Představujeme

Almara Soap představuje: Mýdlo s omamnou levandulovou vůní Lavender Fields

Tenhle fialový elegán okouzlí každého svým dobrým vkusem, úžasnou levandulovou vůní a schopnostmi toho nejlepšího psychoterapeuta. Úplně nejlepší je pak na něm to, že je vždy připraven vzít unavené tělo svého majitele do přijímající, hřejivé náruče, uvolnit v něm veškeré napětí a vyslat jeho mysl na zaslouženou dovolenou. Pohlazení uklidňující jako pohled na omamné lány levandulových polí v samotné Provence, to je Lavender Fields.

Toto jedinečné mýdlo obsahuje vysoké zastoupení rostlinných olejů, které pokožku vyživí a zaručí jí tak velmi jemné a hebké mytí. O krásnou barvu mýdla se opět postarala minerální barviva, oxid zinečnatý a zdobení levandulovými kvítky.

Je čas na chvíli pohody a relaxace, čas zavřít oči, ve svých představách se rozhlédnout kolem, a nechat se unést pohledem na nekonečné lány fialových kvítků. Je čas pozvat si domů Lavender Fields.
Lavenderfields_image_WDDesignové tuhé mýdlo Lavender Fields je k dispozici na e-shopu Almara Soap od 21. 7. 2020 už napořád. Svou přítomností tak obohatí stále se rozrůstající kolekci fancy mýdel. K prodeji bude také v desítkách kamenných obchodů, jejichž mapka je rovněž k dispozici na webu Almara Soap.

Zdroj: Almara Soap / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář