Beauty, Luxury

Podzimní novinky Rouge Bunny Rouge – láska na první pohled

Tajuplná, romantická a dekadentně luxusní londýnská značka, která desátým rokem působí i na mezinárodním trhu, vás už při prvním pohledu na zdobené krabičky přenese do půvabné pohádkové říše. Stylový design produktů i promyšlený příběh každého z nich jsou tu stejně klíčové jako lehké textury, pečlivý výběr lichotivých odstínů a excelentní kvalita použitých ingrediencí.

Přeneste se s námi do pohádkového příběhu s názvem Rouge Bunny Rouge

Mistrovským dílem inspirovaným přírodou je Paletka očních stínů Raw Garden Antigo – unikátní textura, silná pigmentace a barvy, které evokují proměnlivost přírody, dávají dohromady variabilní, univerzálně slušivé a snadno kombinovatelné kvarteto očních stínů. Nejnovější paletka z řady Raw Garden se může pochlubit hned několika inovacemi. Má nejsilnější pigmentaci, jakou značka Rouge Bunny Rouge dosud představila, lehoučkou, avšak dlouhodržící formuli a revoluční 3D efekt. Stíny mají hedvábnou texturu, která po nanesení dokonale přilne k pleti. Z lehkého pudru se promění v sametovou vrstvičku s matným finišem, která se během dne nesetře ani nerozmaže. Všechny stíny v paletce jsou obohacené o arganový olej, který pleť regeneruje a přispívá k ještě jemnější, na dotek luxusní textuře produktu. Neobsahuje parabeny, D5, minerální oleje ani nanočástice.
rougebunnyrouge_podzim_02
Vaší tajnou ingrediencí pro dokonale sjednocenou, prozářenou a porcelánově čistou pleť se stane Rozjasňující pudr Loves Lights. Přípravek inspirovaný mihotavou krásou pohádkových víl vám dodá kouzelný, jakoby rozostřený vzhled. Má unikátní sametově krémovou texturu, snadno se nanáší a díky nejnovějším technologiím zpracování je lehký jako pírko a příjemný na pleti. Třpytivé mikročástice vykouzlí na tváři jemný, přirozený lesk. Díky speciální ingredienci – matolinám čili zbytkovým produktům po vylisování hroznů vinné révy – má pudr také anti-agingovou funkci. Extrakt z matolin italské odrůdy Aglianico působí do hloubky, posiluje přirozené regenerační a detoxikační procesy pleti i syntézu kyseliny hyaluronové a kolagenu typu I a II. Jemné vrásky jsou vyhlazené, pleť je na dotek hebká a na pohled mladistvá. Přípravek je dostupný ve dvou barevných variantách. Neobsahuje parabeny, parfemaci ani D5.
rougebunnyrouge_podzim_03
Vykouzlit na tváři dokonalý tvar obočí může být skutečná alchymie. S Dlouhodržící tužkou na obočí Alchemy to ale půjde jedna radost. Díky extra tenké tužce vyčarujete dokonalé obočí během pár okamžiků. Nechte se okouzlit precizním nanášením, o které se postará mimořádně tenká a ostrá špička, snadno roztíratelnou voskovou texturou a lehkým, matným finišem. Tužka je k dostání ve dvou studených hnědých odstínech s intenzivními pigmenty, které se při aplikaci postupně uvolňují a zaručují přirozeně působící nalíčení. Tužka na obočí Alchemy je voděodolná, nerozmaže se a vydrží nejméně deset hodin. Navíc je obohacená o přírodní antioxidanty – vitamíny C a E. Produkt je veganský, neobsahuje minerální oleje, parafín, syntetické konzervanty ani těkavé látky.
rougebunnyrouge_podzim_04
Toužíte-li po plném, hustém a lépe definovaném obočí, které působí upraveně, ale přirozeně, sáhněte po Gelu na obočí Silhouette of Grace – revoluční produkt inspirovaný tajuplnou hrou světla a stínu je pro vás jako stvořený. Snadno se nanáší díky jemnému štětečku s krátkými štětinkami, který připomíná klasickou řasenku, a je dostupný ve dvou unikátních formulích: Earthshine obočí přirozeně vyplní a zvýrazní, Airglow ho uhladí a podpoří jeho růst. Gel je obohacený o mandlový olej a vitamín E známé pro své hydratační a antioxidační účinky. Můžete ho používat samotný nebo v kombinaci s dlouhodržící tužkou na obočí Alchemy. Oba produkty jsou veganské, bez parabenů, bez alkoholu a parfemace.

Všechny produkty jsou k dostání exkluzivně v prodejnách Douglas Praha a Brno.

zdroj: Rouge Bunny Rouge / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář