Vztahy

Horoskop – únor 2016

Ne nadarmo připadá Den sv. Valentýna právě na únor. Pro mnoho znamení bude tento měsíc plný lásky, vášně a smyslnosti, nabitý dobrodružstvími i novými zážitky.

Beran
Únor bude pro Berany velmi aktivním měsícem. Nikdo nebude sedět doma, zadaní budou vyrážet do společnosti s partnerem a přáteli, nezadaní mohou potkat partnera svých snů na mnohých společenských akcích. Váš milostný život může v tomto období ovlivňovat práce a naopak, štěstí bude přát Vašim financím. Věci půjdou kupředu, aniž byste museli vyvinout nějaké zvláštní úsilí, čekají Vás také nové příležitosti a ruku v ruce s nimi i úspěchy. Pokud jste se v posledních měsících potýkali s nějakými zdravotními problémy, měly by být pomalu na ústupu. Dbejte na sebe, dopřejte si dávku pohybu, jezte vyváženou stravu, zkrátka snažte se žít zdravě a Vaše zdraví se bude jen a jen zlepšovat.

Býk
Únor se ponese na vlně milostné energie, budete chtít svádět a být sváděni. Druhá část měsíce pak bude ještě ve znamení pracovních úspěchů a uznání. V tom však bude hrát důležitou roli umění komunikace, schopnost týmové práce a vzájemné vztahy s partnery (kolegy, nadřízenými, zákazníky…). Možná se budete muset vypořádat s rivalitou a soutěživostí, vyloučené nejsou ani různé konflikty. Jste však v dobré pozici, nenechte se tímto odradit. Pozor si v tomto období dejte na stres, vypjatým situacím a konfliktům se snažte buď předejít, nebo se je snažte zvládnout s chladnou hlavou. Mohly by mít totiž neblahý vliv jak na Vaši psychickou rovnováhu, tak také na Vaše fyzické zdraví.

Blíženci
Jste na vážkách a nerozhodní, co se týká Vašeho partnerského života. Nemáte dost důkazů lásky, máte pocit, že partner není dost pozorný, má jen málo porozumění, neinvestuje do vztahu tolik co Vy. V hlavě se Vám honí scénáře, mající pramálo společného s realitou. Dopřejte si odpočinek a plynule přejděte do nové fáze – realistické a komunikativní. Nedělejte předčasné závěry, nejste-li si něčím jisti, zeptejte se. Co se týká práce, snažte se vyhnout komplikacím, kritickým a mimořádně nepříjemným situacím – hrozí riziko stresové zátěže i pracovního úrazu. Veškerou energii věnujte tomu, abyste se konečně vypořádali se záplavou povinností a závazků, snažte se být disciplinovaní. Je také čas na návštěvu lékaře, zanedbáváte-li pravidelné preventivní prohlídky.
horoskop_unor_2016_04
Rak
Celý únor se bude točit zejména kolem vztahů. Těšíte se ze změn, které nastaly ve Vašem partnerském soužití, potkat můžete někoho, kdo bude mít výrazně pozitivní vliv na Váš milostný život, nezadaní mají velkou šanci potkat novou lásku. Zlepšuje se i oblast práce a financí – přibývají noví klienti, přicházejí nové nabídky, rýsují se nové smlouvy, přijít může i extra výdělek, se kterým jste nepočítali. S čím byste měli zacházet opatrněji, to je Vaše tělo. Věnujte mu více pozornosti, dbejte na životosprávu, snažte se také pravidelně věnovat odpočinku.

Lev
Prioritou tohoto měsíce budou vztahy a středobodem Vašeho vesmíru Váš milostný život. Únor by mohl přinést nové, důležité směry, kterými se Váš milostný život bude ubírat. Štěstí, láska, něha a porozumění – to jsou atributy měsíce února. Vztahové záležitosti budou také úzce souviset s těmi kariérními. Týmová práce by mohla přinést nové zakázky, s nimi pak úspěch a zisk. Bude-li to možné, opravdu důležitá rozhodnutí v této oblasti nechte na druhou polovinu měsíce. Jednejte však s velkou obezřetností, neukvapujte se, vše si dobře promyslete, snadno byste mohli být oklamáni.

Panna
Plnou silou se probouzí Vaše sexuální energie, ovládá Vás zvědavost a pokušení. Toužíte zažít nějaké dobrodružství, něco nového. Toužíte po lásce, zároveň však chcete být svým způsobem nezávislí, uplatnit svou autoritu. Co vás naplňuje, je práce. Pracujete sice hodně, ale s jistou radostí, neboť je Vaše úsilí odměněno chválou, uznáním i penězi. Klíčem k Vašemu úspěchu je Váš klid, umění komunikace a jistá dávka diplomacie. Více se také začínáte zajímat o své zdraví, pečujete o sebe celkově – nejen o zdraví, ale také o svou krásu a duševní pohodu. Chcete-li dobře vycházet se svým okolím, vyhněte se sarkastickým poznámkám a buďte diskrétní – to Vám občas činí potíže.

