Produktové tipy

Přivítejte podzim v náruči Almara Soap!

Prázdninám již definitivně odzvonilo, žáci se vrací do lavic a léto se pomalu přehoupává do dalšího ročního období. O slovo se hlásí huňaté svetry, svíčky, filmové série a hlavně limitovaná podzimní mýdla Almara Soap!

Každoročně sklízejí veliký úspěch a není divu – kdo by nemiloval tu útulnou a hřejivou atmosféru, kterou domovu dodávají díky svému designu a vůni.

Apple Cider se dá snadno splést s horkým jablečným svařákem. Mýdlo voní svěže i sladce a obsahuje pyré z čerstvých jablek z České republiky. Nádherná vínová barva a zdobení skořicí každého okamžitě přenese do vysněného podzimního ráje!

Bez dýní by nebyl podzim podzimem! My si bez nich následující měsíce nedokážeme představit! Pumpkin Spice Latte je právě upečený dýňový koláč s pyré z dýně Hokkaido. Díky pyré získává mýdlo jedinečnou barvu a skvěle vyživí pokožku. No a ta vůně skořice, hřebíčku, cukru a karamelu… mmmm.
Apple Cider image (2)Třetí mýdlo je letošní žhavou novinkou. Ostružinové Berry Bliss je nádherné na pohled a co teprve, když si přivoníte. Je plné lesního ovoce a dýchá osvěžující atmosférou lesa.

Produkty jsou od dnešního dne v prodeji na oficiálním e-shopu Almara Soap anebo v desítkách prodejen s kosmetikou po celé ČR a SR (seznam je na webu).

Zdroj: Almara Soap / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář