Zdraví

Hydratační gelové rukavice: Olejový zázrak pro vaše ruce

Blíží se jaro a s ním čas, kdy odložíme rukavice a vystavíme své ruce pohledům všech, s nimiž se setkáme. Není žádným tajemstvím, že právě ruce jsou velmi důležitou součástí image. První kontakt, podání ruky, o vás hodně vypovídá. Pěstěné ruce jsou vizitkou každého člověka, ať už se jedná o ženu nebo o muže. Je tedy třeba o ně pravidelně a dobře pečovat.

Už jste slyšeli o Hydratačních gelových rukavicích?

Hydratační rukavice v sobě ukrývají čistě přírodní složky, které aktivně dodávají vaší pokožce výživu, pocit vláčných a hebkých rukou, a to bez pocitu mastnoty a chemie. Vnitřní strana rukavic je potažena vyživujícím gelem, který obsahuje jojobový olej, olivový olej a olej z jader hroznů. Ty pokožku vyživují, změkčují suché ruce a pomáhají hojit popraskanou kůži. Gelová vrstva neobsahuje latex, je hypoalergenní a dermatologicky testována. Viditelné zlepšení je vidět již po prvním týdnu používání. Materiál rukavic je navíc vyroben z velmi příjemného mikrovlákna.
zdravi_bez_chemie_hydratacni_rukavice_02
Účinné oleje
Jojobový olej – patří k nejcennějším přírodním olejům a je vhodný pro všechny typy pokožky. Má hojivé účinky, ošetřuje, regeneruje, vyhlazuje pokožku a udržuje její přirozenou vlhkost. Olej má vysoký obsah biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Dobře se vstřebává a nezanechává tak pocit mastnoty.
Olivový olej – obsahuje mastné kyseliny, vitamín A a E, ale také minerální látky, jako je fosfor, hořčík, vápník a stopové prvky. Vyniká především svými regeneračními a hydratačními vlastnostmi. Vyhlazuje vrásky, vypíná, zvláčňuje, zjemňuje a zklidňuje pleť. Je proto vhodný na suchou, popraskanou, zánětlivou, alergickou i podrážděnou pokožku.
Olej z hroznových jader – hroznová jádra obsahují vysoký podíl specifické látky, která je silným antioxidantem. Obsahuje mastné kyseliny s vysokým podílem kyseliny linolové (omega 6). Má antimikrobiální, regenerační a hydratační účinky. Výtažek z jader pomáhá uchovat a zesilovat kolagen v kůži. Dodává kůži hladkost a pružnost, zabraňuje předčasnému stárnutí.

Použití
Rukavice oblékejte na umyté a důkladně osušené ruce. Doporučené použití je 2 – 3x týdně po dobu 20 – 30 min. V případě intenzivního použití musí pokožka min. 3 – 4 hodiny denně volně dýchat. Nasaďte si je u televize nebo před spaním a nechte pokožku absorbovat čisté přírodní oleje. Pro zvýšení účinku lze použít v kombinaci s hydratačním krémem. Rukavice vystačí min. na 50 použití.

Dostupnost
Koupíte na stránkách www.zdravibezchemie.cz

Otestovali jsme pro vás: test – 3 týdny – 2x týdně – 20 minut večer – žena – 41 let
První, co mě na rukavicích zaujalo, bylo to, co v sobě ukrývají. Jojobový olej, olivový olej a olej z hroznových jader – cenné přírodní oleje, které slibují hydrataci, regeneraci, zjemnění, zvláčnění, zklidnění pokožky a navíc zpomalení jejího stárnutí. To vše v jednom, bez použití krému a následného pocitu mastnoty. Rukavice nezklamaly – jednoduché použití (navléknete na ruce a o vše ostatní se již postarají samy), příjemný pocit tepla (dokonalý relax pro unavené ruce), po 20 minutách jednoduše sundáte a začnete si užívat nejen velmi příjemný pocit vyživených rukou a hladké pokožky, ale také příjemnou vůni, která vás bude provázet až do rána. Žádný pocit mastnoty – oleje se okamžitě vstřebají do pokožky, bez nutnosti použít krém na ruce během dne. Po třech týdnech testování jsem zaznamenala také výrazné zlepšení stavu nehtů – nehty jsou pevnější a hladší. Jednoduše dokonalé! A jednoduchá je i údržba rukavic – můžete prát ve vlažné mýdlové vodě, před dalším použitím stačí dobře vysušit – bez ztráty účinků. Vhodné také jako dárek – každá žena jistě ocení.

Zdroj informací: Zdraví bez chemie / foto: bigstock, Zdraví bez chemie

Doporučené

Přidat komentář