Soutěž s EXPRES MENU o krkonošské speciality aneb když za vás vaří šéfkuchař!

Rodinná firma EXPRES MENU, výrobce hotových jídel určených na doma i na cesty, slaví letos výročí a při té příležitosti přináší pro své zákazníky limitovanou edici složenou z typicky krkonošských receptů. Speciální menu připravili ve spolupráci s šéfkuchařem hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou Jiřím Švestkou ml.

„Za dobu působení EXPRES MENU jsme pro naše zákazníky – cestovatele, výletníky, rodiny na dovolené, chataře, kempaře nebo zjednodušeně řečeno všechny, kteří si nestíhali jinak připravit jídlo – vyrobili miliony porcí kvalitních hotových jídel. Nyní se rádi vracíme k našim kořenům a ve spolupráci s krkonošským mistrem kuchařem Jiřím Švestkou ml. jsme sestavili sadu regionálních receptů, ve které nabídneme kančí pečeni s chlupatými knedlíky se zelím, kulajdu s liškami nebo tradiční dezert zvaný krkonošský macek,“ přibližuje zakladatel Petr Sogel cestu, která EXPRES MENU pomyslně zavedla zpět do Krkonoš.

Jiří Švestka ml. vysvětluje svůj postoj k českým receptům: „Mám českou kuchyni rád a nemyslím si, že by byla nezdravá, obzvlášť v dnešní době, kdy existuje spousta moderních technologií a pokrmy se mohou připravit zdravěji. To se týká právě i EXPRES MENU, protože díky jejich speciální metodě CTP je možné vařit bez konzervantů nebo jakýchkoli jiných přidávaných látek. Jídla přitom i po letech chutnají, jako by byla právě uvařená.“

EXPRES MENU založil původním povoláním architekt Petr Sogel v roce 1999. Z původně malé firmičky s jídly vařenými v hotelové restauraci vyrostla ve firmu s vlastním výrobním závodem v Trutnově Poříčí a desítkami zaměstnanců. Za 20 let existence bylo vyrobeno několik miliónů jídel. Petr Sogel bilancuje: „V prodejnosti stále vedou české klasiky, jako je svíčková, španělský ptáček, kuře na paprice, rajská omáčka nebo hovězí guláš. Jsme rádi, že sortiment nyní doplní i krkonošské speciality, a budou tak moci strávníky doprovázet na jejich cestách po celém světě.“

Soutěž: Chcete ochutnat krkonošské speciality a třeba je zařadit mezi svá oblíbená jídla? S námi má hned 5 z vás možnost získat speciální krkonošský balíček EXPRES MENU v hodnotě 600 Kč. Tak neváhejte a pojďte do toho!
expres_menu_02
Soutěžní otázka: Kolik let od svého založení letos EXPRES MENU slaví?

a) 15 let
b) 17 let
c) 20 let

Více o produktech EXPRES MENU a e-shop najdete na stránkách www.expresmenu.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 4. 11. 2019, do předmětu uveďte EXPRES MENU. Pět autorů správné odpovědi od nás obdrží speciální krkonošský balíček EXPRES MENU v hodnotě 600 Kč.

Být fanouškem se vyplatí! Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuPinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: C. Výherci: Vilém K., Brno, Dagmar H., Kladno, Stela V., Praha, Ema V., Jičín a Jana P., Praha.

Sdílejte článek s přáteli

Doporučené články

Vaše ruce si zaslouží víc než jen hydrataci – dopřejte jim každodenní rituál krásy! Hiyori v japonštině znamená dokonalý den

NEW YORK – Představujeme DKNY 24/7 ELECTRIC Eau de Parfum, novou odvážnou vůni prostoupenou rytmem nočního New Yorku. Nejnovější přírůstek

Nový přírůstek do rodiny ORGANIC OASIS LAB má název Longevity Therapy. Je určen všem, kteří si udržují vitalitu během stárnutí

Přidejte se k nám