Představujeme

Kérastase Blond Cicaextreme – Blond je více než pouhý look

Být blond je vzrušující. Zesvětlení však způsobuje, že jsou vlasy porézní a náchylné na vysušení. Barva bledne a ztrácí svůj jedinečný tón. Seznamte se s Kérastase Blond Absolu, profesionální péčí pro zesvětlené a odbarvené vlasy, která zachová zářivý vzhled, posiluje vlasové vlákno a obnovuje jeho kvalitu.

Hloubková péče
Prošly si vaše vlasy extrémní změnou barvy z tmavé na blond? Sledujete nejnovější trendy a nebojíte se jít do platinové či stříbrné blond? V tom případě budou vaše vlasy potřebovat hloubkovou péči Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, obsahující kyselinu hyaluronovou s nízkou a vysokou molekulární hmotností. Při pravidelném používání budete mít vlasy o 94% silnější a o 85% více hydratované.

Odbarvování nezná hranic, pokud máte ty správné produkty, které ochrání kvalitu vašich vlasů. Objednejte se na konzultaci k vašemu Kérastase kadeřníkovi a jděte do toho. Jděte na blond!

Neutralizace
Udržet si stejný odstín blond vlasů, jaký vám vytvořil kadeřník, je náročné. Po pár umytích získává blond barva žlutý nádech nebo se na vlasech objevují mosazné tóny. Je proto důležité zařadit do rutiny produkty s fialovými pigmenty Kérastase Blond Absolu Ultra – Violet, která zneutralizuje nežádoucí odlesky. Díky tomu budou vaše vlasy až o 8x zářivější. Péči doplňte termoochranou a kondicionérem pro odbarvené blond vlasy.
10_routine cicaflashHydratace a rozjasnění
Preferujete přirozené odstíny blond? Jsou vaše vlasy zesvětleny šetrnými technikami, jako je balejáž nebo melír? Hydratace a posílení by mělo být vaší alfou a omegou. Díky kombinaci rozjasňujícího šamponu Bain Lumière s kondicionérem Cicaflash budou vaše vlasy až o 11x silnější. Extra hydrataci můžete vlasům dopřát každý večer aplikací nočního séra Sérum Cicanuit nebo jednou týdně maskou Cicaextreme Blond Absolu Bain Lumiére.

Zdroj: Kérastase / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář