Testujeme pro vás

Léto 2016 – Vzali jsme sebou na cesty

Během léta jsme pro vás otestovali některé výrobky, které si sebou většina lidí bere na dovolenou, delší výlet nebo prostě na cesty. A vyzkoušeli jsme také něco, co si sebou běžně nebereme, ale co nám nesmírně ulehčilo každodenní péči.

Opalování
Zdravě opálená pokožka těla vypadá krásně. Jaké produkty si však z nepřeberného množství opalovacích přípravků vybrat, aby byla opravdu krásná, aby nebyla zarudlá, ba co hůř – spálená? My jsme tentokrát vsadili na opalovací kosmetiku Sebamed a udělali jsme dobře. Vysoce efektivní UVA a UVB filtry v kombinaci s mikropigmenty předcházejí spálení, poškození a podráždění pokožky těla vlivem slunečního záření, vitamín E chrání před volnými radikály a vitamín B5 přispívá k rychlé regeneraci buněk. A jako bonus – složení opalovacích přípravků Sebamed působí proti vzniku pigmentových skvrn.

Sebamed – Opalovací krém SPF 30
Sebamed opalovací krém je ideální na cesty. Lehká tuba vám nezabere příliš místa, můžete ho tak mít vždy při ruce, vejde i do malé kabelky či příručního zavazadla. Krém, ač není tak lehký jako třeba mléko, se okamžitě vstřebává do pokožky, nemusíte se bát zdlouhavého mazání, bílé nebo mastné kůže. Díky zvláčňujícímu komplexu zajišťuje intenzivní hydrataci, pokožku těla zanechává krásně hebkou a provoněnou. Po namazání se tak cítíte velmi příjemně. Krém je odolný proti písku, vodě i potu, a to až po dobu 6-ti hodin, neobsahuje žádné oleje, alkohol ani barviva, neucpává póry.
testujeme_leto_2016_04
Sebamed – Opalovací mléko SPF 50
Opalovací mléko Sebamed s velmi vysokou ochranou je vhodné pro citlivou a intolerantní pokožku, náchylnou k rychlému spálení, a také pro děti. Můžete jej použít jak na tělo, tak i na obličej. Neobsahuje alkohol, barviva, parabeny, parafíny ani oleje, neucpává póry. Velmi snadno se nanáší a tak vám dobře poslouží jako letní péče o pokožku těla vašeho neposedného dítka. Mléko po celou dobu působení intenzivně hydratuje a regeneruje. Je odolné vůči vodě i potu, a to až po dobu 6-ti hodin.

Sebamed – Balzám po opalování
Následná péče – tedy péče po opalování je stejně důležitá jako výběr kvalitního krému či mléka na opalování. Sebamed balzám po opalování obnovuje (díky pH 5,5) hydrolipidovou rovnováhu pokožky, chladí a zklidňuje. Lehká emulze se svěží vůní mentolu obsahuje mimo jiné extrakty z mořského planktonu, které v kůži zadržují vlhkost a brání tak jejímu vysoušení. Speciální ošetřující substance spolu s alantoinem, bisabololem (jedna z hlavních složek heřmánku) a mentolem zbavují kůži napětí a podporují její regeneraci. Kůže je po ošetření tímto balzámem hezky vláčná, na dotek hydratovaná a provoněná na dlouhé hodiny.

Strávíte-li dovolenou v „náruči“ opalovací kosmetiky Sebamed, vrátíte se nejen s krásnou barvou kůže, ale také s vědomím, že příští rok už nemusíte hledat – svou vysněnou opalovací kosmetiku už jste našli.

Nobilis Tilia – Přírodní deodorant – Šalvěj
Deodorant by měl patřit k základní kosmetické výbavě každého člověka, být součástí každodenní hygieny. A proto je velmi důležité, jaký produkt pro péči o sebe zvolíte. My jsme v tomto případě sáhli po přírodním deodorantu s obsahem šalvěje a citrusů, po unikátním produktu certifikované přírodní kosmetiky v praktickém roll-on balení, které se vejde do každé kabelky či tašky.

Rostlinné deodoranty mají mírný antiperspirační účinek, a tak nebrání přirozeným funkcím pokožky – můžete je tak použít kdykoli během dne pro svěží pocit. Osvěžující vůně šalvěje a citrusů vám dodá povznášející pocit radosti a potěšení. Obsažený šalvějový olej zesiluje deodorační účinek a je vhodný i při nadměrném pocení. Díky přírodnímu deodorantu od Nobilis Tilia se budete celý den cítit svěže a nemusí vás trápit nepříjemné pocity spojené s pocením.
testujeme_leto_2016_03
Už jsme vyzkoušeli mnoho produktů na téma pocení, avšak zatím pouze tento si vysloužil trvalé místo v naší kosmetické výbavě. Věříme, že kdo vyzkouší, pochopí.

Nobilis Tilia – Jemný krém na ruce
Také krém na ruce k cestování ženy neodmyslitelně patří. Musí ale splňovat ženská přísná kritéria – být lehký, vejít se do kabelky či příručního zavazadla, příjemně a svěže vonět a mít bezpečný uzávěr, aby v kabelce nenapáchal více škody než užitku. A právě takový jsme pro vás našli!

Jemný krém na ruce v praktickém balení s pístovým dávkovačem od Nobilis Tilia je novinkou, která nadchne každou ženu, pro niž je krém na ruce každodenním partnerem. Lehký pečující bio krém se sladce svěží citrusovou vůní vmžiku zažene pocit suchých rukou. Snadno se roztírá a okamžitě vstřebává, nezanechává pocit mastných rukou, můžete ho tedy použít kdykoli chcete nebo potřebujete. Díky vitaminům, D-panthenolu a vysoce kvalitním BIO olejům šetrně vyživuje pokožku rukou a zmírňuje šupinatost. Jojobový olej v kombinaci s rostlinným skvalenem dodává rukám sametovou hebkost, zatímco BIO slunečnicový olej spolu s BIO bambuckým máslem pokožku chrání a dodávají jí potřebné výživné látky. Krém obsahuje také speciální myrhový extrakt, který na pokožce vytváří jemný film s antimikrobiálními účinky, chránící ji před nepříznivými vlivy prostředí.

Péče o vaše ruce se s Jemným krémem Nobilis Tilia stane každodenním potěšením, příjemným startem každého dne i lákavým zastavením v jeho průběhu. Co víc si od krému na ruce přát?

Suchý šampon ve spreji Batiste
Pokud jste si právě řekli, že toto asi bude ten výrobek, který by nás možná na dovolenou vézt nenapadlo, máte pravdu. Suchý šampon nepatří zrovna mezi věci, bez kterých si letní odpočinek nebo delší cestu nedokážeme představit, věřte ale, že nebudete litovat, když ho sebou vezmete.
testujeme_leto_2016_02
Nemáte chuť si i na dovolené každý den mít vlasy či se chystáte pod stan, kde péče o vlasy není zrovna nejjednodušší? Suché šampony Batiste okamžitě osvěží účes kdykoli mezi klasickým mytím. Nemáte-li například ráno čas na mytí vlasů, jejich foukání a následný styling, suchý šampon – tedy alespoň ten od Mark Distri oživí splihlé vlasy, odstraní přebytečný kožní maz, dodá jim objem a texturu. S tímto pomocníkem si tak jednoduše vytvoříte účes, na který jste zvyklí, a to zcela bez použití vody a během několika málo minut.

Na českém trhu naleznete základní řadu suchých šamponů Batiste, která zahrnuje Batiste Original s neutrální vůní a 6 suchých šamponů s trendy vůněmi. Nově můžete šampony zakoupit také v limitované edici Batiste Marrakech a Batiste Sweetie, které vás už na první pohled okouzlí svým designem. Batiste Marrakech je inspirován aromatickými prvky a atmosférou marockého bazaru. Batiste Sweetie ve vašich vlasech vytvoří neodolatelný mix vůně malin a vanilky. Na kratší cesty nebo do kabelky – pro osvěžení účesu během dne se vám bude hodit malé 50 ml balení, které je k dostání ve čtyřech variantách.

text: redakce / foto: partneři, bigstock

Doporučené

2 komentářů

  • Johana Kloučková 18/09/2016 at 9.30

    Konečně jsem na ten suchý šampon narazila, v parfumerii Douglas, tak jsem na něj moc zvědavá, vypadá a voní super, tak snad bude stejně účinný :-)

    Odpovědět

  • Kamila 24/06/2017 at 19.18

    Sebamed balzam po opalovani je zatim to nejlepsi co jsem kdy sebou na dovolene mela. Krasne voni, kuze je uzasne hladka a jdete hned do hneda. Skvele!

    Odpovědět

Přidat komentář