Představujeme

Představujeme novou přírodní kosmetiku GRN Organics pro muže

Milujubio.cz se zaměřuje na sortiment přírodní a bio pečující a dekorativní kosmetiky. Přírodní kosmetika GRN Organics (čte se „gron“) byla založena nezávislou rodinnou firmou z Německa, která s velkou pečlivostí kombinuje vybrané ingredience, kosmetické trendy, a především lásku a respekt k přírodě. Všechny produkty nadchnou svým moderním a originálním designem. Obaly produktů jsou navíc vyrobené z recyklovatelných materiálů, díky tomu jsou v souladu s udržitelnou výrobou. GRN Organics se také pyšní certifikáty Cosmos Organics, Cruelty Free a Vegan. Tato kosmetika je určená všem, kterým opravdu záleží na zdraví a životním prostředí.

Gentlemen’s Organic
Řada určená pro muže, kteří milují dokonalou a silnou péči o tělo, obličej a vousy. Hlavními složkami Gentlemen´s Organic je konopí a chmel. Produkty této řady obsahují vysoce kvalitní složky, které dodávají mužům vyživující péči a sebevědomý vzhled.

Gentlemen’s Organic Face Cream – Krém na obličej pro muže Q10
Pleťový krém Q10 zpevňuje a vyživuje zralou mužskou pleť pomocí oleje z konopných semínek a extraktu z chmelových květů. Ječmenová voda, bambucké máslo a jojobový olej pleť vyživují. Koenzym Q10 chrání buňky a zanechává pleť svěží a zářivou.

Gentlemen’s Organic Shower Gel – Sprchový gel pro muže 3v1
Sprchový gel 3v1 dodá energii vaší pokožce, pleti, vlasům i vousům. Chmelový extrakt, ječmenová voda, olej z konopných semínek a osvěžující extrakty z jablka a měsíčku lékařského revitalizují pokožku.
grn_02
Gentlemen’s Organic Shaving Cream – Krém na holení pro muže
Holicí krém vytváří jemnou pěnu, která zaručuje dokonalé oholení. Obsahuje olej z konopných semínek a chmelový extrakt. Ječmenová voda a vitamín E dodávají při holení pleti potřebnou výživu.

Gentlemen’s Organic After – Shave Balm – Hydratační balzám po holení pro muže
Balzám po holení ošetřuje a hydratuje pleť po holení. Kombinace oleje z konopných semínek, extraktu z ječmene, mandlového a jojobového oleje zklidňuje a vyživuje podrážděnou pleť, zanechává ji klidnou, jemnou a pružnou.

Všechny produkty GRN řady Gentlemens´S Organic a další produkty zakoupíte na www.milujubio.cz.

Zdroj: milujubio.cz / foto: bigstock, výrobce / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář