Představujeme

Augustinus Bader, značka, která dobyla nejen Hollywood

Augustinus Bader je německý vědec a specialista na regeneraci poškozených kmenových buněk. Cesta k vlastní značce profesora Badera začala na Univerzitě v Lipsku a pokračovala v Číně, kde pracoval na traumatologickém oddělení s obětmi popálenin. Po návratu do Německa se rozhodl rozjet výzkum regenerace kmenových buněk, a už v roce 2008 vytvořil hojivý gel, který bez operace zahojí i popáleniny třetího stupně. Stejnou technologii se rozhodl vložit i do kosmetických produktů a po deseti letech uvedl na trh značku Augustinus Bader, která se okamžitě stala senzací.

Baderova kosmetická řada byla uvedena poprvé v roce 2018 a rychle se stala velmi oblíbenou a rychle se rozšířila do celého světa. Přípravky profesora Badera si totiž poradí se všemi nedokonalostmi, od vrásek a pigmentových skvrn po akné. Tajemství účinnosti produktů spočívá v jeho patentovaném komplexu TFC8 (Trigger Factor Complex), který se skládá z aminokyselin, vitaminů a syntetizovaných molekul, vyskytujících se přímo v pokožce. Klíčové živiny a přírodní ingredience dopraví přímo k buňkám a vytvoří optimální prostředí pro jejich obnovu. To znamená, že při pravidelném používání produktů Augustina Badera, se vaše kožní buňky budou opravovat samy. Pokud Baderova technologie dokáže vyléčit závažně popálenou kůži, představte si, co dokáže udělat s normální pletí. První produkty The Cream a The Rich Cream se proto okamžitě staly senzací ve světě kosmetiky.

Victoria Beckham si značku exkluzivně vybrala pro modelky do backstage své přehlídky, Leonardo Dicaprio požádal svou asistentku, aby mu objednala dvacet lahviček. Produkty značky Augustinus Bader milují i další celebrity jako Jennifer Aniston, Naomi Cambell, Brad Pitt nebo top modelka Hailey Bieber, která v médiích uvedla, že krémy Augustina Badera používá denně.

Všechny produkty Augustinus Bader nyní koupíte ve FAnn parfumeriích.

Zdroj: FAnn parfumerie / komerční sdělení

Doporučené

Přidat komentář