Vztahy

Jste dokonalá žena pro svého dokonalého muže?

Dívky a ženy mívají v hlavě seznamy vlastností, které by měl mít jejich dokonalý partner. Přejí si muže hezkého, hodného, pozorného, některé zralého, zajištěného. Zamyslela jste se však někdy nad tím, zda muži také nemají takový seznam, zda jste dokonalá žena pro dokonalého muže? Dnes vám představíme několik vlastností, které by podle mužů měla dokonalá žena mít.

Sex-appeal
Ženy mívají mylnou představu, že muži k sobě chtějí flirtující sexy dračici v mini sukni. Je však obrovský rozdíl v tom být sexy a být vyzývavá. Dokonalá žena ví jak být sexy a přitom nepůsobit lacině. Má svůj styl, kterému důvěřuje a flirtovat dokáže očima, nemusí k tomu používat své tělo.

Chápající
Dokonalá žena chápe, že muži potřebují sledovat sportovní přenosy nebo Hvězdné války, mají to zkrátka v DNA. Nechce jít na nákupy zrovna v době, kdy se vysílá finále Super poháru, případně v neděli odpoledne, kdy běží poslední díl oblíbeného sci-fi seriálu. Dokonalá žena dopřeji svému muži volnost.
dokonala_zena_pro_sveho_muze_02
Chytrá a zábavná
Muži mají rádi, když se žena směje jejich vtipům, případně když jejich vtip ještě rozvine. Dokonalá žena drží krok, přidá se k zábavě, má vlastní názor, zajímá se o dění kolem sebe.

Svůj život
Ne vždy chce být muž středobodem ženina vesmíru. Dokonalá žena má svůj život, kariéru, přátele, koníčky… Pro některé muže není nic horšího, než žena vyžadující neustálou pozornost.

Realistka
Vztahy nejsou jenom o tom, že všechno klape, všechno jde podle plánu. Bývají i chvíle, kdy je potřeba změnit zaběhnuté pořádky, vyrovnat se s nenadálou situací. Dokonalá žena se nehroutí pod tíhou situace, nepláče, nenadává. Dokonalá žena chápe stav věcí, o problému mluví, snaží se ho společně s partnerem vyřešit.

Milující
Muži chtějí být milováni. Mají-li špatný den, potřebují bezpodmínečnou podporu. Dokonalá žena ví, co v tu kterou chvíli její muž potřebuje, stojí za ním, podpoří ho, pomůže.

text: redakce /foto: bigstock, dreamstime

Doporučené

Přidat komentář