Volný čas

Horoskop – jak se povede 12 znamením v roce kohouta

Vítejte v novém roce, v roce 2017, v roce kohouta. Jste rádi, že rok 2016 už skončil, nebo byste si naopak rok 2017 přáli takový, jaký byl rok předešlý? Hledáte lásku nebo nové zaměstnání? Doufáte, že se v tomto roce zlepší vaše finanční situace, zdraví nebo třeba vztahy s rodinou?

Ať tak či tak, všem přejeme šťastný rok, harmonické vztahy s okolím, dobré výdělky a pevné zdraví. Budeme rádi, pokud nám i v tomto roce zachováte svoji přízeň.

Krásný a klidný rok 2017 vám přeje tým časopisu Woman&Style.

Beran
Berany čeká velmi vzrušující rok, a to v mnoha oblastech života. Čeká vás mnoho změn, budete potřebovat hodně energie na využití nových příležitostí. Jste-li single, připravte se na novou lásku. V tomto roce potkáte hodně nových lidí, vyloučen není ani vstup do manželství. Hodně Beranů, kteří již delší dobu nejsou spokojeni se svou kariérou, se právě v tomto roce rozhodne pro změnu povolání. Před tím, než učiníte v této oblasti zásadní rozhodnutí, se však ujistěte, že je stabilní vaše finanční situace, že se změnou povolání nebo přechodem na podnikání zvládnete všechny své závazky.

Býk
Po celý rok byste měli mít dostatek energie na velké plány do budoucna, práci na svých vztazích, ať už milostných, přátelských či pracovních, a také na změny, které vás čekají. Pokud budete něco opravdu hodně chtít, nic vás nezastaví. Hledáte-li už nějaký čas spřízněnou duši, toto je váš rok! Láska v něm totiž bude dominovat. Ale život není jen o lásce a tak se pojďme podívat na kariéru a peníze. Váš pracovní život bude v tomto roce pravděpodobně o trochu složitější, než jak tomu bylo v letech minulých. Budete-li chtít vše přestát „ve zdraví“, začněte pracovat na pracovních vztazích – zejména pak na těch s nadřízenými. Peníze, které v tomto roce vyděláte, utrácejte hlavně za potřebné věci a věci hodnotné, nekupujte zbytečnosti. Pozornost věnujte také svému zdraví – obecně platí – budete-li dobře jíst, vaše zdraví bude dobré.

Blíženci
Letošní rok by pro vás měl být celkem poklidný, nečekají vás žádné rychlé nebo velké změny. Snažte se být optimističtí, pokud možno se vyhnout stresovým situacím a budete mít dobrý a klidný rok se stabilní finanční situací. Obzvlášť dobrý čas nastává pro lásku a přátelství. Novou lásku však nehledejte mezi přáteli, pravděpodobněji ji najdete mezi novými lidmi, se kterými se tento rok setkáte. Žijete-li v dlouhodobém spokojeném vztahu, očekávejte neočekávané – není vyloučen ani přírůstek do rodiny. V tomto roce byste měli mít dostatek volného času, věnujete-li jeho část věcem, které by vám mohly pomoci ve vaší kariéře, je velmi pravděpodobné, že vaše snažení dojde v příštích letech úspěchu. I když byste o peníze neměli mít nouzi, buďte v jejich utrácení opatrní, veškeré větší výdaje si dobře promyslete. Investujte pouze tam, kde máte jistotu zisku.
horoskop_2017_blizenci
Rak
Letošní rok bude poměrně hektický, tak si nenakládejte víc, než jste schopni zvládnout. Žijete-li v partnerském vztahu, připravte se na dobrý rok – není vyloučena nabídka k sňatku, ani těhotenství. Jste-li single, je tento rok nakloněn nové lásce a romantickým zážitkům. Rok 2017 bude nakloněn i vaší kariéře. Uvažujete-li již nějakou dobu o tom, že začnete podnikat, nyní jste plni energie a nápadů, a tak byste tuto novou situaci měli být schopni zvládnout. Je také dobrý čas pro investice, proč tedy neinvestovat do své budoucnosti, do svého podnikání. Dbejte na své zdraví, přebytečnou energii věnujte cvičení, vaše mysl bude pracovat na plné obrátky, a tak ani tělo by nemělo zahálet.

Lev
Letošní rok bude trochu pomalejší, než jste byli zvyklí v letech minulých. Nebude se dít tolik nových věcí, a tak budete mít čas na svůj rozvoj, na svou práci i rodinu. Pracovat můžete také na zlepšení vztahů se svými přáteli a partnerem. A kdo ví? Možná se právě vztah s jedním z vašich přátel tento rok přetaví v něco hlubšího, romantičtějšího. Rok 2017 by měl být dobrý i pro vaši peněženku, Máte-li dobrý vztah se svým nadřízeným, mohli byste se dostat k novým příležitostem, které s sebou ponesou vyšší výdělky. Začít vyplácet by se také mohla některá ze starších investic, vyloučena není ani výhra v loterii.

