Představujeme

Minimalistické sprchové gely

Minimalistická, stylová a moderní péče ze Španělska, to je kosmetická značka Dicora Urban Fit. Zamilují si ji všichni, kdo žijí hektickým, aktivním životem, neztrácejí čas, ale zároveň se nechtějí nijak zanedbávat. V portfoliu značky Dicora Urban Fit najdete celou řadu sprchových gelů v krásných pastelových barvách, s vysokým obsahem vitamínů a s nádhernými vůněmi. Skvělý design má i samotné balení produktů. Kvalitní, pevný obal s technologií „soft touch“ je velmi příjemný na pohled, ale hlavně na dotek. Jeho sametově jemný povrch přímo vybízí, abyste vyzkoušeli to, co je uvnitř.

Dámské sprchové gely

DICORA URBAN FIT SPRCHOVÝ GEL VITAMIN A – MLÉKO & MELOUN
Revitalizační sprchový gel pro zdravě vypadající pleť. Sprchový gel se sladkou vůní melounu je obohacen o mléčné proteiny. Zanechává pokožku po celý den hydratovanou, jemnou a pružnou. Vitamín A působí příznivě na odolnost pokožky a udržuje její mladistvý vzhled. Sprchový gel s Vitaminem A, Mlékem & melounem má neutrální pH a neobsahuje parabeny.

Obsah: 400 ml, cena: 89 Kč

DICORA URBAN FIT SPRCHOVÝ GEL VITAMIN B – MANDLE & OŘECHY
Pleť vyživující sprchový gel obsahuje oříškový a mandlový extrakt. Hydratuje a zanechává pokožku svěží a zdravě vypadající. Vitamín B přispívá k pružnosti a odolnosti pleti i v náročných podmínkách, například při sportu. Sprchový gel Vitamin B Mandle & ořechy neobsahuje parabeny a má neutrální pH.

Obsah: 400 ml, cena: 89 Kč

DICORA URBAN FIT SPRCHOVÝ GEL VITAMIN C – CITRUSY & BROSKEV
Sprchový gel s osvěžujícím a výživným extraktem z citrusů a broskve hydratuje a podporuje pružnost pokožky. Vitamín C aktivuje přirozené obranné schopnosti pleti a pomáhá tak bojovat proti jejímu předčasnému stárnutí. Sprchový gel Vitamin C Citrusy & broskev má neutrální pH a neobsahuje parabeny.

Obsah: 400 ml, cena: 89 Kč

DICORA URBAN FIT SPRCHOVÝ GEL VITAMIN E – MANGO & AVOKÁDOVÝ OLEJ
Sprchový gel s bohatým výtažkem z manga a avokádovým olejem hydratuje a jemně pečuje o pokožku. Vitamín E je přirozeným antioxidantem, který pomáhá pleť udržovat silnou a mladistvě vypadající. Sprchový gel Vitamin E Mango & avokádový olej má neutrální pH a neobsahuje parabeny.

Obsah: 400 ml, cena: 89 Kč

K dostání exkluzivně ve FAnn parfumeriích a na www.fann.cz.

Zdroj: MC Consultant / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář