Představujeme

Tipy svatební koordinátory, které nesmí chybět ani na vaší svatbě

Zámek The Old Yard Rychvald je svatební místo číslo jedna. Nachází se v Rychvaldu, pouhých pár kilometrů od Ostravy. Je to místo s jedinečnou atmosférou, díky které na váš „Den D“ nikdy neza-pomenete vy ani vaši hosté. Sídlo, ze kterého doslova dýchá historie, postavili v 16. století Barští z Baště, poté bylo majetkem Mönnichů, Lariš-Mönnichů a koncem 19. století přešlo do rukou knížat ze Starhemberku.

Zámek umí pro váš dokonalý svatební den zajistit vše potřebné. Prostory jsou přímo ideální pro velkolepé oslavy a svatby. Svatební obřad můžete mít v zámecké zahradě, secesním altánu nebo na břehu jezírka s lekníny. Pro církevní obřady je zde dokonce vysvěcená zámecká kaple. Využít lze i vnitřní prostory a sály, venkovní nádvoří či působivá zámecká sklepení.

Ubytováni budete v zámeckých pokojích, zařízených odborně zrenovovaným starožitným nábytkem. Zámek nabízí služby 4* hotelu. Hostinu lze mít venkovní nebo zámeckou, o občerstvení se postarají ty nejlepší cateringové firmy. Zámecká zahrada nabízí spoustu zajímavých zákoutí pro svatební fot-ky. Pro odlehčení můžete pro vás a vaše hosty domluvit i prohlídku zámku.
rychvald_02Vzhledem k situování zámku nehrozí při oslavách rušení nočního klidu. Profesionální tým se postará o organizaci akce na klíč tak, abyste si mohli vše užít dle vašich představ a zcela bez starostí.

Součástí profesionálního týmu je také svatební koordinátorka Ing. Veronika Musialová. A právě Veronika přináší několik nápadů pro vaši svatbu. Jsou to tipy, které dnes „frčí“ a nešlápnete s nimi vedle.
• Barva letošních svateb je magenta. Tato nádherná a výrazná barva je navíc, v kombinaci se zlatými doplňky, zcela nepřehlédnutelná.
• Na svatební hostině jsou působivé kulaté stoly. Je to spíše americký styl designu se specifickým konceptem zdobení (vysoká váza s květinou uprostřed stolu).
• V podvečer vypadají famózně neonové nápisy.
• „In“ jsou odpočinkové chillout zóny. I když to tak nevypadá, svatba je někdy náročná a příjemných míst na klidný odpočinek není nikdy dost. Trendy je moderní koutek s vodními dýmkami, pro dámy prosecco vozík s míchanými koktejly, pro pány rumový a ginový koutek.
• Oblíbené jsou také tzv. „fotokoutky“, které zajistí nejen skvělou zábavu dospělým i dětem, ale také nezapomenutelnou památku v podobě vtipných fotografií.
• V létě jsou ideální obřady pod širým nebem, krásné počasí k tomu přímo vyzývá. „Na zámku Rychvald máme 6 různých míst, kde je možné mít obřad v zámecké zahradě. Každé z těchto míst má také skvělé „entrée“ pro nevěstu a „wow moment“ jejího příchodu“, vysvětluje Veronika.
rychvald_03Zámek je ideální pro svatby, nejrůznější oslavy, firemní eventy, ale i pro „pouhý“ zasloužený odpočinek. Pro darování zážitku můžete využít i dárkový poukaz. Zámek Rychvald je chráněn jako kulturní památka České republiky. Více informací a kontakt najdete na webových stránkách www.old-yard.com.

Zdroj: Zámek The Old Yard Rychvald / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář