Soutěže

Soutěž s EXPRES MENU o krkonošské speciality aneb když za vás vaří šéfkuchař!

Rodinná firma EXPRES MENU, výrobce hotových jídel určených na doma i na cesty, slaví letos výročí a při té příležitosti přináší pro své zákazníky limitovanou edici složenou z typicky krkonošských receptů. Speciální menu připravili ve spolupráci s šéfkuchařem hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou Jiřím Švestkou ml.

„Za dobu působení EXPRES MENU jsme pro naše zákazníky – cestovatele, výletníky, rodiny na dovolené, chataře, kempaře nebo zjednodušeně řečeno všechny, kteří si nestíhali jinak připravit jídlo – vyrobili miliony porcí kvalitních hotových jídel. Nyní se rádi vracíme k našim kořenům a ve spolupráci s krkonošským mistrem kuchařem Jiřím Švestkou ml. jsme sestavili sadu regionálních receptů, ve které nabídneme kančí pečeni s chlupatými knedlíky se zelím, kulajdu s liškami nebo tradiční dezert zvaný krkonošský macek,“ přibližuje zakladatel Petr Sogel cestu, která EXPRES MENU pomyslně zavedla zpět do Krkonoš.

Jiří Švestka ml. vysvětluje svůj postoj k českým receptům: „Mám českou kuchyni rád a nemyslím si, že by byla nezdravá, obzvlášť v dnešní době, kdy existuje spousta moderních technologií a pokrmy se mohou připravit zdravěji. To se týká právě i EXPRES MENU, protože díky jejich speciální metodě CTP je možné vařit bez konzervantů nebo jakýchkoli jiných přidávaných látek. Jídla přitom i po letech chutnají, jako by byla právě uvařená.“

EXPRES MENU založil původním povoláním architekt Petr Sogel v roce 1999. Z původně malé firmičky s jídly vařenými v hotelové restauraci vyrostla ve firmu s vlastním výrobním závodem v Trutnově Poříčí a desítkami zaměstnanců. Za 20 let existence bylo vyrobeno několik miliónů jídel. Petr Sogel bilancuje: „V prodejnosti stále vedou české klasiky, jako je svíčková, španělský ptáček, kuře na paprice, rajská omáčka nebo hovězí guláš. Jsme rádi, že sortiment nyní doplní i krkonošské speciality, a budou tak moci strávníky doprovázet na jejich cestách po celém světě.“

Soutěž: Chcete ochutnat krkonošské speciality a třeba je zařadit mezi svá oblíbená jídla? S námi má hned 5 z vás možnost získat speciální krkonošský balíček EXPRES MENU v hodnotě 600 Kč. Tak neváhejte a pojďte do toho!
expres_menu_02
Soutěžní otázka: Kolik let od svého založení letos EXPRES MENU slaví?

a) 15 let
b) 17 let
c) 20 let

Více o produktech EXPRES MENU a e-shop najdete na stránkách www.expresmenu.cz.

Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 4. 11. 2019, do předmětu uveďte EXPRES MENU. Pět autorů správné odpovědi od nás obdrží speciální krkonošský balíček EXPRES MENU v hodnotě 600 Kč.

Být fanouškem se vyplatí! Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na FacebookuPinterestu nebo Instagramu a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.

Účastí v soutěži potvrzuji souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.

Ukončeno! Správná odpověď: C. Výherci: Vilém K., Brno, Dagmar H., Kladno, Stela V., Praha, Ema V., Jičín a Jana P., Praha.

Doporučené

Přidat komentář