Tipy na dárky pro muže

Remington MB 6550: Zbavte se vousů na umyvadle!

Udržování délky vousů a jejich styling patří mezi pravidelné mužské úkony. Mezi naše pravidelné úkony pak patří jejich odstraňování z umyvadla, potažmo celé koupelny.

Tento typický nešvar zastřihování vousů má nyní elegantní řešení.

Nový zastřihovač Remington MB 6550 nabízí funkci vakuového „vysavače“, který odpadávající vousy odsává do speciálního odnímatelného zásobníku a brání tak znečištění koupelnových prostor.
Remington_MB6550_02
V balení, kromě strojku a pouzdra na uskladnění, naleznete také dvě vakuové náhradní hlavy – detailní zastřihovač pro úzké zastřižení (0.4 mm) a širší zastřihovač pro přesné linie (šířka 32 mm). Nechybí dokonce ani jedna náhradní hlava – planžeta. Samozřejmostí je jeden nastavitelný hřeben (2-16 mm) a k dispozici jsou také čtyři přednastavené náhradní hřebeny –  3, 6, 9 a 12 mm. Čepele jsou pro delší životnost titanové a navíc samoostřící. Lithiová baterie poskytuje až 60 minut provozu bez nutnosti použít napájecí kabel.

Z praktických vlastností potěší stavová dioda informující o nabíjení, snadno omyvatelné hlavy pro jednoduché čistění a čistitelný vakuový prostor.

Záruka na výrobek 3 roky.

zdroj: Remivar / komerční sdělení

www.remivar.cz

Doporučené

Přidat komentář