Volný čas

Zvládněte studium, práci i rodinu

Na ženy 21. století jsou kladeny čím dál větší požadavky. Zatímco dříve bylo normální, že se žena pouze starala o rodinu, dnes je zcela běžné, když u toho ještě buduje kariéru. Zvládat se to dá, dokonce je možné zároveň studovat.

Lisa Leslie, basketbalistka se čtyřmi zlatými olympijskými medailemi, Indra Nooyi, generální ředitelka PepsiCo, či Ina Garten, spisovatelka a známá kuchařka. Všechny tyto ženy vystudovaly MBA, u toho zvládaly práci a starosti o rodinu. A vy můžete také!

Studium MBA v češtině z pohodlí domova
Chcete stoupat nahoru po kariérním žebříčku? Bez znalostí a dovedností to nepůjde. Jestliže musíte chodit do práce a starat se o rodinu, nejvhodnější bude vybrat si z nabídek dálkového studia. A pokud se pohybujete v oblasti managementu, státní správy či podnikání, výběr je zcela jasný – Master of Business Administration (MBA). Studium MBA je možné realizovat e-learningovou formou, navíc se jedná o titul, který je v poslední době čím dál více uznávaný, v ČR i v zahraničí.

MBA lze vystudovat na škole Cambridge Business School, přičemž podmínky k přijetí nejsou přísné. Stačí vám vysokoškolské vzdělání alespoň na bakalářském stupni, nebo praxe na manažerské pozici. Výuka je zde zahajována vždy třikrát do roka, nyní máte šanci stihnout podzimní termín začínající 20. října.
MBA_zena_studium3
Učíte se, co vás baví, a kdykoliv to stíháte
Každý si volí svoji specializaci MBA, takže máte jistotu, že se budete věnovat pouze tomu, co v životě skutečně využijete. Může se jednat například o studium oblasti zdravotnictví, práva, PR, nebo oblasti zcela jiné, z pestré nabídky programů.

Studium je v češtině, trvá jeden rok a probíhá v čase, který vyhovuje nejvíce právě vám – třeba o polední pauze, nebo večer, když děti usnou. Pouze čtyřikrát za celou dobu studia a vždy v sobotu je nutné se zúčastnit osobní výuky, vedené zkušenými lektory. Ti vám jsou jinak k dispozici po celý rok prostřednictvím online komunikace.

I vy se můžete přidat k úspěšným ženám, které stíhají budovat kariéru a zároveň mají skvělou rodinu. MBA vám pomůže se někam posunout.

Zdroj: Cambridge Business School s.r.o. / foto: bigstock, archiv / komerční sdělení

Doporučené

2 komentářů

  • Julia 01/08/2017 at 14.44

    Mít volné peníze, jdu do toho hned. Nyní, když hledám zaměstnání, vidím, jak je titul důležitý.

    Odpovědět

  • Sylva 26/10/2017 at 15.23

    Kombinovat studium MBA a zároveň i práci je poměrně náročné, pokud to studujete prezenčně. Když jsem studovala MBA já, tak to bylo celkem náročné, a to jsem měla práci v oboru.

    Odpovědět

Přidat komentář