Filmové novinky, Volný čas

Magic Box uvádí filmové novinky – duben 2017

Sotva jsme oslavili Nový rok, máme tu duben a s ním další dávku filmových novinek, které si pro milovníky filmu přichystala společnost Magic Box. Na své si přijdou opět všichni – jak milovníci dramat, tak i ti, co se s chutí podívají na pohádku či komedii.

Collateral Beauty: Druhá šance (drama, komedie)
Úspěšného newyorského manažera Howarda Inleta (Will Smith) zasáhne osobní tragédie a on se zcela stáhne do ústraní. Jeho kolegové proto přijdou se zásadním plánem, jak jej zachránit dřív, než přijde o všechno. Sugestivní filmové drama odhaluje, že i přes sebevětší ztrátu lze zažít krásné okamžiky a líčí, jak se v životě prožívaném naplno prolínají konstanty, jako jsou láska, čas a smrt.

 

Ve filmu hrají: Will Smith, Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren, Edward Norton, Michael Pena, Naomie Harris, Enrique Murciano a další.

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Moderní bajka: Hledání skryté krásy: Seznamte se s herci a členy filmového štábu a podívejte se spolu s nimi na život z jiného úhlu.

V prodeji od 12. 4. 2017

Jo Nesbo: Doktor Proktor a prdící prášek (pohádka, rodinný)
Zrzek Bulík se právě přistěhoval do čtvrti v Oslo, kde žije šílený vynálezce Doktor Proktor. Jakmile se Bulík dozví, že podivín Proktor vynalezl opět něco šíleného, musí u toho být! A když doktorův prášek proti prdění nefunguje, přichází jeho nový asistent Bulík s převratným nápadem. Když prášek prdění nezastaví, ať ho spustí naplno! Uplatnění by takový vynález našel třeba jako nejrychlejší cyklopumpička na světě – jeden konec hadičky do kola, druhý do zadnice a kolo je napumpované raz dva. Mohl by to být také super vysoušeč vlasů… Jenže o vynález mají zájem i nekalé živly… Uhozená komedie podle knižní předlohy norského krále detektivky Jo Nesboho vás vynese až do oblak!

Ve filmu hrají: Emily Glaister, Eilif Hellum Noraker, Kristoffer Joner, Atle Antonsen, Arve Guddingsmo Bjørn, Even Guddingsmo Bjørn.

V prodeji od: 12. 4. 2017
magicbox_novinky_dvd_duben_2017_02
Ploty (drama) – 4 nominace na Oscara včetně nejlepšího filmu
Někdo staví ploty, aby lidé nemohli dovnitř a někdo proto, aby nemohli ven. Držitelé Oscara® Denzel Washington** a Viola Davis*** předvedli „mistrovské výkony“† ve filmové adaptaci Pulitzerem oceněné hry Augusta Wilsona.
50. léta, Pittsburg. Bývalý nadějný baseballový hráč Troy Maxson (Denzel Washington) se snaží zaopatřit rodinu ve světě, který mu klade jednu překážku za druhou. Washingtonův režijní triumf „vás hluboce emocionálně zasáhne““†† svou procítěnou výpovědí o lásce a odpuštění navzdory tomu, co leží za našimi soukromými ploty.

Ve filmu hrají: Denzel Washington (ujal se také režie), Viola Davis, Stephen Henderson, Jovan Adepo, Russell Hornsby, Mykelti Wiliamson, Saniyya Sidney, Christopher Mele a další.

Na DVD najdete také bonusový materiál:
– Z divadelních prken na plátna kin
– Cesta k Plotům: Denzel Washington

V prodeji od 19. 4. 2017

Pařba o Vánocích (komedie)
Pařte, jako by vám šlo o život, spolu s hrdiny komediální události roku! Když se upjatá generální ředitelka (Jennifer Aniston) rozhodne zavřít firemní pobočku, kterou vede její bratr (T. J. Miller), zbývá jediná naděje. Tým, kterému hrozí vyhazov (Jason Bateman, Olivia Munn), uspořádá velkolepý vánoční večírek, na němž chtějí ulovit významného klienta. Jenže alkohol ve spojení s nulovým úsudkem vedou vstříc naprosté katastrofě.

Ve filmu hrají: Kate McKinnon, Olivia Munn, Jamie Chung, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Abbey Lee, T.J. Miller, Courtney B. Vance a další.

V prodeji od: 26. 4. 2017

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (dobrodružný, rodinný, animovaný)
Walt Disney Animation Studios uvádí dobrodružný film Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa o dospívající dívce, která směle vyplouvá na Tichý oceán, aby zachránila svůj lid. Během cesty se Vaiana setkává s kdysi mocným polobohem Mauim, který jí pomůže stát se zkušenou mořeplavkyní a překonat mnohá nebezpečí. Tento okouzlující, sluncem a hudbou zalitý film si získá Vaše srdce!

V českém znění: Michaela Tomešová, Martin Zounar, Petr Gelnar, Ludmila Molínová, Jana Zenáhlíková, Tomáš Racek, David Voráček, Klára Gibišová a další.

V prodeji od: 19. 4. 2017

Všechny dubnové novinky najdete na stránkách www.magicbox.cz.

text: redakce, Magic Box / foto: bigstock, Magic Box / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář