Pro maminky

Den matek v Lush: Hýčkejte svou maminku klasikou či novinkami

Den matek je oslavou žen, které nám daly život. Je příležitostí, kdy můžeme našim maminkám poděkovat za jejich lásku, péči a podporu. Někteří volí jako formu poděkování květiny, jiní něco sladkého, další pak zavítají do oblíbeného obchodu své maminky a koupí něco jejímu srdci blízkého.

A co si pro naše maminky přichystali v Lush?

Mum – koupelová bomba
Je skoro až s podivem, že ve složení této konejšivé žluté bomby není uveden „wow efekt“. Silice z pomerančů a sicilských citronů vás zvou k povznášející koupeli. Posaďte se, usmějte se a relaxujte. Růže vůni zjemňují a tvoří lehký, svěží květinový závan, který vám bude připomínat nějakou dobře známou příjemnou vůni… možná čerstvě vyprané prádlo? Zavřete dveře a užijte si čas jen pro sebe…
lush_den_matek_02
Baa Bar – koupelová pěna
Tahle roztomilá ovečka by vás ráda zachumlala do nadýchané bublinkové přikrývky z konejšivé levandule, růže a ylang ylang, ideální je pro uvolnění před spaním. Obláčky ze sójového mléka vás obejmou, pohladí a zvláční vaši pokožku. Hřebíčková silice vás zahřeje, aby vám v pohodlíčku koupele bylo krásně na duši i na těle. Troška bergamotu doplňuje květinovou vůni levandule a fialek, slibující sladké sny a svěží ráno.

Scrubee – tuhý tělový kondicionér
Seznamte se s Scrubee, nejnovějším přírůstkem do rodiny tělových kondicionérů. Tahle sladce voňavá zvláčňující máslová včelka vypadá jako něžnost sama, ale nepodceňujte její lešticí a drhnoucí schopnosti! Je plná mletých kokosových skořápek a mandlí a postará se tak o efektivní peeling.

Chybět samozřejmě nemohou ani dárková balení!

Happy Mother´s Day
Každý máme asi někdy pocit, že žádný dar nemůže dostatečně vyjádřit naše díky. Ale za pokus to stojí, ne? Tenhle dárek je až po okraj plný symbolů vaší vděčnosti. Některé jsou pro zvláčnění pokožky, jiné pro sladké sprchování, další zaberou trochu času ve vaně. A všechny dokazují vaši vděčnost mamince. Už obal sám o sobě je dárek na slovo vzatý. Biologicky rozložitelný květináč z kokosových skořápek ukrývá papírové kvítky se semínky a je zabalen do krásného jarního šátku.

Dárek obsahuje: Rose Bombshell – koupelová bomba, Yummy Mummy – krémový sprchový gel 100ml , Charity Pot – tělový krém 50ml, Sunrise – mýdlo 90g, Mum – koupelová bomba, Baa Bar – koupelová pěna, Elsie The Giraffe (You’re Havin’ A Bath) – znovupoužitelná koupelová pěna, Golden Handshake – maska na ruce, Honey – scrub na rty, Salted Coconut – peeling na ruce 50ml, Ceridwen’s Cauldron – krémová koupel, Ups-A-Daisy – koupelová bomba, Gorgeous – pleťový krém 10ml.

Best Friends
Copak udělá po ránu největší radost? Kdepak snídaně do postele… Naservírujte mamince na den matek těchto pět rozmazlovacích dobrot a uvidíte, že do oběda bude blaženost sama. Od nádherného kvítku provoněného růžovým dřevem a růží po přátelskou ovečku s náručí květin, tahle kolekce má něco pro každého milovníka koupelí.

Dárek obsahuje: Ups-A-Daisy – koupelová bomba, Baa Bar – koupelová pěna, Pink Flamingo – znovupoužitelná koupelová pěna, Ladybird – koupelová pěna, Rose Bombshell – koupelová bomba.
lush_den_matek_03
Take Five
Den, kdy je jedinou důležitou osobou v maminčině diáři schůzek jen ona sama. Alespoň si tak bude připadat, až si začne užívat laskominy v tomhle dárečku. Od heboučkých medových mydlinek po hravé sprchové želé inspirované dezertem – vychutná si voňavé hýčkání od hlavy až k patě… Díky vám.

Dárek obsahuje: Honey I Washed The Kids – mýdlo 120g, Pink Custard – sprchové želé, The Comforter – sprchový krém 100ml, Silky Underwear – tělový pudr, Ro’s Argan – tělový kondicionér 50ml.

Tyto a mnohé další produkty z limitované kolekce ke Dni matek jsou již nyní v prodeji v pražském Palladiu nebo v e-shopu cz.lush.com.

zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář