Představujeme

PIZ BUIN TAN & PROTECT: urychlete přirozený proces opalování

Již 75 let poskytuje značka PIZ BUIN všem milovníkům slunce řešení, jak dosáhnout dokonalé rovnováhy mezi krásným opálením a potřebnou ochranou pokožky před slunečním zářením.

Značka Piz Buin si od počátku zakládá na kvalitních ingrediencích, nejnovějších technologiích a stoprocentní spolehlivosti. V roce 1962 implementovala jako první na světě do svých produktů systém Sun Protection Factor (SPF). Dalším milníkem, který opět jako první pokořila značka Piz Buin, byly voděodolné přípravky na opalování, jež uvedla na trh v roce 1974. Od té doby přichází značka na trh se stále inovativnějšími, účinnějšími a přesto k pleti přívětivějšími produkty vhodnými k moři, do vysokých hor i do horkem rozpáleného města.

PIZ BUIN TAN & PROTECT: Řada, která díky speciální technologii MELATINE ™ urychlí přirozený proces opalování a zvýší jeho intenzitu.

Tip: PIZ BUIN TAN & PROTECT OPALOVACÍ OLEJOVÝ SPREJ
Tan & Protect Tan Intensifying Sun Oil Spray urychluje přirozený proces opalování. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci, výživu a základní vitamíny. Obsahuje revoluční technologii HELIOPLEX™, která chrání pokožku před slunečním zářením. Revoluční technologie účinně odráží negativní složky slunečního záření a výsledkem je neporušená a zdravá opálená pokožka.

150 ml SPF15, 569 Kč
150 ml SPF30, 569 Kč

Produkty značky PIZ BUIN jsou k dostání u těchto prodejců:

– FAnn parfumerie
– dm drogerie
– Lékarny Fénix
– Online lékárna Pilulka
– Douglas
– Alza
– Vivantis

Zdroj: PIZ BUIN, foto: bigstock / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář