Testujeme pro vás

Testujeme pro vás: Novinky na trhu

Na českém trhu se každý měsíc objeví nepřeberné množství kosmetických novinek a my, jako správné ženy, bychom je všechny chtěly vyzkoušet. To bohužel není možné, neboť máme velkou spoustu jiných povinností – práce, péče o dům či byt a spokojenou rodinu a také by nám na všechny asi nestačily naše finanční prostředky. Některé z těchto novinek jsme proto pro vás otestovaly my, alespoň u nich si tedy můžete být jistá, že vaše investice nebude zbytečná.
testujeme_novinky_kveten_2015_02
bruno banani – Absolute Woman

Květnové testování začneme novinkou od bruno banani a to ne ledajakou. Vůně Absolute Woman se ihned stala šperkem naší redakce a to jednak pro svůj neobvyklý design ve tvaru rohu, jednak pro svou krásnou ženskou letní vůni. Hlavu vůně tvoří růžový pepř, bergamot, liči, růžový grapefruit a ostružina, srdce růže, měsíček a jasmín, základ potom vanilka, ambra, pižmo, dubový mech a pačuli. Dokonale vybraná kombinace ingrediencí zaručuje, že se budete po celý den cítit jako v ráji – mezi stromy, květinami a košíky s ovocem. Vřele doporučujeme všem ženám, které upřednostňují svěží vůně před těžkými sladkými.
testujeme_novinky_kveten_2015_08
Sebamed – Deodorant v kuličce – Roll-on Balzám Sensitive
Jsme rádi, že se na trhu objevil tento nový účinný systém, který nejen že brání tvorbě bakterií, které vznikají pocením, ale zároveň pečuje i o pokožku těla. Deodorant neobsahuje alkohol, je tedy velmi dobře snášen i po depilaci podpaží – kůže není červená, nevznikají nevzhledné pupínky. Neobsahuje žádné konzervační látky, ani hliníkové soli obsažené v antiperspirantech, o nichž se stále vedou debaty, zda podporují vznik rakoviny prsu či nikoli. „Biologický aktivní systém složek“ deodorantů Sebamed poskytuje spolehlivou dlouhotrvající ochranu a to až po dobu 24 hodin. Aktivní složky zamezují šíření a množení zápachu způsobeného bakteriemi, aniž by narušily rovnováhu pokožky a oslabily tak její obranyschopnost. pH 5,5 navíc poskytuje „přírodní“ deodorační ochranu a tak je tento deodorant vhodný i pro citlivou pleť. Nelepí, nedráždí, nezanechává bílé stopy, má velmi krásnou přirozenou vůni připomínající produkty péče o naše nejmenší a balení 50 ml vydrží velmi, velmi dlouho, aniž by se kulička zanášena, jak tomu bývá u některých deodorantů jiných značek.
testujeme_novinky_kveten_2015_09
Lirene – Fyziologický micelární gel
S micelární vodou už se asi seznámila každá z vás, co ale micelární gel? Tento multifunkční produkt s praktickou pumpičkou můžete použít dvěma způsoby – buď stejně jako micelární vodu – tedy nanést na tamponek a pleť jednoduše odlíčit nebo jako klasický čisticí gel – spojit s vodou a obličej jím umýt. V obou případech funguje bezvadně – rychle a efektivně. Nepěnivé, extra jemné složení pleť dokonale zbaví make-upu a vyčistí i zanesené póry. Díky absenci mýdla gel nevysušuje a chrání přirozené pH pokožky. Nedráždivé složení je vhodné i k odlíčení citlivých očí. Gel obsahuje mangový vosk pro zjemnění a hydrataci pleti a D-panthenol, který se postará o zklidnění a vyhlazení pleti. Po čištění tzv. nasucho již nemusíte tvář oplachovat, gel se postará o všechno – odlíčí, vyčistí a zároveň tonizuje. Lirene – Fyziologický micelární gel je vhodný i pro citlivou a alergickou pleť, stejně jako pro suchou pleť s rozšířenými žilkami – což velmi oceňujeme. Velmi příjemná svěží vůně, rychlý a vysoce efektivní způsob odlíčení veškerého make-upu, velmi příjemná cena.

