Tipy na dárky pro muže

Záložní energie kdykoli, kdekoli: Varta Mini Powerpack

Jste často na cestách? Zapomínáte dobíjet svůj mobilní telefon nebo přehrávač hudby? Máme pro vás chytré řešení. Již nemusíte být závislí na zdroji energie!
varta_mini_02
Snadno přenosný zdroj energie Mini Powerpack od společnosti Varta vám poskytne napájení pro váš mobilní telefon nebo přehrávač hudby doma i na cestách. Malé rozměry umožňují mít zařízení vždy u sebe. Mini Powerpack nabízí microUSB  a Apple (30 Pin) konektor, podporuje tedy drtivou většinu stávajících telefonů na trhu. Interní lithiová baterie s kapacitou 400 mAh poskytuje vašemu telefonu (podle typu zařízení) navíc až 60 minut hovoru (testováno na iPhone 4S).

Mini Powerpack nabijete jednoduše a rychle připojením k USB portu počítače či např. ke klasické USB nabíječce. Stavová dioda informuje o stavu nabití integrované baterie a poutko na Mini Powerpacku usnadňuje praktické zavěšení např. na klíče.

K dispozici v černé a bílé variantě (limitovaná edice) o rozměrech 78 x 29 x 13 mm (d + š + v) a váze pouhých 31,4 g. Jistě vás potěší i velice příznivá cena: 389 Kč.

zdroj: Varta / komerční sdělení

www.varta-consumer.cz

Doporučené

Přidat komentář