Představujeme

Mohlo by se hodit: Už žádné zablácené kolo, kočárek či pes

Máte rádi výlety do přírody? Je to příjemný pocit, vyrazit na celý den s rodinou a užít si pohyb na zdravém vzduchu nebo si pořádně zasportovat. Do současných aut se již leccos vejde a tak můžete vzít na výlet sportovní kočárek, kolo ale i vašeho čtyřnohého člena rodiny. Vyrazit si na kolech nebo si dát kratší túru pěšky ovšem s sebou přináší spoustu špíny a bahna. I pes si rád zadovádí a proběhne louží, s radostí si zaplave v bahnitém jezírku nebo se vyválí v prachu cesty. A pak, co s tím? Boty se dají přezout a dát do sáčku, kola ale otřete hůře a psa můžete vykoupat až doma. Nezbývá tedy nic jiného, než své malé „špindíry“ alespoň trochu očistit z nejhoršího, naložit a doma se pak do toho pustit.

Nebo je tu jiné řešení. Vozte v autě šikovného pomocníka pro mobilní čištění – nový nízkotlaký čistič Kärcher OC 3. Tato jedinečná novinka mnoho nezabere a má vlastní odnímatelnou čtyřlitrovou nádrž na vodu. Proto můžete očistit kola, boty, kočárek i psa rovnou na místě. Velmi pohodlně se nosí díky aerodynamickému držadlu. Led kontrolka signalizuje stav lithium-iontové baterie, kterou dobijete ze sítě. Spirálová hadice 2,8m má velký akční rádius a společně s pistolí ji snadno můžete uložit v malém prostoru pod nádrží. Díky nízkému tlaku je tlakový čistič Kärcher OC 3 zcela bezpečný i pro osprchování domácích mazlíčků.
karcher_cistic_02
Už žádné špinavé kolo, boty, kočárek či pes do auta, stačí jednoduše osprchovat před návratem domů a vše je čisté a bez práce. Tohoto šikovného pomocníka ale můžete využít i jinde, na chatě, chalupě, na výletě, u přátel, při sportu, na návštěvě rodičů, prostě kdekoli, stačí jej jen vzít s sebou.

Kärcher OC 3 zakoupíte výhradně v síti hobymarketů Bauhaus.

Nenechte se omezovat! Užijte si pohybu v přírodě naplno.

zdroj: Kärcher / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář