Beauty

Léto ve vlasech

„Nechte léto proudit svými vlasy! Dopřejte jim volnost, lehkost a svobodu.“ Tak zněla odpověď úřadující kadeřnici roku a kreativní ředitelky HCF paní Mishy Čadkové na otázku, jak si poradit s vlasy v horkých letních měsících?

„Pro léto 2017 je absolutním trendem nechávat vlasy ve svém přirozeném tvaru. Není třeba je foukat, žehlit ani jinak tvarovat. Je třeba si uvědomit, že vlasy jsou v létě vystaveny slunečním paprskům, tak jako pleť a je třeba je chránit. Doporučovala bych zvolit si ucelenou péči, která obsahuje šamponovou lázeň, masku a samozřejmě ochranný sprej ze stejné řady. Takováto péče vytvoří na vlasovém vlákně ochranný film a tím ho dostatečně ochrání. V našem salónu doporučujeme například řadu Soleil Kerastase nebo Loreal Solar sublime.“ říká Misha, která se svým desetiletým salónem patří mezi špičky ve svém oboru.

Když už dopřejme vlasům dostatečnou péči a ochranu, přece jen je třeba dám jim nějaký tvar a styling. A co na to tecni art ambassadorka pro Loreal Professionel, majitelka salónu Misha/hair studio – rawbeauty?
misha_hcf_leto_01
„Finální styling zvládnete pomocí dlaní a prstů, případně vlasových sprejů a olejů. Tím vlasy získají přirozený tvar a objem. Další možností je splétání do uvolněných a ležérních copů. Vnímejte svůj styl a nechte své vlasy nadechnout se,“ dodává Misha Čadková.

Kolekce vznikala pro Haute Coiffure Française a má příznačný název FIRST

Jak vidí Kolekci FIRST 2017 Umělecká ředitelka Misha Čadková:
„Chtěla jsem, aby účesy vypadaly vzdušně a zároveň byly nositelné, a kladla jsem důraz hlavně na jejich lehkost a přirozený vzhled. Mým cílem je, aby se v naší práci našla každá žena. Vždyť touhou být krásná a přitažlivá přece oplýváme všechny.

Zdroj: Misha/hair studio / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář