Soutěže

Letní soutěž o 3 balíčky vlasové kosmetiky Paul Mitchell v cestovní velikosti

Letos v létě se budu starat o svoje vlasy. Přísahám. Tak to si asi říká každá z nás, jakmile se objeví první žhavé paprsky slunce nebo se začátkem plánování letní dovolené.

Vlasy jsou vaši chloubou. A když se vrátíte z dovolené, krásně opálená, odpočatá a plná energie, nechcete mít přece střapatou, bezbarvou hřívu. My víme, že ne!

Ale začněme popořádku. Svítí slunce. Natřete se kvalitním krémem. A co uděláte pro své vlasy? Sáhnete po řadě Color Care od Paul Mitchell. Ta totiž obsahuje výtažky ze slunečnice, které zabraňují destrukci vlasového pigmentu a tím blednutí barvy, má také UV ochranu, což z ní dělá ideálního společníka nejen na letní dovolenou.

Vlas je v létě namáhaný horkem a sluncem, proto si zaslouží hydrataci stejně jako naše tělo. Řada Moisture upokojí žíznivé prameny a přitom je nezatíží, proto je vhodná i pro ty nejjemnější vlasy. Awapuhi Moisture Mist rozhodně patří do každé tašky, ať už na pláž nebo do města. Nabízí extra dávku vlhkosti kdykoliv si zamanete. A vaše vlasy vás za to budou milovat. A nejen ony – Awapuhi Moisture Mist je perfektní i jako tělový sprej nebo základ pod make-up.
soutez_paul_mitchell_cestovni_balicky_03
Léto s sebou nese jeden zásadní problém pro blondýny, a tím je image vodníka. Vůbec se nedivíme dámám, které jen polehávají kolem bazénu na lehátku a nikdy si ani nesmočí prst na noze, protože se bojí, že jejich blond okamžitě zezelená. Paul Mitchell si ale poradí i s tímto. Shampoo Three je vhodný pro extrémní čištění vlasů – dostane z nich minerály a soli (to znamená, že je vhodný i pro ty, kteří se nebojí zelené, ale chtějí si vyčistit vlas od mořské vody), ale hlavně nazelenalou barvu. Protože se jedná o opravdu silný šampon, který vlas otevře, nutností je po jeho aplikaci použit kondicionér nezbytný pro uzavření kutikuly. Blondýnky by měly rozhodně sáhnout po tom z řady Blonde.

Sečteno podtrženo, je to jednoduché. Dopřáváte svému tělu dostatek tekutin, ovoce, lehčí jídla a odpočinek, a stejně tak musíte dopřávat i svým vlasům. Nezapomeňte na kondicionér po každém umytí, který dodá vlasu potřebné živiny a hydratuje ho. Chraňte vlasy správnými pečujícími přípravkya rozhodně je nenechávejte doma jen proto, že už by se vám nevešly do kufru. Paul Mitchell pro vás totiž má všechny produkty i v cestovních 50 a 100 ml velikostech, není tedy na co se vymlouvat.
soutez_paul_mitchell_cestovni_balicky_02
Soutěž: Odpovězte správně na položenou otázku a získejte možnost vybrat si cestovní balení produktů Paul Mitchell přímo na míru potřebám vašich vlasů.

Vybírat můžete z těchto variant: Color Care (obsahuje Color Protect Daily Shampoo a Color Protect Daily Conditioner v cestovní velikosti), Moisture (obsahuje Instant Moisture Daily Shampoo a Instant Moisture Daily Treatment v cestovní velikosti), Mitch (obsahuje Double Hitter 2-in-1 Shampoo & Conditioner a Heavy Hitter Deep Cleansing Shampoo v cestovní velikosti), Extra Body (obsahuje Extra-Body Daily Shampoo a Extra-Body Daily Rinse v cestovní velikosti), Tea Tree (obsahuje Tea Tree Special Shampoo a Tea Tree Special Condicioner v cestovní velikosti), Blonde (obsahuje Forever Blonde Shampoo a Forever Blonde Conditioner v cestovní velikosti).

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje řada produktů Paul Mitchell pro barvené vlasy s quinoou pro brilantně zářivou barvu?

a) Brilliant Color

b) Ultimate Color Reapair

c) Magic Color Therapy

Použité fotografie jsou pouze ilustrační.

Správnou odpověď (spolu s názvem vybraného balíčku) zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 22. 6. 2017, do předmětu uveďte PAUL MITCHELL – LÉTO. Tři autoři správné odpovědi od nás obdrží cestovní balení produktů od společnosti Paul Mitchell dle vlastního výběru.

Nechcete-li tipovat, naleznete odpověď na stránkách www.paulmitchell.cz

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

1 komentář

Přidat komentář