Testujeme pro vás

Manufaktura: limitovaná edice Jablko

Přínos jablka pro zdraví člověka je znám již od středověku. Věděli jste ale, že jeho benefitů můžete využít i v péči o pokožku svého těla? V Manufaktuře to ví, a tak pro své zákazníky připravili limitovanou edici produktů, jablky přímo nabitou. A my jsme se rozhodli, že ji pro vás otestujeme.

Na první pohled nás zaujalo už složení této kolekce – sprchový gel, krém na ruce, balzám na rty a jablečný sirup.

Je-li vám sympatická vůně červených jablíček a skořice, tak jako nám, potom neváhejte a zpříjemněte si každodenní sprchování Jemným zvláčňujícím sprchovým gelem s přírodním jablečným výtažkem a panthenolem. Nejen, že se tato „vánoční“ vůně rozvine po celé vaší koupelně, ale ještě svému tělu dopřejete denní dávku výživy a hydratace, plnou vitamínů a minerálů – to vše díky obsahu rostlinných výtažků z jablek, pšenice a oliv. Po sprchování se budete nejen dobře cítit, ale vaše pokožka bude čistá, hebká, vláčná a na dlouhé hodiny provoněná. Máte-li problémy se suchou pokožkou, pravidelným používáním tohoto sprchového gelu můžete vysychání své pokožky zabránit či ho velmi výrazně omezit. Změnu pocítíte už po několika dnech používání.

Trápí vás pnutí, vysychání a rudnutí pokožky vašich rukou? Jsou vaše ruce hrubé, kůže je přecitlivělá, nevypadá dobře? Výrazně pomoci vám může Intenzivní regenerační krém na ruce s jablečným a makadamiovým olejem, který se během několika minut postará o potřebnou vlhkost, výživu, hydrataci, zklidnění a ochranu pokožky vašich namáhaných rukou. Unikátní receptura obsahuje mimo jiné regenerační olej z jablečných jadérek, hydratační makadamiový olej (díky vysokému obsahu omega-7 mastných kyselin dodává kůži elasticitu a pružnost, hydratuje a zvláčňuje), hroznový olej (hydratuje a zvláčňuje, zpomaluje stárnutí pokožky a ztrátu elasticity) a bambucké máslo, které ochrání pokožku vašich rukou před nepříznivými vlivy životního prostředí a zpomalí proces jejího stárnutí. Tento lehký krém v sobě snoubí vše, co vaše ruce během podzimních a zimních měsíců budou potřebovat. Navíc se velmi rychle vstřebává do pokožky, můžete ho tak použít kdykoli během dne.

Náš tip: dopřejte svým rukám hydratační masku – naneste před spaním silnou vrstvu jablečného regeneračního krému na ruce a použijte bavlněné kosmetické rukavice. Ráno budou vaše ruce jako vyměněné – budete mít pocit, že jsou o několik let mladší.
testujeme_manufaktura_jablko_02
Také máte neustále suché, rozpraskané rty? Pořiďte si Regenerační rostlinný balzám na rty s jablečným a arganovým olejem a takové rty budou minulostí. Tento malý pomocník je totiž doslova nabitý kůži prospěšnými látkami, jako jsou: omlazující arganový olej, hydratační jablečný a avokádový olej, výživné bambucké máslo, včelí vosk a vitamín E. Navíc neobsahuje žádná barviva, silikony nebo konzervanty, které by jemnou pokožku vašich rtů mohly dráždit. Při pravidelném používání budou vaše rty dokonale hydratované, kůže zregenerovaná, jemná a vláčná, navíc příjemně provoněná.

A neodolali jsme ani Poctivému jablečnému sirupu s karamelem a skořicí. Každé Vánoce totiž přemýšlíme, jak si vyrobit dobrý horký vánoční nápoj, který by voněl po jablkách, karamelu a skořici a jeho chuť byla vyvážená, aby nic výrazně nepřevládalo nebo se některá z chutí naopak neztrácela. Pro letošní rok to za nás vyřešila Manufaktura, která v dokonalém poměru smíchala jablečnou šťávu a jablečné pyré, lahodný karamel a aromatickou skořici a na trh tak přinesla dokonalý „vánoční“ sirup. Tento sirup je tak dobrý, že ho můžete použít jak studený – jako běžný sirup – se studenou vodou, tak teplý, ale také jako dochucovadlo oblíbených dezertů – například palačinek. Jako bonus neobsahuje sirup žádná umělá barviva a sladidla. Je vyráběn studenou cestou – tj. není pasterován, díky čemuž si dokáže zachovat veškeré hodnotné látky.

Tip redakce: sirup je výborný i do černého čaje jako sladidlo. Osladí a dodá báječnou chuť.

Závěr: Chcete-li do svého života pouštět co nejvíce přírody, používat hlavně produkty, které neobsahují škodlivé látky, mají vždy příjemnou vůni a splní to, co je deklarováno v popisu, vsaďte na Manufakturu – nás ještě nezklamala!

text: redakce / foto bigstock, Manufaktura

Doporučené

1 komentář

Přidat komentář