Panna
Rok 2017 bude hlavně o vztazích a komunikaci. Zamyslete se, zda jste dostatečně zdvořilí ke svým nadřízeným, přátelům i partnerům a zda jim věnujete tolik času, kolik si zaslouží. V tomto roce se také dostaví pocit, že byste chtěli začít nový vztah, vztah, který nebude stagnovat, ale povede k silnějšímu poutu, třeba na celý život. Výrazně změnit se v letošním roce může váš pracovní život, a to hned na začátku roku. Budete muset tvrdě pracovat, abyste získali dostatek finančních prostředků na to, co skutečně potřebujete. Neutrácejte tedy za věci, které vlastně nepotřebujete. Ujistěte se, že dobře jíte, budete potřebovat mnoho energie pro změny, které vás v tomto roce čekají. Lidé ve středním věku budou chtít zažít nějakou životní změnu – změnu povolání, nový koníček nebo třeba cestu do míst, která chtěli vždy navštívit, ale dosud nebyl čas.
horoskop_2017_panna
Váhy
Tento rok bude poněkud hektický, ale v zásadě dobrý. Pro mnohé to bude rok nových začátků. Nezadaní mají velkou šanci na lásku, musí se však oprostit od minulého vztahu. Jen těžko najdete někoho nového, visíte-li duchem stále na někom z minulosti. Budete plni energie, tak ji využijte ve svůj prospěch. I když se toho bude hodně dít, snažte se nějaký čas trávit také se svými přáteli, partnerem a rodinou. Snažte se udržet vyrovnaný svůj rozpočet, pokud nemáte velmi výrazný přebytek financí, utrácejte jen za důležité věci – bydlení, dobré jídlo (držte se dál od sladkostí a nezdravých potravin), podporu zdraví. Jste v dobré kondici, bude tak pro vás jednodušší rozhodovat se v životně důležitých věcech.

Štír
Rok 2017 bude plný vzestupů i pádů. Budete-li si nablízku držet optimismus, tím vyšší bude pravděpodobnost, že vše ustojíte a obrátíte ve svůj prospěch. Berte věci tak, jak jdou, a zůstaňte v klidu. Čekají vás nové věci, ať už v kariéře či osobním životě. Do ničeho se nehrňte bezhlavě, nepospíchejte, dobře si promyslete každý důležitý krok. V práci nezapomeňte být profesionálem s dostatečnou úctou k nadřízeným, jen tak dojdete úspěchu. Čelíte-li v současné době nějakým finančním těžkostem, využijete-li všechny své fyzické i duševní síly, mohla by se vaše situace letos výrazně zlepšit. Neutrácejte však ihned za věci, které nepotřebujete, uložte si peníze na horší časy.

Střelec
Pokud využijete všech svých silných stránek, může být váš rok 2017 opravdu velký. Práce bude sice o něco náročnější, než jste byli zvyklí v letech minulých, nenechte se však ovládnout stresem, mohlo by to mít neblahý vliv na vaše zdraví. Chopte se nových příležitostí a ke svému pracovnímu okolí se chovejte s respektem, z dlouhodobého hlediska se vám to vyplatí. Peníze utrácejte moudře. Následujte své srdce, věnujte se rodině a svým blízkým. Jste-li sami, nebojte se být spontánní, láska na vás čeká doslova na každém rohu.
horoskop_2017_strelec
Kozoroh
V tomto roce byste měli mít čas na všechno, co máte v plánu. Rok 2017 se vám bude zdát pomalý, ale budete tak lehčeji držet krok se vším, co se kolem vás bude dít. Zpomalte v minulých letech nasazené tempo a vychutnávejte si každý den. I když vás to pořád bude nutit něco dělat, ujistěte se, že trávíte dostatek času s rodinou a přáteli. Jste-li zadaní, čeká vás (co se lásky týká) poměrně klidný rok. Přijměte fakt, že každý má nějakou tu chybu, nejen váš partner, ale i vy. Pokuste se zbavit nervozity v práci, nebojte se podělit s kolegy a nadřízenými o své nápady – leckterý z nich by pro vás mohl znamenat bonus nebo povýšení. Vyhraďte si trochu času na svá minulá finanční rozhodnutí a z peněz, které vyděláte, začněte své finance dávat dohromady. Zamyslete se také nad tím, jak se stravujete. To, co jíte, má velký vliv na to, jak se cítíte i na vaše celkové zdraví. Do roku 2017 tak jděte s předsevzetím, že se budete stravovat zdravěji.

Vodnář
Tento rok vás čeká důležitý obrat ve vašem životě. Konečně můžete dělat zajímavé věci, aniž byste se museli bát, že vám na práci, která vás baví a na vaše koníčky nezbudou peníze. Budete mít čas i energii věnovat se věcem, které jste doposud z různých důvodů zanedbávali, i když to bude znamenat, že práce, která vás bude živit, nebude tak naplňující, jak byste si přáli. Je však velmi důležitá pro to, abyste si mohli plnit své sny a proto ji budete i nadále brát jako něco, co vás přibližuje vysněnému životu. Nebojte se také projevit své tvůrčí schopnosti a podělit se o své nápady s nadřízenými, mnohé by mohli ocenit. Neutrácejte peníze za věci, které nepotřebujete, tyto finanční oběti se vám do budoucna vyplatí. Pokuste se také více relaxovat, pozornost věnujte i zlepšení svých stravovacích návyků.

Ryby
Obětujete-li v letošním roce trochu zábavy a takto ušetřený čas věnujete práci, čeká vás velký rok a dobrá budoucnost. Jste-li sami, je více pravděpodobné, že vás čeká několik kratších vztahů než jeden dlouhodobý, ten čas teprve přijde. Pokud již v dlouhodobém vztahu jste, je čas s ním trochu zatřást. Najděte si nové přátele, dělejte nové věci, prozkoumejte nová místa, zkrátka je čas na trochu toho oživení, aby váš vztah nezačal stagnovat a ubírat se nesprávným směrem. Dobrý rok je i pro plánování založení vlastní rodiny. Váš pracovní život by neměl zaznamenat žádné velké turbulence, jste plni energie a vzrůstající přátelství s kolegy udělá váš pracovní život jednodušší, než tomu bylo doposud. Neutrácejte peníze za zbytečné věci, abyste náhle nezjistili, že vám chybí na věci důležité.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

1 komentář

Přidat komentář