Soutěže

Soutěž o 5 balíčků přírodní dekorativní kosmetiky Annabelle Minerals

Chemické složky ukryté v potravinách a nápojích považujeme jednoznačně za škodlivé. Proč se tedy chemikálií nezbavit i v kosmetice? Vždyť přeci kůže je největším orgánem lidského těla, tak by od nás měla dostávat jen to nejlepší. A pro pleť na obličeji s její zvýšenou citlivostí a faktem, že je neustále na očích, to platí dvojnásob.

Annabelle Minerals je dekorativní kosmetika, která vznikla díky snům a potřebě čerpat z přírody to nejlepší. Je vyrobená z čistě přírodních minerálních složek, není testována na zvířatech, poskytuje UVA a UVB ochranu. Vybrat si můžete z velké škály barevných odstínů minerální make-up, transparentní pudr, minerální tvářenku, oční stíny či korektor.
soutez_annabelle_minerals_03
Annabelle Minerals čerpá z přírody jen to nejlepší a její produkty jsou vyrobeny ze čtyř přírodních složek:
– slída – jde o miniaturní lesklé částečky, které odráží světlo, což pleť rozjasní, dodá jí jiskru a báječně skryje její nedokonalosti
– oxid zinečnatý – má na pleť protizánětlivý a zklidňující účinek, působí proti vzniku akné a také dokáže zmatnit přesně ta místa, která to potřebují
– oxid titaničitý – jde v podstatě o bílý pigment, který dokáže pohlcovat UV záření, a tak poskytuje přirozenou ochranu na úrovni SPF 15, stojí také za stálostí přípravků a jejich odolnosti proti vodě
– oxid železnatý – ovlivňuje intenzitu odstínů a barev

Kromě toho, že minerální kosmetika vyživuje, okysličuje a také zklidňuje pokožku, má ještě další skvělou výhodu, na obličeji vypadá naprosto přirozeně! Což se hodí obzvlášť pro horké letní měsíce. S Annabelle Minerals budete vypadat svěže a zářivě i ve fitku.

Pro minerální kosmetiku je typická sypká pudrová konzistence, s níž souvisí specifický způsob nanášení, ke kterému je třeba štětec. Ačkoli se tento způsob aplikace může zdát na první pohled komplikovaný, ve skutečnosti je jednoduchý, velmi příjemný a navíc nabízí možnost vybraný produkt vrstvit, tedy i stupňovat krytí.
soutez_annabelle_minerals_02
Výhody minerální kosmetiky AnnabelleMinerals v kostce:
– škála 22 odstínů se čtyřmi podtóny je dokonale přizpůsobena potřebám českých žen
– je hypoalergenní (na minerály má alergii jen zlomek procenta populace)
– chrání před UVA i UVB zářením
– je vhodná pro použití po plastických operacích
– hodí se pro pokožku s akné či ekzémem
– je voděodolná a stálá
– lze ji snadno odstranit běžným přípravkem na čištění pleti, když na to ale večer zapomenete, nic se neděje
– neobsahuje mastek, oleje či parfémy, které v obvyklé dekorativní kosmetice způsobují alergické reakce či vznik akné
– má velmi vysokou krycí schopnost
– má v podstatě neomezenou dobu spotřeby, protože minerály nepodléhají zkáze
– vypadá velmi přirozeně, proto je v poslední době doporučována i mužům
– je velmi oblíbená mezi profesionálními vizážisty a maskéry
soutez_annabelle_minerals_04
Soutěž: Odpovězte správně na otázku a staňte se právě Vy jedním z pěti výherců dárkového balíčku přírodní dekorativní kosmetiky Annabelle Minerals. Každý balíček obsahuje Matující make-up – odstín Natural Fair, Minerální tvářenku – odstín Sunrise, Minerální oční stíny – odstín Cinnamon, štětec na aplikaci minerálního make-upu a dárkovou taštičku. Hodnota každého balíčku je 828 Kč.

Soutěžní otázka: Mezi kolika odstíny si můžete v e-shopu Annabelle Minerals vybrat tvářenku?

a) 5

b) 6

c) 7

Více informací o Annabelle Minerals a odpověď na soutěžní otázku naleznete na www.annabelleminerals.cz. Navštívit můžete také FB stránku společnosti.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 1. 8. 2017, do předmětu uveďte ANNABELLE MINERALS. 5 z vás získá dárkový balíček přírodní dekorativní kosmetiky Annabelle Minerals.

Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzujete svůj souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Doporučené

Přidat komentář