Filmové novinky, Volný čas

Magic Box uvádí filmové novinky – listopad 2016

Listopad je skvělými filmovými novinkami přímo nabitý. Kdo z vás čekal na Legendu o Tarzanovi? Kdo na romantický film Než jsem tě poznala nebo na detektivku natočenou na základě knižního fenoménu Dominika Dána Rudý Kapitán? Vy všichni jste se právě dočkali!

Legenda o Tarzanovi
Mezi milovníky literatury asi nenajdeme nikoho, kdo by neznal legendární dílo Edgara Rice Burroughse – cyklus románů o hrdinovi z afrického pralesa Tarzanovi. V hlavní roli nového napínavého akčního dobrodružství je Alexander Skarsgard jako Tarzan, který před lety vyměnil africkou džungli za život Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované ženy Jane. Nyní je znovu vyslán do Konga jako obchodní emisar. Netuší ovšem, že se má stát pěšákem ve smrtelně nebezpečné hře, jíž vládne hrabivost a touha po pomstě kapitána Leona Roma. Jenže lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest…

Ve filmu hrají: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Ella Purnell, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Casper Crump a další. Na DVD najdete kromě samotného filmu také tři krátké filmy: TarzanTM znovuzrozen: Sledujte, jak se zrodil Tarzan v novém pojetí, který jistě zaujme i další generace diváků. Gabon na plátnech kin. Zastavte rabování slonoviny.

V prodeji od 9. 11. 2016

Rudý kapitán
Příběh se odehrává v horkém létě roku 1992, půl roku před rozdělením Československa. Mladý detektiv Richard Krauz se dostává k novému případu – na hřbitově byla vykopána mrtvola kostelníka Kloknera s hřebíkem v hlavě. Krauz zjišťuje, že za jeho umučením stojí bývalá StB a nikdy nenalezený spis zachycující zločiny kněží, na jehož základě StB církev vydírala. Případem posedlý Krauz se vydává napříč rozpadajícím se Československem hledat muže, ke kterému vedou všechny stopy: Rudého kapitána, specialistu na „konečné“ výslechy. Krauz však není sám, kdo ho hledá…

Ve filmu hrají: Maciej Stuhr, Oldřich Kaiser, Martin Finger, Michal Suchánek, Marián Geišberg, Zuzana Kronerová, Ladislav Chudík, Martin Pechlát a další.

Detektivka na základě knižního fenoménu Dominika Dána, autora více než 800 000 prodaných knih, je v prodeji od 2. 11. 2016.

Infiltrátor
Skutečný příběh jednoho muže proti největšímu drogovému kartelu všech dob. Napínavý špionážní thriller o jedné z nejpropracovanějších policejních akcí historie – to je snímek Infiltrátor. Federální agent Robert „Bob“ Mazur se v 80. letech dostal v utajení dál než kdo před ním, když pronikl do srdce drogového kartelu samotného Pabla Escobara. Pod krycím jménem Bob Musella se stal stal klíčovou osobou při praní špinavých peněz a spolu s dvěma dalšími tajnými agenty riskoval život, aby vybudoval solidní případ a přivedl co nejvíc drogových baronů před soud. Obklopen násilím a korupcí, Mazur se musí dostat do přízně Escobarovy pravé ruky, Roberta Alcaina a přitom neudělat jediný chybný krok.

Ve filmu hrají: Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger, Amy Ryan, Joseph Gilgun, Benjamin Bratt, Juliet Aubrey, Rubén Ochandiano a další.

V prodeji od: 30. 11. 2016
magicbox_novinky_dvd_listopad_02
Než jsem tě poznala
Láska nás někdy zavede do naprosto nečekaných míst. Louisa „Lou“ Clark žije na anglickém venkově. Dívčinu přirozeně optimistickou povahu čeká zatěžkávací zkouška, když se před ní otevře nová pracovní výzva v podobě místa ošetřovatelky a společnice Willa Traynora. Will, který je po nehodě upoután na invalidní vozík, má sice všechno, nač si vzpomene, ale ztratil chuť do života. Tedy alespoň do chvíle, než se mu Lou rozhodne dokázat, že stojí za to žít. Vydají se spolu na cestu plnou dobrodružství, která jim oběma přinese víc, než si kdy mohli přát: naleznou životní sílu – i svá srdce – a změní se přitom způsobem, jaký by si kdy jen stěží dokázali představit.

Ve filmu hrají: Emilia Clarke, Sam Claflin, Brendan Coyle, Matthew Lewis, Charles Dance, Vanessa Kirby, Jenna Coleman, Janet McTeer a další.

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Než jsem tě poznala: Ze stránek knihy na filmové plátno
– Nezveřejněné záběry
– Vystřižené scény

V prodeji od: 16. 11. 2016

Barva vítězství
Neuvěřitelný pravdivý příběh zlatého medailisty Jesseho Owense. Jesse Owens se jako první z rodiny dostal na vysokou školu. Tam si ho brzy všimne atletický trenér Larry Snyder a Jesse se stane běžeckou hvězdou. Cesta za snem stát se největším atletem v historii ho však přivede k velkému morálnímu dilematu: Má se účastnit Olympijských her 1936 v nacistickém Něměcku, kde Hitler uskutečňuje svou vizi nadřazenosti árijské rasy?

Ve filmu hrají: Stephan James, Jason Sudeikis, Eli Goree, Shanice Banton, Carice van Houten, Jeremy Irons, William Hurt, David Kross a další.

V prodeji od: 9. 11. 2016

text: redakce, Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář