Filmové novinky, Volný čas

Magic Box uvádí filmové novinky – březen 2017

Stejně jako v únoru, i v březnu se to ve společnosti Magic Box dobrými filmy jen hemží. Čekali jste na Fantastická zvířata a kde je najít – jsou tu! Již dlouho se vaše děti těší na Lichožrouty – právě se dočkaly a co váš manžel – vyhlíží už nějaký čas film Doctor Strange – může přestat, již je k mání na DVD a Blu-ray nosiči. Dnes vám představíme 5 filmových novinek, které nás zaujaly nejvíce.

Lichožrouti (dobrodružný, rodinný, animovaný)
Držte si ponožky! Ahoj, já jsem Hihlík a jsem Lichožrout. Víte, kdo jsou to Lichožrouti? Určitě se vám občas ze šuplíku ztrácejí ponožky! A víte proč. Protože my Lichožrouti se vašima ponožkama živíme. Ale vždycky vám sníme jen jednu! Tu lichou. Nikdy nevezmeme celý pár. My se s vámi o vaše ponožky spravedlivě dělíme. Vy jednu, my jednu. To je fér, ne? Uvidíte, že být Lichožrout je jedno velké dobrodružství. Najít svou rodinu, ochránit ji a naučit se žít s vámi lidmi, to chce odvahu. A tu my máme. Nejsme totiž žádní fuskáči. Jsme Lichožrouti!“

Rodinný animovaný dobrodružný film o radostech a strastech zlodějů ponožek – Lichožroutů a jejich soužití s námi lidmi, podle bestselleru spisovatele Pavla Šruta a výtvarnice Galiny Miklínové je v prodeji od 22. 3. 2017.

Hrají: Ondřej Trojan, Kryštof Hádek, Matěj Ruppert, Josef Somr, Jolka Krásná, Marek Taclík, Tatiana Vilhelmová, David Novotný a další.

 

Fantastická zvířata a kde je najít (fantasy, dobrodružný, rodinný)
Objevte novou éru kouzelnického světa před Harrym Potterem™. Tajemné síly ohrožují ulice New Yorku roku 1926, a hrozí tak odhalení čarodějnické komunity. Mlok Scamander právě přijíždí do města na závěr své celosvětové pouti za výzkumem a záchranou magických tvorů. Když nic netušící nečar Jacob Kowalski omylem nechá několik Mlokových zvířat uniknout, musí parta neočekávaných hrdinů pochytat rozprchlé tvory ještě předtím, než někoho zraní. Srážka s Temnými silami je však zřejmě nevyhnutelná.

Hrají: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton a další. Scénář napsala: J. K. Rowling.

Na DVD (v prodeji od 29. 3. 2017) najdete i Fantastické bonusové materiály:
– více než hodina medailónků – poznejte fantastické postavy a zvířata, jejich příběhy a potom se ponořte do Kokusa, Mlokova kufříku a spousty filmových lokací.
– před Harrym Potterem: Nová éra kouzel začíná! Vynechané scény
magicbox_novinky_dvd_brezen_2017_02
Doctor Strange (akční, fantasy, dobrodružný)
Studio Marvel uvádí film Doctor Strange o světoznámém neurochirurgovi Dr. Stephenu Strangeovi, který se v naději na uzdravení vydává na mystické místo Kamar-Taj, kde nabude mocné magické schopnosti, jež mu pomohou bojovat s temnými silami, které chtějí zničit naši realitu.

Hrají: Rachel Adams, Benedict Cumberbatch, Amy Landecker, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benedict Wong, Scott Adkins a další.

V prodeji od: 15. 3. 2017

 

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (životopisný, válečný, drama)
Film podle neuvěřitelného skutečného příběhu od oscarového režiséra filmů Statečné srdce a Umučení Krista.

Neobyčejný příběh Desmonda Dosse (Andrew Garlfield), který během krvavé bitvy o Okinawu zachránil 75 mužů, aniž by jedinkrát vystřelil. Byl jediným americkým vojákem bojujícím ve druhé světové válce zcela beze zbraně, protože jakkoli věřil, že musí narukovat, samotný akt zabíjení nemohl přijmout. Během neúspěšného dobývání 120 metrů vysokého útesu Hacksaw Ridge, se odmítl skrýt a jako zdravotník vlastnoručně evakuoval zraněné vojáky, zatímco čelil palbě a byl zraněn granátem. Za své zásluhy získal Medaili cti.

Hrají: Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths, Milo Gibson, Richard Roxburgh a další.
Režie: Mel Gibson

Na DVD najdete také bonusy:
– Duše války: film o filmu
– Nepoužité scény
– Pocta Mela Gibsona válečným veteránům

V prodeji od 29. 3. 2017

Pohádky pro Emu (romantický)
Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera. Petr je naprosto šokován. Musí jít o nějaký omyl. Nemá děti a ani netouží je mít. Přesto nedokáže nad situací jen tak mávnout rukou. Co když je Ema opravdu jeho dcera a on je její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu? Chlapovi, který byl do padesáti let zvyklý žít sám a rozhodně si nechce komplikovat život emocemi, převrátí soužití s osmiletou holčičkou život doslova vzhůru nohama. A navíc je mu v patách nesmlouvavá sociální pracovnice, a tak Petr musí učinit zásadní rozhodnutí: Pokud se chce stát právoplatným rodičem, je nutné najít pro Emu matku! Ve stejné chvíli se seznamuje s Marií, která podobně jako Petr žije pro svou práci a téměř ztratila naději na to, že ji potkají obyčejné radosti života. Marie se rozhodne oběma pomoci. Je třeba nemilosrdné úřednici předložit uvěřitelnou historku. Začíná hra na lásku… Ale jak skončí? I zázraky se občas dějí.

Hrají: Aňa Geislerová, Ondřej Vetchý, Ema Švábenská, Vilma Cibulková, Anna Polívková, Jiří Dvořák, Marek Taclík, Oldřich Vlach, Jana Bernášková, Věra Křesadlová, Petr Čtvrtníček a další.

V prodeji od: 8. 3. 2017

 

Všechny březnové novinky najdete na stránkách www.magicbox.cz.

text: redakce, Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář