Fashion

Popová hvězda Zara Larsson pro H&M

H&M s nadšením oznamuje módní spolupráci s platinově oceňovanou umělkyní Zarou Larsson. Vznikla tak originální limitovaná edice, která je, stejně jako Lara, divoká a ženská zároveň.

Jelikož Zara je známá svými hravými a silnými songy, kolekce Zara Larsson pro H&M nejen odráží stejné poselství divokých a skutečných žen, ale také osobní styl popové hvězdy. Kolekce inspirovaná stylem švédské popové senzace je sestavena z výrazných grafik a ostře steetových kousků, jako je oversized mikina a trikové šaty. Ty jsou obohacené o sytě růžové grafiky či silné feministické texty a vyvážené body-noc šortkami a topy. Paletě barev dominují odstíny růžové, se stříbrnými a černými doplňky. Hlavními materiály jsou velur, denim, síťovina a bavlněný jersey
hm_zara_larsson_02
„Jsem opravdu nadšená, že se konečně mohu o svůj styl podělit přes tuto kolekci s H&M. Moc jsem si užila společné navrhování kousků a vytvoření kampaně, která odráží mou osobnost. Nemůžu se dočkat, až uvidím dívky všude po světě, jak nosí tyto kousky a dotváří jimi svůj osobní styl,“ říká Zara Larsson.

Zara byla po celou dobu součástí každého návrhářského kroku. Řekla své ke všemu, od potisku, barvy, až po střih. Například růžová nebyla vybrána jen proto, že je to její oblíbená barva, ale také protože podle Zary „je ženská, silná, a každému sluší“.

„Zara je skvělou inspirací pro všechny milovníky hudby a módy po celém světě. Její pozitivní a upřímná energie umožňuje přetvořit její písně do návrhů. Přihlédli jsme ve velké míře také na to, co Zara nosí na pódiu i mimo něj, abychom zajistili, že kolekce skutečně koresponduje s jejím stylem, který v sobě snoubí show i street,“ říká Pernilla Wohlfahrt, Head of Design a Creative Director H&M.
hm_zara_larsson_03
Rok 2017 je pro zpěvačku a skladatelku Zaru Larsson, díky nedávnému vydání jejího prvního nezkráceného alba So Good, velmi významným. A nyní bude moci ke svému rostoucímu seznamu úspěchů přidat i exkluzivní módní spolupráci s H&M.

Limitovaná kolekce Zara Larsson pro H&M, která kromě oblečení nabízí i boty a doplňky, je dostupná ve vybraných prodejnách H&M a online od 18. května.

Zdroj: H&M / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář