Testujeme pro vás

Manufaktura: Limitovaná edice Sedmikráska

Pokaždé, když se na trhu objeví nová limitovaná edice Manufaktura, si říkáme, že tu předešlou prostě nemůžou ničím překonat. A… pokaždé se zmýlíme.

Limitovaná edice Sedmikráska je jedním slovem úžasná. Nejen, že sedmikrásky obsahují cenné minerální látky, ovocné kyseliny, proteiny i aminokyseliny, antioxidační flavonoidy, hydratační polysacharidy a další látky, díky kterým mají příznivý vliv na náš organizmus, ale produkty z nich vás nabijí hned po ránu pozitivní energií. Uvařte si osvěžující zelený čaj se sedmikráskou nebo si udělejte sklenici bylinného sirupu s vychlazenou vodou, dejte si sprchu s hydratačním sprchovým gelem se sedmikráskou a mandlovým olejem a váš den bude o mnoho hezčí.

Otestovali jsme pro vás:

Hydratační sprchový gel & šampon 2 v 1 se sedmikráskou a mandlovým olejem
Pokud milujete své tělo a vlasy, neměl by vám tento sprchový gel a šampon v jednom v žádném případě uniknout. Je totiž plný něžných květů sedmikrásky a dalších cenných přírodních ingrediencí, jako je mandlový olej, obilné klíčky nebo třeba panthenol. Vaši kůži i vlasy šetrně umyje, zklidní a zvláční, vlasům navíc dodá tolik potřebnou hydrataci, pružnost a lesk. Jako bonus si sebou celý den ponesete překrásnou, podmanivou, něžnou vůni.

Hydratační krém na ruce se sedmikráskou a bambuckým máslem
Pokud se dobře staráte o svou pleť a vlasy, určitě nezapomínáte ani na pokožku rukou, která je po celý den namáhána prací a vystavena nepříznivým vlivům vody a čisticích prostředků. Dopřejte svým rukám pocit hebkosti a mladosti – dopřejte jim Hydratační krém na ruce se sedmikráskou a bambuckým máslem. Jedinečné složení tohoto krému využívá zjemňující a hydratační sedmikráskový výtažek, výživné a regenerační rostlinné oleje z makadamiových a bambuckých oříšků, zvláčňující rostlinný glycerin a zklidňující ovesný beta-glukan, panthenol, allantoin a vitamín E. Díky lehké konzistenci se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Můžete se tak ihned po nanesení věnovat práci, kterou jste kvůli ošetření svých rukou přerušili.

Osvěžující bylinný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou a citrónovou trávou
Lahodný sirup se sedmikráskou, mateřídouškou, citrónovou trávou, zeleným čajem a BIO třtinovým cukrem se nejen v parném létě báječně hodí k přípravě osvěžujících nápojů. Připravíte z něj několik litrů domácí bylinkové limonády či výtečného ledového čaje. Vaše tělo nabije energií a dodá mu mnoho cenných, zdraví prospěšných látek. Udělejte tak radost sobě, nebo připravte vynikající pohoštění přátelům, třeba na letní zahradní párty. Uvidíte, že budou nadšeni, stejně jako my.
manufaktura_testujeme_02
Osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou a heřmánkem

Osvěžující zelený čaj se sedmikráskou, lípou, citrónovou trávou a heřmánkem
Teplý nebo vychlazený – tento osvěžující čaj se jistě stane po prvním ochutnání ideálním společníkem pro letní měsíce. Podávejte s ledem, dochuťte citrónem či medem a dopřejte svému tělu všechny výhody, které nabízí (sedmikráskové květy obsahují mnoho cenných látek – třísloviny, hořčiny, minerální látky, organické kyseliny, flavonoidy…, zelený čaj posiluje imunitní systém, podporuje hubnutí a připisují se mu také omlazující a protirakovinné účinky).

Tak co? Ještě váháte, zda si něco z limitované edice Sedmikráska pořídit?

text: redakce / foto: Manufaktura

Doporučené

Přidat komentář