Zdraví

7 překvapivých tajemství o zelených potravinách

Že jste o nich tisíckrát slyšeli? Je to možné. Dnes a denně se o nich všude mluví. Jsou velmi oblíbené a do jídelníčků je zařazují nejen sportovci a modelky. Dokonce i anglická královna Alžběta II. popíjí pravidelně svůj Barley water. Zelené potraviny mají zelenou.

Některá z následujících sedmi tajemství budete určitě znát, jiná vás možná udiví. Pohodlně se ke čtení usaďte a nechte se překvapit.

Zelené potraviny vám zlepší náladu
Dobrá nálada závisí samozřejmě na tom, co prožíváte a ovlivňuje ji také dostatek pohybu na čerstvém vzduchu. Významnou roli zde však hraje i výživa. K výrobě hormonů štěstí mozek potřebuje kvalitní živiny a těch se mu často z běžné stravy nedostává. Vylepšení jídelníčku zelenými potravinami je výborným řešením. Vaše tělo se vám odvděčí skvělým pocitem.

Zelené potraviny mohou ovlivnit váš hormonální systém
Hormonální systém každého z nás je promyšlenou soustavou, jež ovlivňuje spoustu pochodů v těle. Od zažívání přes nálady až po nejrůznější příznaky nemocí. Je proto důležité jej udržovat zdravý. A nakonec menstruace i menopauza mohou být prožívány s lehkostí. Zelené potraviny jsou k tomu ideální. Kupříkladu taková Ambrosia má na hormonální systém každého z nás blahodárné účinky. Ne nadarmo se jí říká „pokrm Bohů“.

Díky zeleným potravinám doplníte spoustu energie
Ovšem nebyli byste v úplné pohodě, kdybyste neměli dostatek energie. I s tím si dokáží zelené potraviny poradit. Unikátní čaj Matcha spolu s Ambrosií udržují duševní jasnost, zvyšují psychickou výkonnost, osvěžují ducha a zlepšují náladu i paměť. Energií a dobrou náladou budete oplývat.
zelene_potraviny_02
Toužíte po dokonalé postavě? A už jste zkusili zelené potraviny?
Být štíhlá a mít atraktivní postavu! Cesta k tomuto snu bývá někdy trnitá. Jak si ji můžete usnadnit? Díky zeleným potravinám máte více energie, cítíte se svěže a mladě, dokážete být nad věcí a v takovou chvíli se hubne jedna radost. Díky vší té energii a radosti zvládnete i posilovnu a hodinu spinningu s přehledem. A například samotný zelený čaj Organic Matcha dokáže zvýšit schopnost organismu spalovat tuk až 4x rychleji než za normálního stavu!

Nášup vitamínů jako z mísy ovoce
Po cvičení je vždy potřeba doplnit důležité makro i mikroživiny. Zde se znovu vracíme k našim zeleným potravinám. Ambrosií doplníte bílkoviny, Organic Matchou zrychlíte metabolismus a doplníte vitamíny a pomocí Raw Aguaje podpoříte správné formování proporcí ženského těla. Celkově jsou zelené potraviny naplněné vitamíny a minerály k prasknutí. A to by bylo, abyste na sobě po usilovné dřině v posilovně neviděli velké změny.

Zelené potraviny zvýší vaši sportovní vytrvalost
Nemusí to být váš případ, ale většinou lidé novému životnímu stylu propadnou. Vidí na sobě znatelné výsledky, zlepšují své snažení, prohlubují sportovní vyžití. Lví podíl na tom samozřejmě má vaše nasazení, ale pokrok by nebyl tak citelný, kdybyste neměli po ruce právě zelené potraviny.

Sexuální aktivita není pouze otázkou španělských mušek
A nakonec zabrouzdáme i do intimní sféry. Spolu s energií, s lepší náladou, s vymakanou fyzičkou, s krásnější postavou a samozřejmě s vyšším sebevědomím na sebe nenechá dlouho čekat ani lepší sexuální život. Vaše nová kondice se příjemně projeví i v této oblasti.
zelene_potraviny_03
Pár slov závěrem
Zelené potraviny vám mohou zpříjemnit a rozjasnit život. Zajisté sami na všechno nestačí a je třeba k nim přidat zdravý pohyb, pitný režim a dostatek kvalitního spánku. Závěr je však jasný. Zelené potraviny nezískaly svou skvělou pověst pro nic za nic a pro spoustu lidí jsou právě ony svatým grálem mezi potravinami.

zdroj: Klub Energy Tábor / foto: bigstock, Klub Energy Tábor / komerční sdělení

Doporučené

1 komentář

  • Niky 16/04/2017 at 20.11

    Zeleným potravinám moc fandím :-) každý den si dělám čaj Matcha s citrónem a medem, jsem nadšená jak účinky tak chutí…. všem doporučuji !!!

    Odpovědět

Přidat komentář