Beauty

Do fitka už pouze s Enjou

Staráte se pravidelně o svoji kondici a štíhlou linii cvičením? Nezapomínejte ani na pokožku. Používáním správných přípravků jí pomůžete dostat se do formy, kterou po sportu potřebuje. Základem úspěchu při používání kosmetických přípravků je milovat svoje tělo a dopřát mu pravidelnou péči.

Sprcha je základ
V průběhu cvičení se póry rozšiřují, aby se z těla mohl lépe uvolňovat ochlazující pot i vylučované toxiny. Sprcha po tréninku je proto nutností především ze zdravotního hlediska. Pokud chcete zintenzivnit její osvěžující efekt, vyzkoušejte unikátní kombinaci stimulujícího ženšenu a chladivého mentolu obsaženého ve zpevňujícím sprchovém gelu Enja od značky Dermacol. Obě složky zároveň podporují metabolismus pokožky, hydratují ji a zvyšují její pružnost a pevnost. Vůně zázvoru má povzbuzující účinky.

Po tréninku
Základem úspěchu při používání kosmetických přípravků určených pro zpevnění nebo zeštíhlení je pravidelnost. Pokud chcete dosáhnout maximálního efektu, aplikujte je hned po cvičení. V průběhu tréninku se totiž výrazně prokrvují horní vrstvy kůže a dobře prokrvená pokožka nejlépe absorbuje účinné látky. Těsně po cvičení si ale nedělejte peeling, mohli byste si způsobit nepříjemné podráždění. Na osprchovanou pokožku naneste zpevňující tělový balzám s hloubkovým účinkem. Účinné spojení koenzymu Q10, kreatinu a výtažku z hroznových jadérek chrání a posiluje kolagenová a elastinová vlákna, redukuje projevy pomerančové kůže a zpomaluje stárnutí. Aktivní hydratační látky dodávají tělu hedvábnou jemnost a vláčnost.
dermacol_enja_03
Pokud vás, podobně jako přibližně 90 % žen, trápí celulitida, pomůže vám sérum s vysoce účinným liporedukčním systémem ProvislimTM, kofeinem a rostlinnými extrakty. Účinné látky se v prokrvené pokožce vstřebávají rychleji a aktivně působí na tukové buňky. Uvádí do chodu odbourávání tuků, zabraňuje jejich dalšímu ukládání a podporuje zeštíhlující účinek. Sérum aktivuje mikrocirkulaci v pokožce a odvádí zadržovanou vodu.

Po tréninku
Masáž po cvičení přijde vždy vhod. Pokud tedy chcete pomoct unaveným svalům dobrou masáží, vyberte si olej, který zároveň prospěje i pokožce. Tělový olej proti celulitidě a striím z řady Dermacol Enja obsahuje vyváženou kombinaci vysoce účinných přírodních olejů, díky kterým viditelně vyhlazuje celulitidu, zlepšuje vzhled strií a omezuje jejich vznik. Pravidelná masáž zlepšuje krevní a lymfatický oběh, urychluje odvodnění a oživuje unavenou pokožku.
dermacol_enja_02
Dermacol Body Love Program
Tělová kosmetika Dermacol Enja byla uvedená na trh v roce 1995. Řada Enja Body Love Program v současnosti obsahuje 11 různých produktů, které jsou zaměřené na zeštíhlení postavy a zpevnění pokožky. Efektivně řeší nedokonalosti, jakými jsou strie a celulitida. Mottem celé řady je „Milujte Svoje Tělo“. Při pravidelném používání produktů Enja Body Love Program můžete za 28 dní zmenšit objem pasu až o 3,1 cm nebo o jednu konfekční velikost.

Zdroj: Dermacol /foto: bigstock, Dermacol / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář