Testujeme pro vás

Sexy lesklé a voňavé vlasy s Lush – 2 věcičky, které si zamilujete!

Každá žena, která o sebe pečuje, chce to nejlepší i pro své vlasy. Chce, aby její vlasy byly nejen zdravé, ale také lehce upravitelné, hezké na pohled, hebké na dotek, a když budou ještě úžasně vonět, no – proč ne?

Na našich „procházkách“ po internetu nás zaujala nabídka šamponů a kondicionérů Lush, které slibují nejen pořádnou dávku výživy a lesku, ale také vlasy provoněné na dlouhé hodiny. A výsledek třítýdenního testování?

Hydratační šampon Fairly Traded Honey – šampon plný fair trade medu
Už naši pra pra pra předci si dělali vlasové zábaly z medu a rozhodně věděli, proč to dělají. Med působí jako přírodní zvlhčovač vlasů, je plný antioxidantů, vitamínů a minerálů, vlasům dodá potřebnou hydrataci a živiny, zjemňuje a vyhlazuje, zlepšuje zdraví vlasových folikulů, zabraňuje ztrátě vlhkosti a tím předčasnému vypadávání vlasů. Antiseptické a antibakteriální vlastnosti medu udržují čistou a potažmo zdravou pokožku hlavy, což také nemalou měrou přispívá k růstu zdravých a silných vlasů.
lush_vlasy_03
Více než polovinu medového šamponu Lush tvoří fair trade med a díky tomu ho v Lush mohli vyrobit zcela bez konzervantů. Mezi dalších 21 ingrediencí, které tento přírodní „zázrak“ pro vlasy obsahuje, patří také geraniová, neroliová a bergamotová silice nebo třeba gel z lněného semínka.

Vlasy získají viditelně lepší vzhled hned po prvním umytí, po prvním týdnu zjistíte, že už nemusíte použít kondicionér, abyste své (po ramena) dlouhé vlasy rozčesala a upravila tak, jak jste zvyklá. Po třech týdnech testování jsou vlasy na pohled zdravé a lesklé, na dotek hebké, pocitově silnější.

Test – žena – 30 let – vlasy přírodní

Kondicionér a vlasový parfém Happy Happy Joy Joy
Co si představit pod pojmem vlasový parfém jsme si do této doby nedokázaly představit, teď už to víme! Lehký hydratační kondicionér s vodou z růžových a pomerančových květů, růžového dřeva, grapefruitové silice, s mandlovým mlékem a jojobovým olejem a dalšími 17 použitými ingrediencemi je přímo aromaterapií pro vlasy i pro duši.

I přesto, že obsahuje několik druhů olejů, je tento kondicionér vzpruhou i pro opravdu dlouhé vlasy, které po jeho použití neztrácí svůj objem, nevypadají mastné, neztrácí tvar. Naopak – vlasy nejen, že vypadají krásně, zdravě, jsou lesklé a plné života, ale jejich vůně bude vás i vaše okolí provázet celý den – kéž bychom vám ji dokázaly zprostředkovat.
lush_vlasy_02
Použijte tento kondicionér, který dělá čest svému jménu a vraťte radost ze života svým namáhaným (ať už barvením, odbarvováním nebo tepelnými úpravami) vlasům. Nebudete litovat! Pozor jen na jednu věc – je návykový :-)

Test – žena – 21 let – vlasy barvené

Oba výrobky koupíte v e-shopu Lush nebo v kamenné prodejně Lush v Praze Palladiu.

text: redakce / foto: bigstock, Lush

Doporučené

2 komentářů

  • Simona Bartova 25/08/2016 at 14.04

    Tak tenhle sampon si pujdu koupit i ja, zaprisahly neduverivec v recenze :-))

    Odpovědět

  • Katka 23/02/2022 at 17.21

    S kosmetikou Lush žádné zkušenosti nemám, snad jen to, že jsem kdysi nakoukla s kamarádku do jejich obchodu. V té době mě to ale moc nezaujalo a nic jsem si nekoupila (narozdíl od ní, která je do Lush snad úplně blázen :) Líbí se mi ale, že se jedná o přírodní kosmetiku, protože podobným produktům dávám v poslední době v koupelně zelenou, i když to není zrovna jednoduché :)

    Odpovědět

Přidat komentář