tetesept – zdravotní sprchový gel Aktivita
Chodíte z práce unavená a vyčerpaná? Potom vám doporučujeme tento sprchový gel. A v čem tkví jeho jedinečnost? V obsažených éterických olejích. Tyto účinné látky, které vstřebáváme kůží, sliznicemi nebo pomocí čichových receptorů, pozitivně ovlivňují celý organismus. Díky vysokému obsahu esenciálních olejů z grapefruitu a máty a extraktu z guarany vám sprchový gel Aktivita poskytne maximální osvěžení po únavném nebo vyčerpávajícím dni. Oleje stimulují tělo i mysl a podporují krevní cirkulaci.
testujeme_novinky_kveten_2015_04
tetesept – zdravotní sprchový gel Síla a energie
Jste vyčerpaná a trpíte nedostatkem energie? Sprchový gel Síla a energie vám ztracenou energii vrátí zpět. Teplá sprcha s vůní esenciálních olejů ze smrkového jehličí (uklidňuje a stimuluje činnost mozkové kůry) a limety vám okamžitě uleví od psychického i fyzického napětí, zmírní deprese a zlepší náladu, navíc velmi dlouho vydrží na pokožce, dodávat energii vám tak bude po celý den.

Zdravotní sprchové gely tetesept využívají koncentrovanou sílu éterických olejů z léčivých rostlin a přirozeně tak zklidňují pokožku. Díky krásným vůním příjemně působí také na psychiku. Jsou pH neutrální, neobsahují parabeny, minerální oleje ani silikony.

Dermacol – Gold Elixir Aromatherapy With Caviar – Omlazující aromaterapie s kaviárem
Omlazující noční aromaterapie s kaviárem, esenciálními oleji a vůní jasmínu dodává ihned pleti vláčnost a jemnost (viditelné výsledky již po prvním použití na noc), při delším používání (testováno 21 dní, ženou 42 let) pomáhá vyhlazovat jemné vrásky, unavené a suché pleti navrací ztracenou pružnost a pevnost. O výživu a regeneraci vaší pleti se postará arganový olej (známý zejména svými hydratačními vlastnostmi a obsahem přírodních antioxidantů) spolu s dalšími 10 přírodními oleji, které zároveň pozitivně působí na náladu. Kaviár obsahuje jak vitamín A a E (tzv. vitamíny mládí), tak také vitamíny skupiny B a vitamín C a hlavně až 70% vody – pomáhá tedy v pokožce udržovat vlhkost a redukovat vrásky a jemné linky. Velmi kvalitní produkt za velmi dobou cenu – pořídíte za 299 Kč. Použít můžete na noc nebo kdykoli dle potřeby.
testujeme_novinky_kveten_2015_07
Dermacol – BT Cell Lifting Aromatherapy – Aromaterapie s liftingovým účinkem
Povzbuzující aromaterapie určená všem typům pleti u nás vyvolala dojem salonní péče a to nejen svým velmi lehkým složením s okamžitou absorpcí produktu do pokožky, ale také krásnou čistou vůní, která okamžitě zapůsobí na vaše smysly. Již po prvním dni projasňuje unavenou pleť a zmenšuje viditelnost jemných vrásek. Cenné esenciální oleje zejména z ylang ylang (ne nadarmo bývá častou součástí těch nejluxusnějších parfémů, působí antidepresivně, zmírňuje nervové napětí), pačuli a grepu (osvěžuje unavenou pleť) regenerují a zklidňují pleť, dodávají ji jemnost a vláčnost. Jsme velmi příjemně překvapeni kvalitou tohoto produktu, zejména při jeho ceně 299 Kč.

