Chleby z pekařství Paul: ochutnáte a už nebudete chtít jiný!

Co se Vám vybaví, když se řekne čerstvý chléb? Typická vůně, lákající k zakousnutí, neodolatelné křupnutí krásně vypečené kůrky a kyprá, ještě teplá střídka, která se přímo rozplývá na jazyku? Potom jste tu správně. Přesně takové jsou totiž tradiční chleby z pekařství Paul, upečené z kvalitních surovin.

Chleby z francouzského pekařství Paul jsou pečené klasickým způsobem v kamenných pecích, a to několikrát denně, takže každý zákazník dostane svůj chléb vždy čerstvý. Samozřejmostí je použití těch nejkvalitnějších surovin. Díky ruční výrobě a pečlivosti, kterou pekaři věnují každému chlebu, jsou tradiční chleby z pekařství PAUL oblíbené po celém světě.
paul_chleby_02
Celozrnný chléb Complete je upečený z celozrnné mouky, získané šetrným mletím celého zrna. Díky tomu si mouka zachová všechny tělu prospěšné látky, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Specifickou chuť dodává chlebu tradiční Paul kvásek.

Vícezrnný kváskový chléb obsahuje vyváženou směs pšeničné, špaldové, žitné, pohankové a kukuřičné mouky. K jeho lahodné chuti přispívá i pestrý mix semínek (dýně, slunečnice, hnědého lnu, prosa a sezamu), plných vitamínů, minerálů a zdravých tuků.
paul_chleby_01
Chléb Polka je vyrobený z výběrové francouzské pšeničné mouky, pěstované speciálně pro pekařství Paul. Tradiční bílý chléb se zlatavou křupavou kůrkou a kyprou střídkou má v kuchyni skutečně všestranné využití.

zdroj: pekařství Paul / komerční sdělení

Sdílejte článek s přáteli

Doporučené články

Tohle je klasické dilema! Pokud váš manžel tvrdí, že nic nechce ani nepotřebuje, zkuste darovat něco, co mu přinese radost

Plýtvání jídlem je celosvětový problém, který má negativní dopad na životní prostředí i na naše peněženky. Podle Organizace spojených národů

Výživa v dětství hraje klíčovou roli ve fyzickém i duševním zdraví člověka po celý život. Správná strava v raném věku

Přidejte se k nám