Váhy
Očekávejte měsíc plný vášně a smyslnosti, úrodná půda vzniká pro rozkvět stávajícího vztahu, stejně jako pro novou lásku, a to v závislosti na tom, zda jste volní či zadaní. Jednu z hlavních rolí bude hrát domov a rodina, na přetřes by mohla přijít témata jako těhotenství, děti a rodičovství vůbec. Přízně tohoto měsíce byste měli využít i v oblasti pracovní – podpořte své projekty, dejte vědět o svém zboží či o sobě samém ostatním – využijte toho, že díky své energii přitahujete pozornost. Ani štěstí Vám nechybí. Únor je dobrým měsícem pro zlepšení finanční situace na základě pracovního úsilí, je však špatný pro snahu získat peníze jiným způsobem než prací, pozor na spekulace či neuvážené investice. Přebytek energie byste měli věnovat péči o své zdraví, nebylo by na škodu více cvičit nebo zahájit nějaký fitness program.
horoskop_unor_2016_03
Štír
Únor připraví půdu pro pořádně horké léto, co se milostného života týká. Jinak se bude dění ve Vašem životě točit spíš kolem práce a kariéry. Máte plno energie, jste efektivní, máte vůli jednat a hodně ambicí. Konečně budete mít i dost odvahy k tomu, učinit nějaká závažná rozhodnutí či dotáhnout do konce věci, na které jste odvahu ještě nesebrali. Je čas na rozhodné kroky a to zejména kolem poloviny měsíce. Použijte však svou energii moudře, nenechte se natlačit do soutěživosti, konfliktu nebo nějaké riskantní akce. Přebytek energie by mohl mít za následek zranění či nehodu, věnujte tedy dostatek času i odpočinku.

Střelec
Atmosféra měsíce února se ponese v duchu bezstarostnosti, komunikace a setkávání s přáteli. Pro svobodné vyvstává naděje na nový vztah. Pozitivně by se měla začít vyvíjet Vaše kariéra a s tím ruku v ruce nastat lepší finanční situace. Poznáte nové lidi, naučíte se nové věci. Štěstí může dorazit překvapujícím způsobem, třeba jako důsledek neočekávaných událostí. Co byste neměli opomíjet je Vaše zdraví. V průběhu celého roku se věnujte životosprávě, zamyslete se nad svým denním režimem, zkrátka: začněte se o sebe lépe starat.

Kozoroh
Pokud jde o lásku, únor bude plný optimismu, štěstí a úspěchů – budete nejen dobře vypadat, ale také se dobře cítit. Vaše probuzená smyslnost bude magnetem pro opačné pohlaví a bude vytvářet příznivé okolnosti pro rozkvět nové lásky. Bavte se, nechte se hýčkat, užívejte radostí života. Únor bude pro Kozorohy šťastným měsícem i v oblasti práce a financí a to zejména jeho první polovina. Čekají Vás nenadálé příjmy nebo hodnotnější dárky. Žádné zvláštní problémy Vás nečekají ani v oblasti zdraví, trpíte-li nějakými staršími zdravotními problémy, je nejvyšší čas na jejich řešení – celý únor bude příznivý pro lékařské prohlídky.
horoskop_unor_2016_02
Vodnář
Únor je Váš měsíc – slova, kterými chcete přesvědčit a svést z Vás plynou sama, bez většího přemýšlení. Jste smyslní, Vaše kouzlo je přímo neodolatelné, budete mít štěstí v lásce a potažmo i harmonii v partnerském životě. Příznivý měsíc to bude i pro Vaše finance. Vašimi partnery budou energie, výmluvnost, šarm, inteligence, diplomacie i štěstí. Máte tedy na své straně vše, co potřebujete k úspěchu a potažmo ke zlepšení finanční situace. I Vaše zdraví je v dobré formě. Zachovejte si optimismus a dobrou náladu a vše bude perfektní. Vyvarujte se podrážděnosti a zbytečné agresivitě zjistíte-li, že se Vám někdo nebo něco snaží postavit do cesty – zkrátka: něco si přejte, jděte za tím a nevzdávejte se!

Ryby
Únor bude pro Vás – Ryby – ve znamení harmonie a partnerského porozumění. Prožijete příjemné chvíle ve dvou, ale také spoustu zábavy ve společnosti přátel. I co se týká kariéry, má únor potenciál stát se úspěšným měsícem. Důležitou roli v tom bude hrát partnerství či týmová spolupráce. Udělejte si seznam priorit a zaměřte se na opravdu důležité věci, na ty bezvýznamné, které Vás jen brzdí, neplýtvejte úsilím. Potřebujete-li s něčím pomoci, neváhejte o takovou pomoc požádat, dveře těch, kteří Vás mají rádi, budou otevřeny.

text: redakce / foto: bigstock

Doporučené

Přidat komentář