Oba tyto aromatherapy produkty mají velmi důmyslný systém aplikace, kdy nemusíte do produktu sahat prsty, aplikujete pomocí nasávací trubičky přesně tolik produktu, kolik právě potřebujete.

Sebamed Regenerační šampon
Regenerační šampon Sebamed pro suché a barvením či trvalou zatěžované vlasy navrací poškozeným vlasům hebkost, elasticitu a lesk díky vysoce účinnému regeneračnímu komplexu s biopolymery a mléčným proteinem, které na vlasech vytvoří ochrannou vrstvu a vyhladí je. Hodnota pH 5,5 chrání a udržuje zdravou pokožku hlavy, stabilizuje ochranný kyselý plášť a posiluje vlasovou strukturu. Šampon je velmi dobře snášen i majiteli suché pokožky hlavy, vlasy jsou po použití lesklé, dobře se upravují a působí zdravějším dojmem. Výsledek je viditelný již po prvním použití.
testujeme_novinky_kveten_2015_03
Sebamed Regenerační kondicionér
Regenerační kondicionér Sebamed je ideálním společníkem regeneračního šamponu. Pomůže s obnovou poničených vlasů, poskytuje intenzivní péči ihned po umytí. Díky obsahu zvlhčujícího panthenolu a kombinaci rostlinných extraktů obnovuje přirozený lesk a hebkost vlasů, dodává objem a usnadňuje styling. Speciální bylinné extrakty pronikají do vlasů a zlepšují jejich strukturu a elasticitu. Hedvábné proteiny chrání vlas před vysušováním, způsobeným vnějšími vlivy. Vlasy se po použití kondicionéru snadněji rozčesávají i upravují, jemnou přirozenou vůni produktu si navíc udrží celý den, máte tak stále pocit svěžesti a čistoty. Kondicionér je vhodný pro všechny typy vlasů. Výsledek je viditelný již po prvním použití, při pravidelném používání jsou vlasy na pohled i na dotek kvalitnější – silnější, nevykazují známky poškození, jsou leklé a celkově působí zdravějším dojmem.

Letošní teplé měsíce si můžete zpříjemnit s novou osvěžující limitovanou edicí výrobků od Manufaktury. Milujete-li, stejně jako my, nezaměnitelnou vůni malin, potom neváhejte ani vteřinu. Ráno se probuďte svěží ovocnou sprchou, přes den vyživujte rty pomocí balzámu a ochraňujte ruce jemným krémem a večer před spaním pak zvláčněte pokožku tělovým mlékem.

Manufaktura – Osvěžující sprchový gel s přírodními výtažky z malin
Osvěžující sprchový gel s přírodními výtažky z malin, oliv a obilných klíčků vám připraví krásné ráno a jeho vůně vás bude provázet celým dnem. Velmi šetrně myje, osvěžuje a zvláčňuje pokožku těla. Ovocná vůně s jemnými zelenými tóny malinového listí ji zanechá příjemně provoněnou.

Manufaktura – Zvláčňující tělové mléko s malinovým a mandlovým olejem
Jemné tělové mléko s obsahem vyvážené kombinace cenných rostlinných olejů z malin, mandlí a bambuckých oříšků, obohacené o výtažek z malinové dužniny, panthenol a vitamín E napomáhá zvláčnění, hydrataci a ochraně pokožky. Zanechává ji příjemně provoněnou, hebkou a pružnou na dotek. Použijte mléko po večerní sprše a ve své ložnici ho ucítíte ještě ráno po probuzení nebo po ranní sprše a jeho vůně vás bude těšit až do večera. Velmi jemná konzistence zaručuje okamžité vstřebání do pokožky, nemusíte se tak obávat pocitu mastnoty.
testujeme_novinky_kveten_2015_06
Manufaktura – Ochranný zvláčňující krém na ruce
Krém na ruce s cennými přírodními ingrediencemi přináší jemnou péči pro pokožku rukou, často vysušenou a citlivou díky nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Cenné rostlinné oleje z malinových a hroznových semínek a makadamových a bambuckých oříšků spolu s glycerinem a panthenolem napomáhají regeneraci, hydrataci a ochraně kožní bariéry pokožky. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechává pocit mastnoty, můžete tak použít kdykoli během dne. Při pravidelném používání se zcela zbavíte pocitu pnutí z vysušené pokožky rukou.

Manufaktura – Balzám na rty
Malinový rostlinný balzám na rty je plný cenných přírodních ingrediencí. Vašim rtům poskytne jedinečnou péči a ochranu. Malinový olej napomáhá hydrataci a zvláčnění, vaše rty tak nejsou vysušené, naopak – jsou hebké a navíc krásně lesklé – balzám tak dokonale plní i funkci lesku na rty. Balzám obsahuje také bambucké máslo známé zejména pro své vyživující a hojivé účinky, jojobový a avokádový olej s vysoce regeneračními účinky a vitamín E, který se postará o suché a popraskané rty, aby znovu získaly svou hebkost a vláčnost. Na rtech nelepí, krásně voní a dlouho vydrží. Velmi milý produkt, který doporučujeme mít stále sebou a ošetřovat jím rty po každém jídle. Při pravidelném používání dochází k zastavení vysušování a praskání rtů, nedělají se ani tzv. koutky.

V případě těchto produktů by nás velmi potěšilo, kdyby se staly součástí standardní Manufaktura nabídky.

Dermacol – Aroma Ritual Shower Gel – Citrus Splash – Vzpružující sprchový gel
S Dermacol Citrus Splash sprchovým gelem přišla na trh opravdová osvěžující bomba. Sprchový gel v tubě (velmi praktické balení například i na cesty) vhodný pro všechny typy pokožky probere díky extraktu z citronu i ty největší spáče. Dodá energii na celý den celému vašemu tělu i mysli. Použijte kdykoli při duševní námaze, po sportovním výkonu nebo „jen“ po náročném dni, případně s ním nastartujte tělo pro takový den.
testujeme_novinky_kveten_2015_05
Dermacol – Aroma Ritual Shower Gel – Mandarine Sorbet – Povznášející sprchový gel
Sprchový gel s mandarinkovým olejem vás vrátí zpět do dětství. Šetrně ošetřuje pokožku těla, regeneruje a zvláčňuje, osvěžuje a zároveň uklidňuje, harmonizuje psychiku, příznivě působí proti stresu, únavě a vyčerpání, navozuje pocit klidu a duševní pohody. Při pravidelném používání zabraňuje vysušování pokožky, pocitům pnutí a pálení. Vůně mandarinkového sorbetu se dotkne všech vašich smyslů.

text: redakce, výrobci / foto: bigstock, dreamstime, výrobci

Doporučené

3 komentářů

  • Jana Opálková 03/06/2015 at 7.05

    Miluju řadu grep a pomeranč od Manufaktury, tu byste měli také vyzkoušet. Hlavně sprchový gel je báječný:-)

    Odpovědět

  • Lída Boháčová 05/06/2015 at 10.43

    Krásně graficky zpracované

    Odpovědět

  • Pavla Kopecká 16/08/2015 at 10.45

    Moc se mi líbí vaše poradny a testování výrobků. Na recenze hodně dám, protože popis výrobku často příliš nekoresponduje s tím, co si potom přinesu domů. Tady mě zaujaly ty sprchové gely teteseptu a tak jsem také jeden z nich vyzkoušela – Aktivitu – a musím říct, že jeho cena 100% odpovídá jeho kvalitě. Už pěna, která se po nanesení vytvoří, je jiná než u levnějších sprcháčů, o vůni a čistotě, která je po opláchnutí zcela zřejmá, ani nemluvím. Tedy – díky za tento tip a těším se na další testování. P.K.

    Odpovědět

Přidat komentář