Představujeme

Ručně vyráběné designové mýdlo Cherry Blossom od Almara Soap

Česká značka přírodní kosmetiky Almara Soap představuje limitovanou jarní edici: Ručně vyráběné designové mýdlo Cherry Blossom. Ideální dárek k puse pod třešní.

Jaro je tady a nejedna z nás bude mít chuť ze sebe kromě dlouhé zimy smýt i vlnu událostí posledních týdnů. Zatím není jasné, jestli se dočkáme prvomájové pusy pod třešní, nebo k sobě ohleduplně přitiskneme obličeje chráněné rouškami. S novým mýdlem od Almara Soap si však vyčarujete atmosféru třešňového sadu i ve vaší koupelně.

Designové, ručně vyrobené mýdlo v pastelových barvách vás naprosto pohltí svou omamnou, avšak zároveň svěží vůní rozkvetlých sakur a třešní. Je určeno pro normální pokožku, vyrobeno z čistě přírodních ingrediencí od první do poslední přísady. Nenechte se zmást jeho výjimečným zbarvením, o to se postarala minerální barviva, oxid zinečnatý a zdobení biodegradabilními glitry z celulózy, které jsou 100% rozpustné ve vodě. Mýdlo obsahuje vysoký podíl pečlivě namíchaných rostlinných olejů, které zaručují velmi jemné, hebké mytí a pokožku zanechají vláčnou, vyživenou a nevysušenou.
almara_soap_blossomToto mýdlo bylo doslova stvořeno k tomu, aby vneslo dobrou náladu a jarní atmosféru do vašich domovů i srdcí.

Mýdlo je k dispozici na e-shopu Almara Soap po omezenou dobu, od 24. 3. 2020 do vyprodání zásob (zhruba polovina května). Ulovit svůj kousek si budete moct také v řadě spřátelených obchodů, jejichž mapka je k dispozici na webu Almara Soap.

Zdroj: Almara Soap, foto: bigstock, Almara Soap / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář