal
L´Oréal Paris – Elseve – Expresní bezoplachová péče pro obnovu poškozených vlasů
V Elseve ví, že naše vlasy musí čelit každý den celé řadě negativních vlivů (od česání až po sluneční záření) a tak se zaměřili na výzkum poškozeného vlasového vlákna a následně pro své zákaznice vytvořili řadu expresních balzámů, které vyřeší nejčastější problémy poškozených vlasů, ať už jsou to slabé vlasy, roztřepené konečky nebo nedostatečný objem. Vybrat si můžete z tří produktů podle typu svých vlasů. My jsme vyzkoušely Total Repair 5 pro obnovu poškozených vlasů s roztřepenými konečky. Dvoufázový bezoplachový balzám obsahuje velkou koncentraci účinných látek (například Pro-Keratin), které se okamžitě postarají o hloubkovou regeneraci vlasového vlákna a čím déle ho budete používat (testování probíhalo 4 týdny), tím bude účinek znatelnější. Zaznamenáte ho ale už po prvním použití. Vlasy jsou po použití hebké, lehce upravitelné bez zjevných známek poškození. Po důkladném protřepání můžete aplikovat jak do mokrých tak i do suchých vlasů a upravit jak jste zvyklá. Tato malá investice (koupíte za cenu 119,90 Kč) do krásy vašich vlasů se určitě vyplatí.

Dermacol – Hand and Nail Intensive Care – Intenzivní péče na ruce a nehty
V novém krému na ruce a nehty od Dermacol se sešlo tolik kůži prospěšných látek, že kdyby nebyl skvělý, bylo by to s podivem. V růžové tubě, kterou v obchodě rozhodně nepřehlédnete, se snoubí pupalkový olej, který okamžitě vyživuje a regeneruje namáhanou pokožku rukou, podporuje prokrvení rukou a výrazně zlepšuje kvalitu nehtů s alantoinem, který se postará o změkčení rohové vrstvy pokožky, regeneraci buněk, posílení přirozené ochranné bariéry pokožky, její zjemnění a zvláčnění. Pozadu v péči o pokožku vašich rukou nezůstává ani glycerin, panthenol, lanolin a včelí vosk, který pokožku chrání před vysoušením a popraskáním. Krém je hutnější, než bývá u krémů na ruce obvyklé, přesto ho kůže velmi rychle absorbuje. Na rukou nezanechává mastný film, téměř okamžitě po použití se tak můžete věnovat jakékoli činnosti, včetně práce na počítači, aniž by to zanechávalo stopy na myši či klávesnici. Krém koupíte za cenu 89 Kč a velmi dlouho vám vydrží.
testujeme_pro_vas_jaro_dermacol_fenjal
Dermacol – Hyaluron Wash Cream – Jemný čisticí krém
I přesto, že nedáme dopustit na odličování micelární vodou, neodolaly jsme a vyzkoušely novinku Dermacol – Hloubkově čisticí a regenerační krém s kyselinou hyaluronovou vhodný pro odlíčení tváře i očního make-upu. A nelitujeme! Dle návodu jsme krouživými pohyby nanesly na pleť malé množství krému, navlhčily vatový tampon a začaly krém stírat. Účinností jsme byly velmi příjemně překvapeny. Okamžitě odstraňuje make-up i řasenku, a to bez toho, abyste musela jedno místo dlouze třít, několika tahy se tak zbavíte veškerého líčení. Pleť je navíc po odlíčení příjemná na dotek, viditelně čistší a zářivější, nevykazuje známky začervenání ani pnutí. Krém obsahuje tělu vlastní látku, kyselinu hyaluronovou, která vypíná pleť a zlepšuje její pružnost a pevnost, aloe vera pomáhá zklidnit a zvláčnit suchou, podrážděnou anebo narušenou pokožku. Za doporučenou MOC 99 Kč tak získáte jedinečného pomocníka při odličování.

fenjal – Tělové mléko s Moringovým olejem
Jistě ne nadarmo je Moringa olejodárná nazývána stromem života a zeleným diamantem. Patří mezi rostliny s nejvyšším obsahem živin na světě (10 vitamínů, 8 minerálů, 18 aminokyselin, 46 silných antioxidantů), olej z této rostliny je nejen velmi výživný, má také zklidňující účinky a krásně hedvábnou strukturu. Přidá-li s k tomuto ještě smyslná květinová vůně tuberózy, pačule, santalového dřeva, cedru a pižma – držíte v ruce smyslné tělové mléko, které připraví vaší kůži i vašim smyslům kouzelné chvíle požitků. Mléko můžete použít jak na den, tak na noc po koupeli, je velmi lehké, okamžitě se vstřebává do pokožky a zanechává na ní opravdu jedinečnou, s ničím nezaměnitelnou vůni, které si všimne i vaše blízké okolí. Používáte-li tělové mléko k péči o své tělo pravidelně, věříme, že po vyzkoušení tohoto dlouho nebudete chtít jiné. Koupit můžete ve dvou velikostech – 200 ml za 119 Kč nebo 400 ml za 179 Kč.

text: redakce / foto: bigstock, výrobci

Doporučené

2 komentářů

Přidat komentář