Představujeme

Vánoční kolekce Lush plná vůní, třpytu, šumění a sváteční radosti je tady!

Plejádu limitovaných produktů do koupele, sprchy či pro péči o tělo i bohatý výběr dárkových balíčků v recyklovaných a znovupoužitelných obalech nyní najdete v obou kamenných prodejnách i v e-shopu Lush. Z nepřeberné nabídky jsme vybrali:

Do koupele

Santa Bomb Bomb – koupelová bomba
Santova dvojitá nadílka v podobě sladké koupele s tonkou absolue, pomerančovou silicí a lahodnou vůní jahod. Začnete pupíkem nebo hlavičkou? Nebo snad obojím naráz?!

Santa´s On His Way – koupelový olej
Santa je na cestě a přináší vám sladké potěšení se spoustou radostného bergamotu a tangerinek, které probudí vašeho svátečního ducha.

Candy Cane – znovupoužitelná koupelová pěna
Podržte v proudu tekoucí vody a vklouzněte do sváteční nálady s bublinkami se silicemi ze sicilských citronů a bergamotu.

Santa’s Belly – sprchové želé
Santa poctivě uzobával připravené dobroty a zapíjel čerstvou jablečnou šťávou! Zatřeste si jeho plným želé bříškem a umyjte se hebkými mydlinkami plnými sladké bergamotové silice a zklidňující absolue z růže pro dokonale rozmazlující očistu. Povzbuzující neroli a stimulační nálev z badyánu se postarají, abyste byli živí a veselí jako sám Santa. Karagenan, zvláčňující extrakt z mořské řasy bohatý na minerály, dodává tomuhle želátku hravou třaslavost a vaší pokožce hydrataci.
lush_christmas_02
Spousta dárků

It’s Christmas Deer
Vánoční sobík už k vám peláší, balíček jako ze sna přináší. Překypuje lahůdkami pro vaše nejmilejší, kteří si rádi užijí pohádkově voňavé mydlinky nebo šumivou či bublinkovou koupel dlouhou a hřejivou jako sváteční noc.

Gingerbread House
V perníkové chaloupce vás čeká spousta sladkého překvapení. Sledování cestičky z drobečků nebude nutné, stačí jít po čuchu!

Santa’s Grotto
Nahlédněte do Santova doupěte! Jeho skrýš je až po okraj naplněná dárečky a cukrovím a samozřejmě v ní naleznete i Santu odpočívajícího u krbu. Užijte si klidné koupele a pozorujte odlesky barev tančících na hladině vody. Zaposlouchejte se do kouzelných příběhů stoupající páry plné sladkých švestek. Natáhněte si teplé ponožky a zachumlejte se k lenošení u praskajícího krbu. Venku může zuřit bouře, ale horká vana vám vždy poskytne pokoj a klid.

V nabídce obchodů Lush najdete také velké množství vánočních dárkových obalů jako je Knot Wrap, Lokta papír nebo Obal na bomby a maska 2v1. Nechybí ani tolik oblíbený Adventní kalendář…

Zdroj: Lush / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář