Představujeme

Italská bio certifikovaná kosmetika Najtú dorazila do ČR

Na český trh dorazila italská značka Najtú, kterou možná znáte i vy, pokud jste někdy v Itálii zavítali do jejich erboristerií – tedy bylinkářství či zelených lékáren.

Jedná se o značku ojedinělou i na italském trhu – snoubí v sobě totiž to, co od kosmetiky očekáváme nejvíce – příjemnou konzistenci, kvalitu a krásné vůně, které dlouho vydrží, a k tomu je navíc zcela přírodní – složení je certifikované logem ICEA Eco Bio Cosmetics.
najtu_predstavujeme_03
Řada vonné péče o tělo a pleť zahrnuje sprchové gely, tělová mléka a másla, tělové peelingy a dokonce i parfémy. Kolekce sestává z 6 vůní – Orchidej a růžové dřevo, Iris a gardénie, Mák a ambra, Limetka a hloh, Argan a marocká růže a Hedvábí a orientální dřeva. Vybere si tedy jak ten, kdo má rád květinové vůně typické pro italskou kosmetiku, tak i vůně dřevité a orientální.

Značku Najtú vyrábí italská společnost Società del Karitè, která vznikla v roce 1977 a jejím cílem bylo od začátku vyrábět kvalitní kosmetické přípravky na bázi bambuckého másla.

Technologická inovace při zpracování surovin, přísné kontroly kvality a mikrobiologické testy během celého výrobního procesu jsou už 40 let neměnné v každém výrobku a zajišťují vysokou kvalitu a bezpečnost.
najtu_predstavujeme_02
Società del Karitè vyrábí několik kosmetických řad – vedle Najtú je to podznačka Karitè specializující se na výrobky péče o tělo a obličej právě s bambuckým máslem.

Produkty najdete exkluzivně na e-shopu s italskou kosmetikou Erbario.cz a v kamenné prodejně v Praze 9 – Horních Počernicích.

zdroj: Erbario

Doporučené

Přidat komentář