Představujeme

Den sv. Valentýna v Lush

Rok se s rokem sešel a je tu opět svátek všech zamilovaných – Svátek sv. Valentýna. Nalaďte se na lásku s pomocí vracejících se oblíbenců i zbrusu nových produktů z limitované kolekce Lush! A co v letošní nabídce Lush najdete?

Cupid – koupelová bomba
Poddejte se honosné koupeli. Tohle fantastické šumítko je plné povznášejícího bergamotu, růže a absolue z violky. Z jeho něžné sladkosti vaše srdce roztaje.
lush_valentyn_03
Lovestruck – koupelová pěna
Zachumlejte se do něžných bublinek. Slova možná ani nedovedou vyjádřit, jak moc svého drahouška milujete, ale smajlík s citrusy a geránií to jistě zvládne.

Two Hearts Beating as One – krémová koupel
Když dvě srdce bijí jako jedno… Uvolněte se a nechte se unášet silicemi z ylang ylang a růže a jejich fascinujícím květinovým tancem ve vaší vaně. A zatímco vaše mysl bude učarovaná z krásného korálového a sytě růžového kouzla, spousta kakaového másla a zvláčňujícího mandlového oleje dopřeje pečující pohlazení vašemu tělu.

Dalšími sladkými kousky ve valentýnské nabídce je například mycí kartička Kiss Me Quick nebo masážítko Love Spell – všechny je najdete na stránkách e-shopu Lush nebo v kamenné prodejně v Palladiu Praha.
lush_valentyn_04
A chybět nemůžou ani dárková balení

Lots of Love
Poddejte se sedmeru sladkých pokušení s dárkem Lots of Love. Naložte se do smyslné koupele plné růží, zahalte své tělo do sladkých hebkých mydlinek s tonkou nebo polaskejte pokožku kouzelně hydratujícím masážítkem. V tomto dárečku najde váš drahoušek Lovestruck – koupelovou pěnu, Cupid – koupelovou bombu, Love Spell – masážítko, Prince Charming – krémový sprchový gel, Love You, Love You Lots – mýdlo, Lover Lamp – koupelovou bombu a Rose bombshell – koupelovou bombu.
lush_valentyn_02
Happy Valentine´s Day
Netřeba vyhlašovat svou lásku amplionem; co místo toho ukázat někomu speciálnímu, co pro vás znamená, čtyřmi produkty pro rozmazlující a pečující koupele? Každá z těchto laskomin slibuje smyslnou koupel s úchvatnými esenciálními oleji. Dárkové balení Happy Valentine´s Day obsahuje: Rose Bombshell – koupelovou bombu, Lover Lamp – koupelovou bombu, Sex Bomb – koupelovou bombu a Unicorn Horn – koupelovou pěnu.

Všechny valentýnské „dobroty“ najdete už nyní v kamenné prodejně Lush v Palladiu Praha nebo v e-shopu Lush: www.lush.cz.

Doporučené

1 komentář

Přidat komentář