Představujeme

Vinylové podlahy a Interiérové dveře od Mand CZ

Zařizujete si bydlení snů? Koupili jste starší byt a čeká vás rekonstrukce? Máme jeden tip – začněte od podlahy! V Mand CZ si potrpíme na kvalitní podlahové krytiny a interiérové dveře a moc dobře víme, že právě od těchto interiérových prvků je třeba při zařizování bydlení začít.

Důvod je prostý. Jakmile vyberete podlahu a dveře, máte základ, od kterého se pak odvíjí vše ostatní. Podlahy a dveře jsou malířským plátnem se základní barvou, na které stačí jen nanést dalších několik barev a dílo je na světě. Ale vše musí ladit – a proto je třeba právě podlahy a dveře vybírat pečlivě. Rozhodně to nejsou záležitosti jedné sezóny. Hledejte proto produkty osvědčených značek a vysoké kvality.

Vinylové podlahy jsou právem interiérový hit
Pro kvalitní podlahy, po kterých se chodí jako po nadýchaném obláčku, máme slabost, a proto jsme si zamilovali ty vinylové. V současné době jsou velmi populární a právem na ně ze všech stran slyšíme samou chválu. Co jsou jejich hlavní přednosti? Moderní vinylové podlahy se nedají ani v nejmenším srovnat s „oldschoolovým“ linem. Jsou sice vyrobené z PVC, ale mají podobu prken či dlaždic, které se dají k podkladu buď lepit, nebo pokládat plovoucím způsobem. Jsou složeny z několika vrstev, z nichž každá má svoji funkci – starají se o to, aby se po podlaze příjemně chodilo, aby byla tichá, dobře izolovala, byla rozměrově stálá a skvěle vypadala. Mnohé asi na první pohled zaujme svrchní dekorativní vrstva imitující svým designem buď skutečné dřevo, nebo v současné době velmi populární beton, kámen, grafit či mramor.

Vinylové podlahy se hodí i na podlahové vytápění
Pokud se Vám o domácí pohodu stará mimo jiné i podlahové vytápění, nemusíte si zoufat. Vinylové podlahy Quick-Step z naší nabídky lze položit i na nízkoteplotní podlahové vytápění, u kterého kontaktní teplota nepřesahuje 27°C.

Interiérové dveře přesně dle vašich představ
Od skvěle vybrané podlahy se můžeme „odpíchnout“ dál. V Mand CZ vybavíme každý interiér i stylovými dveřmi. Při výběru interiérových dveří máte opravdu na výběr – dýhované dveře, foliové, lakované, laminátové, dveře z dřevěného masívu, posuvné dveře na stěnu i posuvné dveře do stavebního pouzdra – zkrátka chceme říct, že pokud hledáte interiérové dveře na Praze 4 – nebo kdekoliv po naší vlasti – jsme Vám k dispozici.

Dýhované dveře působí velmi luxusně
Při výběru dveří je třeba zohlednit několik faktorů – náročnost interiéru, designové řešení, prostorové možnosti (do menších interiérů jsou jako dělané posuvné dveře do pouzdra) a mnoho dalších hledisek. S těmi souvisí i otázka výběru materiálu. Zatímco laminátové dveře jsou známé tím, že vydrží takřka jakékoliv zacházení, a proto je doporučujeme do domácností, kde řádí malé děti nebo domácí mazlíčci, dýhované dveře jsou sofistikovanou designovkou, která potěší oko každého, kdo si potrpí na skvělý design.

Pokud zařizujete své bydlení nebo stavíte, není nic jednoduššího, než se zastavit v našem showroomu v Libušské ulici a probrat s námi vše, co vás o dveřích a podlahách zajímá. Vše si můžete navíc prohlédnout „naživo“ – a to se při porovnávání jednotlivých materiálů rozhodně vyplatí.

Zdroj: MAND CZ / foto: archiv / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář