Beauty

Trendová elegance Dermacol: Podzim/Zima

Oční stíny jsou téměř neodmyslitelnou součástí kosmetické výbavy a základním prvkem při líčení očí. Správný výběr očních stínů je závislý především na barvě vašich očí, typu pleti a také na příležitosti….

Letošním hitem podzimu je vůně a dotyk „mokré země“. To nám zatím v podzimních plískavicích mlha s jemnými kapičkami vody bohatě naplňuje. Přírodní a přirozené tóny hnědých barev se budou na podzim i v letošní zimě dobře doplňovat s úžasnými variacemi modravých blues, šedou, tyrkysovou a zlatavou.  Toto jsou hlavní trendy barvy letošního podzimu, které jsme ještě zdokonalili. Vyvinuli jsme trendové líčení pro oříškové, modré, hnědé a zelené oči. Naše „quattro“ bude vaším trendem No. 1. Čtyři excelentně namíchané barvy pro váš typ očí, tak abyste nemusela dlouho vybírat. Letošní vánoce sázíme na jistotu. Na to, že být přirozeně krásné je trendy.

„Přes léto se pozornost světa módního dekorativního byznysu většinou stahuje k ústům, která jsou centrem pozornosti. Na podzim a v zimě je tomu právě naopak. Žena své letní tělo svůdně odhalené díky studenějšímu počasí skrývá, a tak se nám opět vrací do středu zájmu a pozornosti naše oči.“ říká Věra Komárová, vývojová ředitelka značky Dermacol.
dermacol_odstiny_oci_01
Quattro očními stíny vyplnil Dermacol i jedno z kosmetických přání Ivy Kubelkové: „Jsem nadšená z barev v paletce určené pro hnědé oči. S kombinací matných a jemně třpytivých očních stínů vytvořím přirozené i intenzivní líčení, které dodá mému pohledu jiskru. Quattro stíny jsou dokonalou součástí mé kosmetické taštičky, kterou u sebe nosím každý den.“

Vložili jsme do nových trendových stínů přirozenost, jiskru a intenzitu. Vyberte si vaši 4ku i vy, a okouzlete pohledem své okolí.

TIP
Dlouhotrvající báze pod oční stíny napomáhá snazší aplikaci stínů a zároveň zvyšuje jejich odolnost a intenzitu barvy. Příjemné krémové složení zmatní oční okolí a dokonale ho připraví na aplikaci očních stínů. Zamezuje slévání stínů v očním záhybu. Lehká silikonová textura vyhlazuje oční víčka, vyplňuje vrásky a minimalizuje jejich viditelnost.

Více o produktech Dermacol najdete na: www.dermacol.cz

text: Dermacol / foto: Dermacol / Poradenství poskytl: Michal Zachar, image maker / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář