Představujeme

Nová vůně Black Opium eau de toilette #Passiton

Rozzař mě. Pak rozzař sebe. Vytvoříme elektrické pouto… které nikdo nezlomí. Pak se o ten euforický zážitek rozdělíme. Budeme zářit spolu. A předáme to dál.

Podělte se o svou záři
Vítejte v nové rozzářené Eau de Toilette z řady YSL Black Opium. Uvedení. Rituál přechodu. A iniciace, vstup do komunity, která překypuje energií, impulzivností a touhou podělit se o zážitky.

Vůně, která žije okamžikem, přesto vybízí k hledání nečekaného. Vytváří stopu vzpomínek a touhu po nových zkušenostech.

Vůně: káva s novou jiskřivou posedlostí…
Stejně jako zář v temnotách svítí ikonický a charakteristický akord černé kávy, který ještě rozjasňuje elektrizující svěžest. Nakyslé citrusové tóny zvýrazňují povzbuzující zář akordu hrušky (ve vrchních tónech) a společně pak rozjasňují novou Black Opium Glowing Eau de Toilette.

Tuto lehkou a jemnou vůni můžete používat skoro při každé příležitosti. Vyniká ženským charakterem, o který se můžete tak snadno podělit s kamarádkami.

Lahvička: kruh světla
Stejně jako srdce, které hlasitě tluče v temnotách noci, vydává zářící vůně v lahvičce Black Opium Glowing Eau de Toilette pozitivní vlny ze svého samotného nitra. Známá čtvercová lahvička posetá růžovými a černými flitry zaujme ikonickým kruhem uprostřed. Ten nyní rozjasňuje název vůně v metalické růžové barvě. Neuvěřitelně žádoucí flakon září jako maják. Je jako polnice pro všechny ženy, které se zamilovaly do Black Opium, symbol smyslného pnutí mezi světlem a stínem.

Zdroj: Yves Saint Laurent / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář