Představujeme

Salvatore Ferragamo – Signorina Ribelle

Představujeme novou vůni Salvatore Ferragamo, neohroženou verzi vašeho já.

Kdo je Signorina Ribelle?
Mladá, a přitom odhodlaná, bouřlivá, a přitom kultivovaná, nezávislá, a přitom romantická: Signorina Ribelle ztělesňuje paradox zakořeněný ve skutečném životě současné mladé ženy, hrdinky, jež se stala inspirací pro nejnovější voňavou kapitolu Salvatore Ferragamo. To ona udržuje při životě tichou revoluci v podobě odhodlání žít svůj život naplno po svém prostřednictvím každodenního oslavování vlastní jedinečnosti, zdůrazňování předností i přijímání svých nedokonalostí. To ona rozdává světu svoji nekonečně pozitivní energii, mění obyčejné momenty na nezapomenutelné vzpomínky, jež sdílí nejen se svými přímými společníky na cestě životem, ale také se svojí komunitou na sociálních sítích. To ona směřuje svoji sílu a sebedůvěru k povzbuzení jiných žen, zatímco její odhodlání a nezávislé postoje se dokonale zrcadlí v jejím charismatu, okouzlující ženskosti a nezaměnitelném italském stylu. Od dopřávání si šálku espressa po jízdu na vespě s přáteli, každou rutinní činnost dovede proměnit v nezapomenutelný zážitek zanechávající nesmazatelnou stopu ve svém okolí, a to díky umění odhalit a užít si skrytou krásu maličkostí.

O vůni
Esence vnitřní super síly Signoriny Ribelle je přimíchána do neodolatelné vůně, jež díky neotřelým kombinacím povznáší na novou úroveň i na první dojem obyčejné elementy. Kompozice otevírající se ovocným mixem mandarinky a červené hrušky okořeněným růžovým pepřem představuje explozi tónů bílých květin, zahrnující gardénii a pomerančový květ, mísící se s delikátní molekulou ylang-ylang, speciálně vytvořenou pro tuto vůni. Žensky něžné srdce vstupuje do kontrastu s elegantně dřevitým základem složeným z hlubokých tónů santalového dřeva a svěžího pižma a ozvláštněným originálními gurmánskými tóny italské vanilkové zmrzliny a exotického kokosového mléka.
SI_FRA_02
Vonná kategorie: květinově orientálně dřevitá
Hlava: mandarinka, červená hruška, růžový pepř
Srdce: květ frangipani, ylang-ylang, jasmín sambac
Základ: kokosové mléko, santalové dřevo, vanilková zmrzlina

Flakon
Vůně přichází ve skleněném flakonu obdélníkového tvaru, typickém pro kolekci vůní Signorina. Tentokrát je zahalen do výrazné fuchsiové barvy a ozdoben barevně korespondující ikonickou grogrénovou „Vara“ mašlí, nově v nařasené podobě zdůrazňující troufalou stránku nové Signoriny.

Linie
Signorina Ribelle EdP 30 ml 1448 Kč, 50 ml 2199 Kč, 100 ml 2829 Kč
Signorina Ribelle Bath & Shower gel: 789 Kč
Signorina Ribelle Body Lotion: 889 Kč

Zdroj: Salvatore Ferragamo / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář