Představujeme, Zábava/Kultura

Fotografický ateliér JanWphotography

Přemýšlíte o originálním dárku pro své blízké nebo toužíte po fotografii, která by uchovala vaši dnešní krásu? Hledáte nové zaměstnání a chcete se prezentovat profesionální formou?

Profesionální fotografie se může stát milým dárkem nebo startem do nového života, zcela jistě však bude krásnou vzpomínkou.

Profesionální fotografie se může stát milým dárkem nebo startem do nového života, zcela jistě však bude krásnou vzpomínkou.

Jan Wasserbauer je profesionální fotograf, jehož mezinárodní kariéra překračuje nejen umělecká odvětví, ale také kontinenty. Jeho život a práce v mnoha kulturách (Evropa, Asie, Severní Amerika) mu pomáhá vnášet do fotografie unikátně lidské pojetí, pracovat i s lidmi, jež nemají s fotografováním žádné zkušenosti a odhalit osobnost skrývající se v každém z nás. V útulném prostředí podkrovního ateliéru v centru Prahy, panuje vždy poklidná atmosféra s citlivým přístupem ke každému klientovi. Pro doladění své image zde najdete velké množství různých doplňků.
janwphoto_02
Spektrum prací Jana Wasserbauera zahrnuje portréty žen, mužů a párů, fine art, umělecké akty, beauty, pin up, boudoir, glamour, fashion, předsvatební a svatební fotografie, rodinné fotografie, těhotenské portréty, matka a dítě, business a korporátní portréty, ale také dokumentace firemních akcí a konferencí.

Jeho fotografie byly publikovány v časopisech a novinách jako Transitions Abroad, Executive Living, Corporate Life, MF Plus, Prague Insider, The Prague Post, Prazskije Ogni, King’s Cup Regatta Newsletter, Automakers, The Prague Tribune, Construction Journal, Czech Business Weekly, Salon SK a dalších. Mnohé z jeho prací jste mohli vidět na výstavách: „Raconte“- Národní galerie v Praze a Galerie Špalíček v Praze, „Fragments of You“ – Palác Acropolis, Praha; “Witches and Fairies” – Galerie Citadela.

zdroj: JanWphotography / komerční sdělení

Více o ateliéru JanWphotography na www.janwphoto.cz nebo na www.facebook.com/janwphotography

Doporučené

Přidat komentář