Představujeme

Dopřejte si luxus – gurmánská mýdla Lush na vás již čekají!

Čerstvá gurmánská mýdla Ro´s Argan a Olive Tree intenzivně hydratující a překypující ingrediencemi získávaných od komunit regenerujících přírodu i sociální prostředí, zavítala konečně i k nám!

Na růžích ustláno budete mít s novinkou Ro´s Argan
Krásné mýdlo s arganovým olejem, posypané žlutými a růžovými okvětními plátky. Ukrojit si z něj kousek je jako zajet nožem do másla. Odhalí se tak vydatný krémový střed provoněný tureckou růžovou absolue a egyptskou geraniovou silicí. Promněte jej v dlaních, namydlete se a užijte si blahodárné výživné antioxidační vlastnosti arganového oleje, který kupujeme od družstva berberských žen v marockém Agadiru.
lush_mydla_03
(Nad)pozemské potěšení zažijete s novinkou Olive Tree
Jemné mýdlo s olivovým olejem a čerstvými šťavnatými zelenými olivami, které zvláčňují pokožku. Něžně voňavá petitgrainová, růžová a cypřišová silice zanechá pokožku osvěženou a vyrovnanou a mysl povznesenou.
lush_mydla_02
Olivový olej nakupujeme od projektu podporovaného fondem SLush, kterým je Marda v Palestině, kde mají tamní farmáři potíže s obživou díky neutuchajícím politickým nepokojům. Permakulturní farma Marda implementuje tři základní principy permakultury, kterými jsou: péče o zemi, péče o lidi a spravedlivé rozdělování, a tím podporuje rodiny ve vesnici a produkuje vysoce kvalitní olivový olej. V oblasti, kde má nyní mnoho farmářů omezený přístup ke svým olivovým hájům, se tato inspirativní komunita stala jistou formou nenásilného protestu proti izraelské okupaci západního pobřeží Jordánu.

Čerstvá gurmánská mýdla koupíte exkluzivně v e-shopu Lush.

Zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář